Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

evet 6200 mesajlı başlık hala devam ediyor ki lagaluga kısımları beşte biri etmez, hakikaten forum kötü olduğunu düşündüğü için goty oylamasında da diğer herşeyi toplayıp üstüste gömdü heh.
Revangelis said:

ahaha sam talihsiz açıklama diyebilecek patideki son kişi olman lazım aslında
konuyu da skyrime kendin kaydırdın döndür bakalım simcitye

skyrim'e değil de forumdaki anlamsız olumsuz yaklaşıma parmak bastım her oyun duyurulduğunda, sanki gameplay'in kötüleştiğine dair bir açıklama filan var da yaygara kopuyor.

day 1 dlc kötü tamam anladık, so what? bu mu hepsi?
Sosyal ağlarda paylaş

genel gidişatı gördükten sonra bu olumsuzluğu anlamsız görmen çok saçma, gayet de cities xl kıvamında birşey çıkabilir
çıkmazsa bayıla bayıla oynarız zaten, bu ihtimali dile getirmek niye seni bu kadar rahatsız ediyor ki
skyrimin goty almış olması benim gözümde hakedilmiş bir başarı değil. insanlar bu kadar dumbed down oyunu mükemmel bir rpg olarak görüyo olabilir (ki rpg bile değil benim gözümde), dialoglardaki saçmalıkları, dialogların etkisizliğini, konudaki tutarsızlığı falan görmezden geliyo olabilir, ama ben gelemiyorum, 90 küsur saat oynadım, eğlenerek de oynadım, ama oynarken tek amacım dungeon crawlingdi ama benim gözümde skyrimin meh bi oyun olduğu gerçeğini deiştirmiyo
bu kadar insan haksız olamaz savunmasıyla hiç gelme zaten yakışmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

ihtimalin dile getirilmesi? daha ikinci üçüncü mesajdan itibaren atılan postların neredeyse hepsi tamamen dayanaksız halde olumsuz olunca evet, sorun oyun piyasasıyla değil oyuncularla alakalı. ea varken bir milyon tane oyun çıkardı maxis, onu gösteriyoruz yok ea değişti yok day one dlc. sanki day one dlc olan oyunlara burada tapmışlıklarını unuttuk yazanların. e yani olumsuz bakmak isteyene bahane bol, ben de her kıytırık indie rpg başlığını gördüğümde içine girip "kesin vaporware olur" yazmıyorsam bunun nedeni insanların iki kuruşluk heyecanlarını kursaklarında bırakmak istememem.

ama işte forum neyi sevdiğimizi değil, neyi sevmediğimizi konuştuğumuz bir ortam haline geldi artık. anime bölümü de böyle, vizyon bölümü de, her bölüm böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanaksız? piyasayı mı takip etmiyosun da yapıyosun bu yorumu? ea ile daha önce kaç oyun çıkardıysa çıkardı, son zamanki ea etkisini gayet de gördük. day one dlc hangi oyuna tapmışız afedersin? mass effect yerden yere vuruluyo gayet. sanki çok olumlu bi adammış gibi yazmışın bide bunları, haterı olduğun firmaların, oyunların başlıklarında görüyoruz neler yazdığını.

ayrıca forumun gidişatı konusunda evet haklı olduğun noktalar var ama genel olarak sevdiğimiz şeylerin içine edilmesinin de etkisi gayet büyük
Sosyal ağlarda paylaş

dragon age?

olumsuz birşey yazıyorsam ortada bir bilgi vardır, onunla ilgili yazarım. olumlu gördüğümü de gene yazarım ama onları unutmuşsun tabii ki, zaten nedense nasılsa hiç hatırlayanı görmedim bugüne dek.

sevdiğimiz şeyler iyi mi değil mi onu bilmeden olumsuz yazılıyorsa orada sorun bizde var. "oyunda şu değişti" denir, buna bir eleştiri gelir, eyvallah. olması gereken o zaten. ama oyun duyuruldu denmiş daha şurada dönen muhabbete bak. bu normal değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kim tapmış dragon age'e?

bilgi olmadan olumsuz yazmam mı diyosun?
bunnyjump quake3 ile geldi diyen adamsın
olumlu hiçbirşey yazmıyosun demedim zaten ama genel itibarın bu şekilde kusura bakma

demekki ea'in şu anki üzerimizdeki etkisi bu denli olumsuz ki yorum yapıyoruz, gameplay hakkında bir eleştiri olmadı zaten niye rahatsızsın?
dönen muhabbet forum kurallarına mı aykırı? müdahale edersin biter.
Sosyal ağlarda paylaş

e çünkü kendim oynamışım oyunu kaç vakit, oyunu oynamadan kötülediğim kaç örnek göstereceksin merak ettim madem bu kadar ad hominem'e geldi olay.

genel itibarım normal, forumun en büyük fan kitlesinin idolüne "kral çıplak" deyip de başka bir itibar oluşması anormal olurdu esas.

ea'in olumsuz etkisi geyiğini gidin bf3 başlıklarında yapın biraz da madem. neden sadece arkasında fanatik fan kitlesi olmayan oyunlara yükleniyorsunuz?

forum kurallarına aykırı olsa bu konuşmayı yapıyor olmayız zaten, benim şahsi görüşümü ifade ettim. gameplay ile ilgili bir eleştiri olamaz zaten çünkü ortada fol yok yumurta yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bf3 day 1 dlc ile çıkmadı
oyun çıkalı 5-6 ay falan oldu herhalde ve sadece 1 tane paralı eklenti çıktı o da ce/deluxe vs alanlara zaten bedavaydı ve contenti neredeyse 50% arttırdı
bu malum ce/deluxe/limited vs fiyatı sadece sp olan birçok oyunun fiyatının nerdeyse yarısıydı

tl;dr bıragh
Sosyal ağlarda paylaş

ad homineme falan gelmedi
bilgim olmadan eleştiri yapmam demişsin, bilgin olmadan eleştiri yaptığın bir örneği gösterdim
anlamak istemediğin şey biz şu an oyunu kötülemiyoruz, oyun iyi çıkarsa en çok sevinecek insanlardan biriyim zaten
bf3 üzerinde böyle bir risk olsaydı yapılırdı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...