dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/hero-thief.jpg http://www.youtube.com/watch?v=s4E3raPxpUo&feature=BFa&list=UUH-_hzb2ILSCo9ftVSnrCIQ&lf=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Two-handed Shortbow — ranged mobile weapon with AoE attacks and shadow step ability. Main-hand Sword — flanking sword attacks provide extra evasiveness and controls enemy movement. Dagger — jump on a foe, attack quickly and inflict many conditions on them. Pistol — ranged shots from pistol leave enemies vulnerable to following attacks. Off-hand Dagger — gives access to close range skills which allow quick escape by crippling the enemy or vanishing from sight. Pistol — ranged weapon used to quickly retreat or to daze the target by a shot to the head or from a pistol whip. Aquatic Harpoon — rapid melee attacks spiced up with the usual thief tricks. Speargun — bombard enemy with ranged attacks or pull them in, stab them and shadow step away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 thief mi açsam elementalist mi açsam lan. böyle çelişki yaşamadım ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Her class ı açacaksın boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 charr thief açsam çok mantıksız olur di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 asura ya bak, küçük falanlar ama animasyonlar çok kaliteli, koşmaları, durmaları, zıplamaları çok iyi. Ama human ve sylvari ye çok yakışır, o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok ya, en son açacağım race asura'dır herhalde. charr warrior, engineer falan gibi class'lara cuk oturuyor doğal olarak direkt, ama thiefle de güzel olur be. norn açıcam charr gerçekten hiç yakışmazsa thief'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hatunlar iyide erkekler direk aygır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 max burst dps elementmidir thiefdemidir acep bende ikisinin arasındayım araştırdıkça karar vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://qqreporter.com/711/guild-wars-2-beta-mesmer-vs-thief-face-off/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 firewalldan videoyu izleyemiyorum :( ama mesher control class olduğundan döver gibi geldi doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 GW 101: No triangle in GW2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bende kağıt üstüne döktüğüm Gw2tr'de yazdığım yazıyı paylaşayım yardımcı olsun ilgilenen arkadaşlara: http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 güzel paylaşım hayalimdeki dager comboları yapıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 thief acicagim kesin, male acacagim kesin... ama irk.. hmmm norn u cok seviyorum ama male ayu gibin olmaz.. charr bende dusundum eglenceli olabilir ama sanirim human acacagim.. sylvari ve asura cok iyi gelmiyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 oyunda ana karakterim assassindi. gw 2 de ki en büyük sorun hangi karakteri acacagına karar verememek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 her classtan bir tane acicam galiba bastan. bi 10 level oynasak karar verebiliriz daha net olarak. tabi beta invite gelirse zamandan tasarruf etmek adina iyi olur. betaya girmeyi tek isteme sebebim releasede ne class acacagima karar verebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A8-9VEvAmFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 full critli apaçi buildleri her ne kadar zevkli olsa da iyi oyunculara karşı işe yaramıyor bu nedenle adam akıllı build oluşturmaya çalışıyorum şuan. spvp'de takılan var mı, dökülün bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mobil+Condition dene.Pistol/Dagger ya da Pistol/pistol venom buildleri şu an baya efektif.Pistol/Daggerin avantajı Cloak and dagger skilinin olması. Yuksek mobility thief için sPvP de anahtar eleman bence. http://www.gw2build.com/builds/simulator.php#1.7.6.10.13.0.33.33.29.0.154.157.160.159.177.9.8.1.453.458.462.0.0.0.485.489.492.0.0.0.515.0.0.30.0.30.0.10 en son bwe'de bunu kullanıyordum değişen traitler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Venom buildi tam takım buildiymiş. Ben şimdi tek takıldığım için daha bencil şeyler deniyorum ama takım oyunu için hakkaten güzel paylaştığın, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dagger dagger mı? sword dagger mı? dagger dagger olarak daha bi mutlu oldum sanki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Button mash yapacaksan dagger+dagger kınayt onlayn combosu deneyebilirsin.Steal+Blinding Powder+Assasin Signet backstab, hala olmedıyse bas heartseekera vur kırbacı vur kırbacı... Daha kalıtelı bır oyun ıstersen ve hatta kanımca sPvP'de pistol dısında kullanabılecegın combolardan biri Sword+Pistol Infıltrator strike bufflandı artık 1 sanıye ımmobılıze edıyor.Ardından haste+pistolwhip+pistolwhip+pistolwhip ile single target burst gayet başarılı.Secondary shortbow al.Yine mobilite olacak, kısa sure ıcınde 4 kere dodge yapabıleceksın.Son utility sana kalmıs takım buildi gideceğim dersen shadow refuge al, 4v4, 5v5 fightlarda rez çok önemli atarsın stealthde rezlersin ayrıca heal de veriyor.Daha mobil ve yalnız takılacağım diyorsan Devourer venom al ilave immobilize, yok sürekli burste abanırım diyorsan, roll for iniative al. Şöyle bir şey olacak: http://gw2skills.net/editor/en/?fYIQNAsaFlUmCP3ci+cCZ7RPVh8k/ByqnxVJfA;TsAg0Cno4ywlgLLXOukctuYQx8CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bi de thief mi acsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 WvWvW de nasıl thiefler bi özet geçin bakim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar