hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 çıkarsalar bare dedim zaten onu bizde biliorz. temenni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 origin harici yerlerde satılcak demişlerdi sanki ama oynama kısmı origin üstünden olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yolların fonksiyonu çok büyümüş. her türlü ıvır zıvırı yol götürüyor su elektrik çer çöp falan. birde yolu döşüyorsun sanırım low level yol diyelim onun yanına normal ev koyuosn low level oluyor. high level yol döşersen apartman oluyor falan sanırım zonelar tek çeşit ama ynaındaki yola göre değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 low lvl yolla high lvl yolun kesişimindeki evlere ne oluyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bilmiorm ki hacı sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 boru dosemiceksek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 borular yok ya. aslında iyi olmuş tam amelelikti o boru işleri bide dağda bayırda bina kurunca boru gitmiyordu bazen falan saçma sapan. şu global fiyat artışı dışarıdan bişler tradeleme falan aslında kötü fikirler değil orjinal alınabilri belki. haritaların en küçüğü bildiğin sims 3 mahallesi boyutunda. büyükleri de çok büyük değil tek sıkıntı bu bence yoksa oyun kötü durmuyor çokta. ama nolucak orjinal alacaksın adamla dlc ile zibilyon bina ve upgrade vs ekleyecek hepsi en z 5 dolardan. piratelasan uyumsuz olacak vs ama oyunu direk piratelasan dlcleride piratelarsn şuan hazırda bile bin tane dlcleri vardır oyuna koymadıkları hazır binalar. bu adamlara bundan para veresim yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 e zaten yolun altıdna yürütmüyomuydun su sebekesini hep biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hayır. radyal döşerdim ben hep. en az maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: ne steami, EA'in maxis. SimCity4 var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 origin yokmus o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 mass effect 2 de var steamde. ama origini çıkartıktan sonra artık ea, yeni oyunlarını valve a sattırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 onu diyorum ben de, yoksa milyon tane ea oyunu vardir steamde. butun firmalari aldiklari icin cikan oyunlarin 63%i ea'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 başlık değişsin düz Simcity olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Evet abi onu diyecektim bi süredir unutuyorum. Simcity Teletubbies Edition çıkarmadılar tamam ama sevinecek bişey de bırakmadı totoş EA. ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yok ondan değil ya düzgün dursun diye dedim release'i bekliyorum yermek için oyunu yada övmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu adamalrın techdemeoları hıc bole deildi, baya güzelfdi hatta. bence büyük haritalar falan kasmıs makineleri oınlarda 2km 2km sınıırnı getirmişler, cünkü online co-op play'e güveniyolar, onun ıcında kasmadan oynana bilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya para konusunda sıkıntı var çok kolay duruyor oyun çok beta videosu izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Myshkin said: gecekondu mod'u çıkaralım oyun çıkınca sesli güldüm ya avrupada oturan adamın bu modu yüklemesi ve önceki saveini load ettiğinde çamaşır ipine asılmış masa örtüsü büyüklüğünde beyaz donları toplayan teyzeler ile metropolitan plazasının önündeki 20 m2 lik boşlukta göz göze gelmesi. kültür şokuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tropico oynayın abı, direk var zaten gecekondu modu. tropico ile zehirlendikten sonra kolay kolay kesmiyo insanı diğer city builderlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya tropicoda evleri bedava yapıyorum içi boş apartmanlar var adam HALA GECEKONDU KURUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 oyunda gecekondu ile mücadele etmek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: ya tropicoda evleri bedava yapıyorum içi boş apartmanlar var adam HALA GECEKONDU KURUYOR MÜSTAKİL GİBİSİ YOK KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: ya tropicoda evleri bedava yapıyorum içi boş apartmanlar var adam HALA GECEKONDU KURUYOR Libyada durum benzer. Devlet bina yapıyo halka, halk daha bina bitmeden kaba inşaat halindeyken üşüşüyo binalara. Pencereleri tahtalarla plastik folyolarla falan kapatıyolar. (savaştan önceydi gerçi bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 o değilde, pre-order etcekseniz yarın biten bi 20euro kupon kampanyası var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar