Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

troll abi atlamışsınız hemen ehueha. will wright çıktı özür diledi falan ne kafası o.

EA'de prestij diye birşey herhalde en son 1998de falan vardı sdfsdfds. kimde var ki prestij zaten o kadar büyük firma olup da... herkes oyuncu düzmekle meşgul. bir rusçular var bizi düşünen eheuehueh
Sosyal ağlarda paylaş

simcity societies güzel oyun ya, kötü mötü de değil.
illa simcity 4 gibi excel çizelgesi simulasyonu değil diye bazı insanlar kötü zannediyor. oyunun adı simcity 5 değildi zaten, simcity societies, simcity'nin spin-off'u gibi düşünmek lazım. farklı bir oyun, farklı bir sistem. bunu kabul edip girişmek gerekiyor.

ayrıca bu simcity 2-3-4 gibi oyunlarda hiç sevmediğim bazı problemler yaşanıyordu.
mesela şehrin her yerine su döşüyorsun, suyun gitmediği ev olmuyor. bir anda şikayetler başlıyor "BENİM EVE SU GİTMİYOR, SUSUZLUKTAN KIVRANIYORUM" diye. adamın evinin etrafına 30 tane su cihazı koyuyorsun, bu sefer de "LANET OLSUN ADAMIM SU YOKSA BEN DE YOKUM" diyip çekip gidiyor.
tamam diyorsun, hile girmeye başlıyorsun. şehrin tamamını en pahalı en high tier cihazlarla dolduruyorsun, bu sefer de "YA BENİ PLEB Mİ SANDIN NE BİÇİM KALİTEDE BİNALARSAN DİKMİŞSİN!" diye çığırtıyor, ertesi dakka uninstallu basıyorsun.
böyle şeylerle oynamak yerine simcity societies oynarım daha iyi (tabii oynayabilirsem...)

ha bi de yeni simcity, SimCity Societies'ten çok şey almış. SimCity 4 gibi değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Su yetmiyorsa yetmiyordur abi. O yönden sorun yaşamadım ben. Su kirleniyordu mesela, boru patlıyordur. Sen döşeyene kadar, temizleyene kadar vatandaş kacıyor doğal olarak.

Hile açıp döşersen en lüks binaları yine tutmaz ki o. Vatandaşların ve işletmelerin de evrimleşme süreci var işte. Low class'dan mid class'a geçiyorlar ondan sonra high'a. Bu arada çöp, güvenlik, çevre gibi sorunlar baş gösteriyor. En iyi güvelik, sağlık yetmiyor yani. En iyilerini yapsan dahi belli bir süre geçmesi gerekiyor değişim için. Yani polis istasyonunu dikiyorsun şehrin 4 tarafına ama suç oranı hemen düşmüyor.

Sim City societies tam bi faildi bana göre. Oyunu yükler yüklemez sildim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...