Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Alt classım aslında mesmer ama şöyle bir video yaptım http://www.youtube.com/watch?v=fJjIRrkhSso Build fln yazıo descriptionda gameplay hakkında soru olursada cevaplarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Güzel video olmuş. Wolf gerçekten işe yarıyor mu? Staffı ben de deneyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Wolf işe yarıyor ancak öyle oyunun kaderini değiştirecek boyuttamı diye soruyosan hayır =) Staff konusuna gelince kesin kullan derim. Hem sPvP hemde WvW için (PvE yapmadığım için yorum yapamicam) 4. ve 5. skiller oldukça op. Warlockta gayet iyi dmg olarak. Hani Sword/Pistol yerine Sword/Sword bi açıdan bi alternatif hatta çok beğenmesemde Greatsword'ta kullananlar var. Ama Staffın şu an için alternatifi olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Grast ın dediğine katılıyorum Staff oldukca iyi hem PvP hem PvE de , Genelde staff ile ben once target locationa Chaos storm (5 nci skill ),pesinden Phantasmal warlock cıkartırım (3 ncu skill ) , ardından phase retreat (2 nci skill ), ardından timer doldu ise bir warlock daha. 2 warlock yok ediyor. Yalnız lagsız ortamda Tutturabilirsen warlock ve chaos storm , tam warlock cast etmeden chaos storm conditionları dosemis oluyor targetin ustune,çok fena acıtiyor çok. Warlock targetin ustundeki conditiona gore damage vurur. Yalnız ben Sword pistol yerine daha kacak oynamayı tercih ediyorum o yüzden off hand torch aliyorum genelde. The Prestige (invis) ve phantasmal mage oldukca iyiler. Kısaca Staff & Sword + Torch, Veya Baktım ortam hep kalabalık ve tehlikeli Staff & Scepter + Torch takılıyorum. Kısaca mütevazi şahsi deneyimlerim bunlar. Uber PvP ci filan da değilim, hala oyunun acemisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ben hep greatsword / sword&pistol gidiyordum. Scepter&torch ve staffı denemek farz oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aynen ben de üstteki gibi great sword + sword/pistol gidiyordum hep başlangıcı GS ile berserker sallayarak yapiodum kalabılığa(4. skill) WvW için konuşuyorum şu an. Ondan sonra tek targeta sword pistol ile focuslanıyordum o zaman talentları da biraz daha condition damage üzerine yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Staff kullanmak için condition ağırlıklı gitmenize gerek yok asıl amacı chaos armor ve storm zaten. Power bazlı bir buildle greatsword+staff kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 çok imreniyorum şu mesmer oynayanlara... ben beceremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 scepter/pistol tavsiye ederim ben,duelist ve warlock işlerini yaparken hem kendinizi savunuyosunuz hemde milleti size saldırdıklarına pişman ediyosunuz bikere olsun deneyin confusion ile birlikte şöyle çalışıyor 1.block yapılır skill kendiliğinden blockda 3k dmg karşı tarafa yollar 2.bu arada blokda retalation veren trait retaliatory shield tickler 3.confusion skili confusing images atılır,dileğe göre illusionlarınızı öldürdüklerinde confusion alan traitte alınarak dmg maksimize edilebilip sıcak olarak...öff yemek tarifi gibi oldu burda kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ellerine sağlık das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 staff ın 5. skilli team fight için çok iyi swrod-pistol de teke tekte baya sağlam. şuan için bence en iyi 1vs1 karakteri mesmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kafasina 1vs1 de target koydugumda o target nedense kayboluyor, dummylerini cikardiginda kim oldugunu kaybetmemek icin yapiyorum hep direkt gordugumde thief ve mesmerde ama o target bir hareket yaptiklarinda kafadan kalkiyor, olmasa iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 biraz utility skillerinden bahsetsenize gençler Ben WvW ağırlıklı yapıyorum şu aralar PVP yi o yüzden kesinlikle Feedback alıyorum, özellikle kalenin tepesinden range kasan veya bi yere push yaparken o kalablığa feedback shieldı açınca herkes kendine damage ı alınca hemen kaçışmaya başliolar. Baya etkisini görüorum feedbackin çoklu combatlardda. Onun dışında teleport alıyorum, sword/pistol gittiğim için genelde pistol ile stunlayıp hemen blinkleyip 2. ability ile burst damage yapyıroum bi yandan da illusionları shatter edip. 3. Utility konusunda pek emin olamıyorum bazen signet aliorum random boon veren veya condition damageı arttıran. Elite skillim wvw de time phase oluo özellikle böle bi yere burst yapmamız gerekiosa. Nedir tavsiyeleriniz, wvw özelinde. tahminen spvp de çok farklıdır feedback o kadar işeyaramaz, ve moa form falan çok daha etkili olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yorma kafanı mortis, koyuver kuzey guney arasına gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 nerflendikmi noldu,phantasmal fury 10 saniyede bir refresh yapmıyor artık ilk 10 snlik fury den sonra bidaha fury gelmiyor phantasmlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 geliyor bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 phatasmal duelist normal 10 saniyede bir fury refresh yapıyor,ama diğer phantasmlar fury refresh etmiyor bende,bug büyük ihtimalle araştıracam bi şimdi buldum bugmuş phantasmal fury inspiration traitleri ile çalışmıyor vengeful images de dahil,phatasmal fury yanına,phantasmal healing alınca ortaya çıkıyomuş bu aha burda:https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/bugs/Mesmer-Trait-Bug-Phantasmal-Healing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 psikolojinin kurucusu mesmer diye geldim gw2 çıktı şansıma tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar