Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

ya mono şimdi bir ss'ler yolladı da ben o kadar küçük olacağına ihtimal dahi verememiştim, eğer öyleyse almam yani bu oyunu hiçbir şekilde. sim city değil, sim town bile değil. sim village ancak.
http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2013/03/city-overview.jpg
said:
[21:34:55] ben: abi bu yolladığın ss şehir resmi değil ki zaten
[21:34:56] mono: e abi HAVALANI YA
[21:35:01] mono: nereme koyacam
[21:35:05] ben: BİR ALİ AĞAOĞLU PROJESİ
[21:35:16] mono: heykel meykel benim sehrim degilmi kopru yapacam falan..liman..
[21:35:19] mono: hahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

o small zonelardan 16 tane yapılabiliyor işte kendi haritamıza,

kesin ilerde medium big huge falan map dlcleri çıkar facebook oyunu misali lol ben en az 20 dlc bekliyorum eadan dfsd

totalbiscuit review yapar heralde buna, betadaydı zaten, oda simcity fanıdır, onun reviewini bekleyin.

evet baktım şimdi WTF is Sim City episode u gelcekmiş 3 farklı şehir yapmış, 90dk review., upload ediyorlarmış videoyu şu an

bide bu sdf
Totalbiscuit ‏@Totalbiscuit
DO NOT BUY SOCIETIES IT IS AWFUL
Sosyal ağlarda paylaş

Mono said:

[21:34:56] mono: e abi HAVALANI YA
[21:35:01] mono: nereme koyacam

o şöle şimdi ufak bi havaalanı var oyuncuların kurabildiği,sayısı 1'den çok olabilir bilmiyorum,

international olan ise (devasa bu tüm bir şehir alanını kapsıyor) sadece diğer oyuncularla birlik olup kurulabilecek

öle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yok diye biliyorum ben eğer betadan sonra hadi la ekleyelim falan demedilerse :) kontrol edin tabi bi

http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/electronic-arts-thumb.jpg

Mkareha: Will there be terraforming in the sense of a "god mode" like there was in SimCity 4?

Creative Director Ocean Quigley: No, all of the terraforming in this SimCity is going to be at the civil engineering scale,
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

topic ilk açıldığında eadan dolayı korkuyoruz demiştik sam büyük tepki göstermişti

maxis'in ea'e satıldığı tarih belli, hepsini yazdık vaktinde bu başlıkta. dolayısıyla bu kadar batırabilmeleri serinin seyrine aykırı ama cidden zoru başarmışlar.

giant bomb review'ı seyrettim ben de şimdi mono verdi 1 saat filan, hayret ediyorum halen nasıl bu kadar yanlış tasarım kararları yapılabildiğine. daha önce hiç sim city ve mp oyun oynamamış olmak lazım.

çok büyük yazık etmişler. cidden şevkim kırıldı şu an. metacritic bombing de yerse şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

boyut ve terraforming hiç sorun deiğl. ikiside göz yumulan hleden baska birsey deildi. ince okyup ritim tturman gereken ufacık yere sıgdırman gereken sehirler yapmak simcity için olsa osla ileri gitmek olur.

bütün citybuilderların en yavanı simcity, bide üstüne kafama göre terraformin, sınırsız alanla iiyce bayık oluyodu hep.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

özetliyim hocam. adamlar tropico oynamışlar, çok beğenmişler, sim city'nin ne kadar patates olduğunu anlayıp, tropico'ya benzetmişler işte ehueh. sonra da 6 kişi birlikte oynasın diye haritaları bölmüşler. fazlasını isteyene de DLC yapar satarlar.

tırnağı etsin tropiconun yeter zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...