Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya mono şimdi bir ss'ler yolladı da ben o kadar küçük olacağına ihtimal dahi verememiştim, eğer öyleyse almam yani bu oyunu hiçbir şekilde. sim city değil, sim town bile değil. sim village ancak. http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2013/03/city-overview.jpg said: [21:34:55] ben: abi bu yolladığın ss şehir resmi değil ki zaten [21:34:56] mono: e abi HAVALANI YA [21:35:01] mono: nereme koyacam [21:35:05] ben: BİR ALİ AĞAOĞLU PROJESİ [21:35:16] mono: heykel meykel benim sehrim degilmi kopru yapacam falan..liman.. [21:35:19] mono: hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi yok ya kusra bakmasınlar bi de üstüne para verip bak gördün mü yeğenim çok sattık lar ettik demek ki doğru yapmışız kafasına katkıda bulunamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 EA'yi gorunce tiksiniyorum artik. Bir yaris oyunu cikardilar iOS icin, oyun bedava ama araban yarista hasar aliyor. Hasari tamir icin gercek para istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 RUHSATLI KADASTRO GEÇMİŞ ARSA DLC'si çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ya kadastro hatali yapildiysa? Ona da DLC gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o small zonelardan 16 tane yapılabiliyor işte kendi haritamıza, kesin ilerde medium big huge falan map dlcleri çıkar facebook oyunu misali lol ben en az 20 dlc bekliyorum eadan dfsd totalbiscuit review yapar heralde buna, betadaydı zaten, oda simcity fanıdır, onun reviewini bekleyin. evet baktım şimdi WTF is Sim City episode u gelcekmiş 3 farklı şehir yapmış, 90dk review., upload ediyorlarmış videoyu şu an bide bu sdf Totalbiscuit @Totalbiscuit DO NOT BUY SOCIETIES IT IS AWFUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mono said: [21:34:56] mono: e abi HAVALANI YA [21:35:01] mono: nereme koyacam o şöle şimdi ufak bi havaalanı var oyuncuların kurabildiği,sayısı 1'den çok olabilir bilmiyorum, international olan ise (devasa bu tüm bir şehir alanını kapsıyor) sadece diğer oyuncularla birlik olup kurulabilecek öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu ne lan, simsteki evler bile simcity sehrinden daha buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o resimdeki tepe düzleşmiyore your city is doomed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ha terrain adjustment yok?? yani "al dozeri dumzduz et o tepeyi, parasi ne ise artik"..yada "surdan nehri az daha uzatayim iceriye dogru" gibi seyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yok diye biliyorum ben eğer betadan sonra hadi la ekleyelim falan demedilerse :) kontrol edin tabi bi http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/electronic-arts-thumb.jpg Mkareha: Will there be terraforming in the sense of a "god mode" like there was in SimCity 4? Creative Director Ocean Quigley: No, all of the terraforming in this SimCity is going to be at the civil engineering scale, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oyun inanılmaz kötü http://tr.twitch.tv/giantbomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 simcity simulasyonu yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 town manager 2013....doktor bu ne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bilimum oyun siteleri: 9/10 best game ever!! 11/10 wow!! 9.5/10 I even ate the game dvd and the box! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oehh..terrain generator yok...Sandbox kalimesini oyun dunyasina tanitan bir devi pic ettigi icin EA'ya bir kez daha tesekkurler. Cidden basarmasi zor haraket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 betaları izleseniz belliydi böyle olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 topic ilk açıldığında eadan dolayı korkuyoruz demiştik sam büyük tepki göstermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Oyun güzel aslında ama işte Ea çok sinir bozucu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 total biscuitin review i geldi, 1.5 saat lol şimdilik sadece 360p var, hd upload ediyor hala. http://www.youtube.com/watch?v=7-KeHtlUf2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Revangelis said: topic ilk açıldığında eadan dolayı korkuyoruz demiştik sam büyük tepki göstermişti maxis'in ea'e satıldığı tarih belli, hepsini yazdık vaktinde bu başlıkta. dolayısıyla bu kadar batırabilmeleri serinin seyrine aykırı ama cidden zoru başarmışlar. giant bomb review'ı seyrettim ben de şimdi mono verdi 1 saat filan, hayret ediyorum halen nasıl bu kadar yanlış tasarım kararları yapılabildiğine. daha önce hiç sim city ve mp oyun oynamamış olmak lazım. çok büyük yazık etmişler. cidden şevkim kırıldı şu an. metacritic bombing de yerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 izliyorum şimdi de bütün problemleri tespit etmişler iyi, baya bilgide veriyor oyun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 boyut ve terraforming hiç sorun deiğl. ikiside göz yumulan hleden baska birsey deildi. ince okyup ritim tturman gereken ufacık yere sıgdırman gereken sehirler yapmak simcity için olsa osla ileri gitmek olur. bütün citybuilderların en yavanı simcity, bide üstüne kafama göre terraformin, sınırsız alanla iiyce bayık oluyodu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 arcane said: özetliyim hocam. adamlar tropico oynamışlar, çok beğenmişler, sim city'nin ne kadar patates olduğunu anlayıp, tropico'ya benzetmişler işte ehueh. sonra da 6 kişi birlikte oynasın diye haritaları bölmüşler. fazlasını isteyene de DLC yapar satarlar. tırnağı etsin tropiconun yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar