Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bu saatten sonra zor. oyunun çıkmasına 2 ay kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 niye son 2 ayda patch yapamiyorlar mi? yada release den sonra patch yapmak yasak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 rangera nerf olarak degil ama genel olarak condition damage'lere yeni bi ayar cekicekler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Shortbow a bakmıssınız sanırım, thief ile condition stacklemeyi denediniz mi ? 22 stack a kadar gördük, eger rakip silmek yerine direnmeye yönelmişse. 10+ stackdan sonrası silmediyseniz kesinlikle korkunç hasar veriyor. Stackleyen - biriktiren - silen - karşı tarafa gönderen - boon a çeviren skiller her classda var. Profesyonel bir tester pvp grubunun videoları var, hangi class ı alırlarsa alsınlar, karşılarındaki tüm classları alıyorlar, Bu nedenle şu anki drumu dengesizlikten ya da ranger imbalığından ziyade, teknik farklılık olarak değerlendirmek doğru olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sharpshooter denedim bugün biraz baya zevkliydi spvp yarın buildi biraz daha ayarlayıp bidaha deneyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 spark ranger mı oynayacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 petler çok çabuk ölüyo diriltmeside baya bi sürüyor bu durum baya can sıkıcı ilerde düzeliyomu skillle traitle felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yok pet lerde bir soeun var diye düşünüyoruz, şu halleriyle işe yaramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Petler pve de çok yararlı, benden yüksek level champion u pet sayesinde tek başıma kesebiliyorum, yeter ki, etrafta çok yüksek spawn ve bossta hard hit projectile olmasın. Ancak özellike WvW de kalabalık ortamlarda, ortada dolaşan gereksiz yaratıklar haline geliyorlar ve çok yüksek vuran ve olduğu yerde durmayan bosslarda pet gerçekten gereksiz, ayrıca dediğiniz gibi diriltmesi uzun. Gerçi sürekli pet swap var, adamlar bunun sürekli kullanılmasını isteiyorlar. Ben signet ve healler ile peti ayakta tutuyor swap timer ının dolmasını bekliyorum, sonra swap sonta tekrar heal buff sonra swap, target ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Pet-tame olayı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Aklımı çeldi simdi ranger. Unique petler fln 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Biri duzgun bi ranger guide yazsa ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ranger engineer arasında gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 squig herder oynayan engineer mi oynarmış go go ranger:) aslında shaman dı dimi olsun aynı ırk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Oyun içi sor abso, burdan zor şimdi, pvp si farklı, solo su farklı, event i farkl, boss event i farklı, hatta guard q su farklı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Goblin gibi cirkin bi irkin eksikligini aramiyor degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Hizlica bisi sorayim. 3/4 tane skill puanim birikmis. Bunlardan birine trap verdim ve 7 nolu tus bu oldu. Skilleri once otomatik veya puanla ogrenip sonra istedigim tusa atiyorum degilmi ve lvlladikca da yeni tus hakki aciliyor. Bunun disinda bir yere gidip rangerle ilgili bisiler ogrenmeye gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yok gerekmiyor da 7 den yukarısını mouse a ata abi, zor olur yediye basmak combatta. mouseta tuş yoksa klavyede daha kolay ulaşabileceğin yere ata. bi de 7. tuş direk o seçtiğin skill olmak zorunda değil. diğer skilleri satın alıp onları da atayabilirsin 7 ye diğerini beğenmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Rangersın, şu şu meslekleri seç gibi bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 düz mantik hunstman ve leatherwork. silahini ve armorini kendin yapmak icin. ama bir cilginlik yapip farkli seyler alabilirsin tabi. ben elemental e cooking ve tailor gittim. ranger a da cooking ve leatherwork mesela ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Absolut said: Hizlica bisi sorayim. 3/4 tane skill puanim birikmis. Bunlardan birine trap verdim ve 7 nolu tus bu oldu. Skilleri once otomatik veya puanla ogrenip sonra istedigim tusa atiyorum degilmi ve lvlladikca da yeni tus hakki aciliyor. Bunun disinda bir yere gidip rangerle ilgili bisiler ogrenmeye gerek var mi? level 11 den sonra trait puani vermek icin manual aliosun class trainerdan. bi kere alion lvl 40 a kadar rahatsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.mrstave.com/blog/guildwars_2/crafting_guide/crafting_by_discipline.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.guildwars2journal.com/topic/905-ranger-pet-locations-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bir sorum olucak Ben şimdi arctodus tameledim ama sadece 1 ability'sini kullanabiliyorum f2 tusuyla unique ve diğer ability'lerini kendisimi kullanıyor yoksa biz shortcut yapabiliyormuyuz bulamadım öyle birşey. http://www.guildwars2-pets.com/species/bear_Arctodus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar