hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 reampage said: ondan sonra korsana hayır. Verdikçe kolunu istio adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Şu açıklamalar doğru ise, silkseler almam oyunu.bütün gün kendimi zor dizginliyordum.iyi oldu bunu gördüğüm. Bütün gazım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 mr_hand senin yüzünden scs oynuyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Norak said: Designer Ross Treyz says that the nuke your neighbor item was inspired by all the recent threats of nuclear warfare between countries. takvime baktim sene 1960 degil saskinlik icersindeyim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bone said: mr_hand senin yüzünden scs oynuyorum şimdi işin mi yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 troll abi atlamışsınız hemen ehueha. will wright çıktı özür diledi falan ne kafası o. EA'de prestij diye birşey herhalde en son 1998de falan vardı sdfsdfds. kimde var ki prestij zaten o kadar büyük firma olup da... herkes oyuncu düzmekle meşgul. bir rusçular var bizi düşünen eheuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 mr_hand o kadar kötü mü o oyun? ne oynuyum, simcity 4 mü oynuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 OY OY OBAREY, çıkacağını duymuştum da unutmuşum ben bunu, hazır 2 gün boşluğum var bi indirip oyniyim ben şunu düzeltme: bi an gaza geldim fakat yorumlar olumsuz görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bone said: mr_hand o kadar kötü mü o oyun? ne oynuyum, simcity 4 mü oynuyum ben oynuyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bu arada deluxe edition'da ne varmış diye baktım da. Şehir layoutlarından veriyorlar. Simcity 4'de olduğu gibi bunda da ingiliz tipi alman tipi şehir yapılabiliyormuş yani. Büyük ihtimalle store gibi bişi yapıp satarlar yeni geldikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Swtor dan sonra, 2. Buyuk EA zicisi olcak bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 simcity societies oynayayım dedim bozuk çıktı pff. kimse venue, shop'a felan gitmiyor, herkes evinin önünde dikiliyor, araba süren yok, para artmıyor felan. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 her vatandaşın birer bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 öyle olsa bol bol yemek yemeye giderlerdi, kapı önünde ne bekliyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 koca internette bi çözümü yok mudur şu bahsettiğim problemin ya. oysa çok da oynamak istiyordum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Soceties çok kötüydü ya, bence hiç ona vakit harcama. Gogo 4 deluxe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 simcity societies güzel oyun ya, kötü mötü de değil. illa simcity 4 gibi excel çizelgesi simulasyonu değil diye bazı insanlar kötü zannediyor. oyunun adı simcity 5 değildi zaten, simcity societies, simcity'nin spin-off'u gibi düşünmek lazım. farklı bir oyun, farklı bir sistem. bunu kabul edip girişmek gerekiyor. ayrıca bu simcity 2-3-4 gibi oyunlarda hiç sevmediğim bazı problemler yaşanıyordu. mesela şehrin her yerine su döşüyorsun, suyun gitmediği ev olmuyor. bir anda şikayetler başlıyor "BENİM EVE SU GİTMİYOR, SUSUZLUKTAN KIVRANIYORUM" diye. adamın evinin etrafına 30 tane su cihazı koyuyorsun, bu sefer de "LANET OLSUN ADAMIM SU YOKSA BEN DE YOKUM" diyip çekip gidiyor. tamam diyorsun, hile girmeye başlıyorsun. şehrin tamamını en pahalı en high tier cihazlarla dolduruyorsun, bu sefer de "YA BENİ PLEB Mİ SANDIN NE BİÇİM KALİTEDE BİNALARSAN DİKMİŞSİN!" diye çığırtıyor, ertesi dakka uninstallu basıyorsun. böyle şeylerle oynamak yerine simcity societies oynarım daha iyi (tabii oynayabilirsem...) ha bi de yeni simcity, SimCity Societies'ten çok şey almış. SimCity 4 gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Su yetmiyorsa yetmiyordur abi. O yönden sorun yaşamadım ben. Su kirleniyordu mesela, boru patlıyordur. Sen döşeyene kadar, temizleyene kadar vatandaş kacıyor doğal olarak. Hile açıp döşersen en lüks binaları yine tutmaz ki o. Vatandaşların ve işletmelerin de evrimleşme süreci var işte. Low class'dan mid class'a geçiyorlar ondan sonra high'a. Bu arada çöp, güvenlik, çevre gibi sorunlar baş gösteriyor. En iyi güvelik, sağlık yetmiyor yani. En iyilerini yapsan dahi belli bir süre geçmesi gerekiyor değişim için. Yani polis istasyonunu dikiyorsun şehrin 4 tarafına ama suç oranı hemen düşmüyor. Sim City societies tam bi faildi bana göre. Oyunu yükler yüklemez sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bone bence sen simcity 4 oynamamışsın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 simcity 4 oynadım da istemiyorum onu oynamak. yeni simcity gibi bir oyun oynamak istiyorum, simcity societies gibi bir oyun oynamak istiyorum. simcity 3000 gibi güzel müzikleri olmadıktan sonra simcity 4 sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 simcity 4 müzikleri de godlike direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 SC4'de boru döşedim su gitmedi gibi bug'la karşılaşmadım, hatta karşılaşan da duymadım. Büyük ihtimalle su kaynakların kirliydi veya yetersizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 liberal said: Sim City societies tam bi faildi bana göre. Oyunu yükler yüklemez sildim. ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hamsilipilav said: simcity 4 müzikleri de godlike direk sims ve simcity serilerinde şöyle bi müzik yok ya http://www.youtube.com/watch?v=Ctc_gXbkBO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar