hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aşağı kalır yanları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 şu şarkı kadar güzel bir başka şarkı göster simcity serisinden gösteremezsin çünkü yok. yeni simcity oyununun müzikleri de simcity 4 gibi tekdüze olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Redeagle said: SC4'de boru döşedim su gitmedi gibi bug'la karşılaşmadım, hatta karşılaşan da duymadım. Büyük ihtimalle su kaynakların kirliydi veya yetersizdi. direk olarak SC4'te değil ama genel olarak SC serisinde (SC2000, SC3000, SC4) karşılaştığım sorunlar bunlar. elektrik direğini çekersin şikayet gelir "elektrik yok" diye, su çekersin her yere, her yer masmavi olur, gene şikayet gelir "suyumuz yok" diye. yeni simcity serisini bu açıdan tuttum aslında. cadde döşediğin her yere otomatik olarak su gidiyor, elektrik gidiyor, kanalizasyon gidiyor. her biriyle ayrı ayrı uğraşmaya da gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 butun muzıklerı keswtıremıyorum ama sanırım bone haklı. en sımcıty muzık bu ya zaten elektrik su hep farklı layerlardaydı, hanı yol yaptığın yere elektri geciremiyosun hadi cöz bakalım buy bulmacayı!! gibi bişey olmadığından hammallıktan ibaretti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Geçen arkadaşla konuştuk bunu. Kendisiyle yıllarca birlikte simcity3000 ve 4 oynamışızdır. Aynı şeyi söyledi. Ben hiç böyle düşünmemiştim, eğlenceli geliyodu her katmanla ayrı uğraşmak. Tekrar düşününce, doğru aslında. Bugün gerçek hayatta yol yapılıyosa, ankastre bütün hatlar altından geçirilebiliyo zaten. Elektrik direği sadece yüksek voltaj gerektiren yerler için döşeniyo. O kalsaydı yine daha iyi olurdu ama büyük bi kayıp değil hakkaten bunların olmaması. İşin mali yönü değişmiş görünüyo zaten beta videolarına bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 zaten bize gene 3 gün sonra çıkacak eu şeyi olarak, o arada bakarsınız işte nedir ne değildir belli olur iyice, total biscuit review falan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bone said: Redeagle said: SC4'de boru döşedim su gitmedi gibi bug'la karşılaşmadım, hatta karşılaşan da duymadım. Büyük ihtimalle su kaynakların kirliydi veya yetersizdi. direk olarak SC4'te değil ama genel olarak SC serisinde (SC2000, SC3000, SC4) karşılaştığım sorunlar bunlar. elektrik direğini çekersin şikayet gelir "elektrik yok" diye, su çekersin her yere, her yer masmavi olur, gene şikayet gelir "suyumuz yok" diye. yeni simcity serisini bu açıdan tuttum aslında. cadde döşediğin her yere otomatik olarak su gidiyor, elektrik gidiyor, kanalizasyon gidiyor. her biriyle ayrı ayrı uğraşmaya da gerek kalmıyor. Bone, o su çektin her yere masmavi oldu, sonra pompaların su iletim güçleri şehir geliştikçe ve seneler geçtikçe azalmasından kaynaklanabileceğini düşünmedin mi hiç? Elektrik de ona keza. Seneler ilerledikçe santraller de normalden daha az elektrik üretmeye başlar. 40 senede bir yenilerdim tüm pompa ve santralleri. Kimse suyum elengtringim yok demezdi. Oynamayı biliyorum diyo, bir ara sokak elektrik santraline yapıldığından beri uğramamıştır mesela. Sararmış elektrik grafiklerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hehe :D Ona ek olarakeski simcitylerin bütün olayı herkesi aynı anda memnun edememekti zaten. Çevrecileri sevindirecem diyosun, endüstri kıllık çıkarıyo, polisleri köklüyosun, gereksiz tutuklamalardan bahsediliyo... Bi tek eğitimde ve sağlıkta böyle bi sıkıntı çıkmıyodu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bone said: şu şarkı kadar güzel bir başka şarkı göster simcity serisinden gösteremezsin çünkü yok. yeni simcity oyununun müzikleri de simcity 4 gibi tekdüze olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=hsPiGiZ2ks4 ve daha nicesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bone said: hamsilipilav said: simcity 4 müzikleri de godlike direk sims ve simcity serilerinde şöyle bi müzik yok ya http://www.youtube.com/watch?v=Ctc_gXbkBO4 bu müziğin simcitynin oldugunu bile unutmusum yalnız kaç yıl geçtiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hani bi şarkıyı daha çok seviyorum vs diyebilirsiniz de simcity 4 müzikleri kötü yada tekdüze vs diyen adam sağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ya simülasyonda müzik, bilemiyorum. Tamam açılışta bu oyunun müziği denecek bir müzik olabilir ama zaten saatlerce bir ekrana bakıyor olacaksın. Aynı müziği 50. kere duymak çok bir şey ifade etmez. Tabi ki iyi müzik oyuna artıdır ama bir fps'deki kadar değil. Simülasyon oynarken genelde kendim müzik açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Simcity müzikleri önemlidir. O müzikler özenle seçiliyor zaten saatlerce kafanı silkmeyecek ve oyuna konsantre olmanı sağlayacak ve baymayacak şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Simcity deyince simcity 2k'dan başka oyun bilmem ben, genel olarak simülasyondan bahsettim. Ki Simcity serisi 2k'dan sonra simülayona yeni bir şey getirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 vaperon said: Oynamayı biliyorum diyo, bir ara sokak elektrik santraline yapıldığından beri uğramamıştır mesela. Sararmış elektrik grafiklerini görmüştür. lol her sokağa bir grafiti çizdim ben, mahalleleri karış karış gezdim, her doğan çocuğu şehre ben kazandırdım, alın terimle oldu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 YOU WILL REGRET THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Gaza geldim tekrar kurdum 4 deluxe u. Müziklere kötü diyen varsa silahını mermisini ötv kdvsini ben gönderiyorum, intihar etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yeni oyun ne zaman çıkıcak ya, çok pis gaz oldum. yoksa sonunda simcity 4'e başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 10 gün var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.simcity.com/ March 5 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bize 8 ama çıkışı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.simcity.com/ March 5 http://www.simcity.com/en_GB March 8 fuck you EA 3 gün sonra çıkartmak nedir, nasıl bir mantıktır ya. lan altı üstü bir oyun yapıyon olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu kadar bekledik 3 gun daha bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oynamak isteyen bekliycek tabii de, sonra niye insanlar korsan oynuyor diye üzülmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 3 gün abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar