Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 gene skyrim başlığındaki gibi talihsiz açıklamalar ilk sayfaları dolduracak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kaede said: o kısımda sorun yok zaten DAY 1 DLC PURE POLLUTION FREE POWER PLANT görünce dediğimi daha iyi anlarsın :> gözümde canlando da, of harbi dlc manyağı olabilir bu seri... amanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 e skyrimde kötü oyun hani kollektif puanı bile obliviondan 1 fazla oblivion lan en hartkor badhesta fanboyu bile ne kadar kötü bir oyun olduğunu kabul eder oblivionın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Skyrimi 1 ayda uninstall ettim ben. Main questi falan baya rezilken factionlar ile ugrastim, son gun de olay neymis diyerek main q yu bitirip biraktim. Nerde morrowind nerde skyrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahaha sam talihsiz açıklama diyebilecek patideki son kişi olman lazım aslında konuyu da skyrime kendin kaydırdın döndür bakalım simcitye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Esas ben Transport Tycoon bekliyorum, onu yapsa birileri ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 daha geçen gün öyle bişeyin haberlerini ördüm ben ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 evet 6200 mesajlı başlık hala devam ediyor ki lagaluga kısımları beşte biri etmez, hakikaten forum kötü olduğunu düşündüğü için goty oylamasında da diğer herşeyi toplayıp üstüste gömdü heh. Revangelis said: ahaha sam talihsiz açıklama diyebilecek patideki son kişi olman lazım aslında konuyu da skyrime kendin kaydırdın döndür bakalım simcitye skyrim'e değil de forumdaki anlamsız olumsuz yaklaşıma parmak bastım her oyun duyurulduğunda, sanki gameplay'in kötüleştiğine dair bir açıklama filan var da yaygara kopuyor. day 1 dlc kötü tamam anladık, so what? bu mu hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 skyrim gercekten kötü bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bir bu Simcity bir de bu Konn said: Esas ben Transport Tycoon bekliyorum, onu yapsa birileri ya... en çok özlediğim oyunlar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 genel gidişatı gördükten sonra bu olumsuzluğu anlamsız görmen çok saçma, gayet de cities xl kıvamında birşey çıkabilir çıkmazsa bayıla bayıla oynarız zaten, bu ihtimali dile getirmek niye seni bu kadar rahatsız ediyor ki skyrimin goty almış olması benim gözümde hakedilmiş bir başarı değil. insanlar bu kadar dumbed down oyunu mükemmel bir rpg olarak görüyo olabilir (ki rpg bile değil benim gözümde), dialoglardaki saçmalıkları, dialogların etkisizliğini, konudaki tutarsızlığı falan görmezden geliyo olabilir, ama ben gelemiyorum, 90 küsur saat oynadım, eğlenerek de oynadım, ama oynarken tek amacım dungeon crawlingdi ama benim gözümde skyrimin meh bi oyun olduğu gerçeğini deiştirmiyo bu kadar insan haksız olamaz savunmasıyla hiç gelme zaten yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ihtimalin dile getirilmesi? daha ikinci üçüncü mesajdan itibaren atılan postların neredeyse hepsi tamamen dayanaksız halde olumsuz olunca evet, sorun oyun piyasasıyla değil oyuncularla alakalı. ea varken bir milyon tane oyun çıkardı maxis, onu gösteriyoruz yok ea değişti yok day one dlc. sanki day one dlc olan oyunlara burada tapmışlıklarını unuttuk yazanların. e yani olumsuz bakmak isteyene bahane bol, ben de her kıytırık indie rpg başlığını gördüğümde içine girip "kesin vaporware olur" yazmıyorsam bunun nedeni insanların iki kuruşluk heyecanlarını kursaklarında bırakmak istememem. ama işte forum neyi sevdiğimizi değil, neyi sevmediğimizi konuştuğumuz bir ortam haline geldi artık. anime bölümü de böyle, vizyon bölümü de, her bölüm böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://i.minus.com/i5yTM6d9dvvGJ.jpg - http://i.minus.com/ibeIlRqP8DUMDU.jpg - http://i.minus.com/iuZIsHiQQXSDk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dayanaksız? piyasayı mı takip etmiyosun da yapıyosun bu yorumu? ea ile daha önce kaç oyun çıkardıysa çıkardı, son zamanki ea etkisini gayet de gördük. day one dlc hangi oyuna tapmışız afedersin? mass effect yerden yere vuruluyo gayet. sanki çok olumlu bi adammış gibi yazmışın bide bunları, haterı olduğun firmaların, oyunların başlıklarında görüyoruz neler yazdığını. ayrıca forumun gidişatı konusunda evet haklı olduğun noktalar var ama genel olarak sevdiğimiz şeylerin içine edilmesinin de etkisi gayet büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://i.imgur.com/z9H2m.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dragon age? olumsuz birşey yazıyorsam ortada bir bilgi vardır, onunla ilgili yazarım. olumlu gördüğümü de gene yazarım ama onları unutmuşsun tabii ki, zaten nedense nasılsa hiç hatırlayanı görmedim bugüne dek. sevdiğimiz şeyler iyi mi değil mi onu bilmeden olumsuz yazılıyorsa orada sorun bizde var. "oyunda şu değişti" denir, buna bir eleştiri gelir, eyvallah. olması gereken o zaten. ama oyun duyuruldu denmiş daha şurada dönen muhabbete bak. bu normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SimCity_2013ten_Heyecan_Verici_Detaylar-25356.htm said: Limited Edition 60 Euro, Deluxe Edition ise 80 Euro olacak. Bu sürümler Super Hero HQ ve Evil Villain Lair ekstalarına, yeni karakterlerine, suç dalgalarına ve eşyalarına sahip olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kim tapmış dragon age'e? bilgi olmadan olumsuz yazmam mı diyosun? bunnyjump quake3 ile geldi diyen adamsın olumlu hiçbirşey yazmıyosun demedim zaten ama genel itibarın bu şekilde kusura bakma demekki ea'in şu anki üzerimizdeki etkisi bu denli olumsuz ki yorum yapıyoruz, gameplay hakkında bir eleştiri olmadı zaten niye rahatsızsın? dönen muhabbet forum kurallarına mı aykırı? müdahale edersin biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 e çünkü kendim oynamışım oyunu kaç vakit, oyunu oynamadan kötülediğim kaç örnek göstereceksin merak ettim madem bu kadar ad hominem'e geldi olay. genel itibarım normal, forumun en büyük fan kitlesinin idolüne "kral çıplak" deyip de başka bir itibar oluşması anormal olurdu esas. ea'in olumsuz etkisi geyiğini gidin bf3 başlıklarında yapın biraz da madem. neden sadece arkasında fanatik fan kitlesi olmayan oyunlara yükleniyorsunuz? forum kurallarına aykırı olsa bu konuşmayı yapıyor olmayız zaten, benim şahsi görüşümü ifade ettim. gameplay ile ilgili bir eleştiri olamaz zaten çünkü ortada fol yok yumurta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bf3 day 1 dlc ile çıkmadı oyun çıkalı 5-6 ay falan oldu herhalde ve sadece 1 tane paralı eklenti çıktı o da ce/deluxe vs alanlara zaten bedavaydı ve contenti neredeyse 50% arttırdı bu malum ce/deluxe/limited vs fiyatı sadece sp olan birçok oyunun fiyatının nerdeyse yarısıydı tl;dr bıragh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ad homineme falan gelmedi bilgim olmadan eleştiri yapmam demişsin, bilgin olmadan eleştiri yaptığın bir örneği gösterdim anlamak istemediğin şey biz şu an oyunu kötülemiyoruz, oyun iyi çıkarsa en çok sevinecek insanlardan biriyim zaten bf3 üzerinde böyle bir risk olsaydı yapılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ooo grafik ve aydinlatmalar baya iyi gozukuyor, trailerdaki gibi gece gunduz gecisi falanda olursa cillop olur.. maxis eski kalelerden, insallah toparlar son dk golu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 obareyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aylarca yıllarca oynadığım oyun yahu, ne demek bilgin yok? dice'ın da maxis'in de sahibi aynı ea, birinde risk varken öbüründe nasıl yok? nasıl mantık? Kaede said: tl;dr dragonaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1den beri olan bir olay quake 3 ile geldi diyosan bilgin yok tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar