arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 hatun general vargas'ın grubundan. melee de dandik sniper da dandik. en temizi bütün karakterleri assault / handgun yapıp bütün puanları non-combat skilllere basmak gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 handgun hiçbişeye yaramıyor, ayrıca en az bir sniper lazım partiye. herkesi noncombat yapınca vurmak çok zorlaşıyor. 2 kişiyi belirleyip sadece onlara noncombat abandım ben betada. medic, ticaret, konuşma skilini party liderine yaptım kasa-bomba-kapı-gözcü-spotçu skilini başka birine tamiri falan snipera diğerleri hamal ve combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Main menu'ye RED BOOTS DLC $49.99 diye bir yazı eklemişler. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Blizzard çalıp wow'da gerçekten satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Simdi ekibi nasil yapiyoruz? Cookie cutter bi build yok mu? Neye el atsam o kotu , ise yaramaz, cok mantiksiz veya skill point israfi deniyor. Oyuna baslamadan sogudum. 2nd run yapicak zamanim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 assault rifle genelde, en az 1 sniper, 2 tane de yakına gelenler için Uzi/shotgun skilleri de ben 2 kişiyi feda ederek buna ayırdım, isteyen eşit dağıtmayı da deneyebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 benim gördüğüm shotgun ve assault çok iyi energy bazı targetlara çok iyi, bazılarına dramatik kötü. birine 20 vuruyor, diğerine 3 falan. anlamsız. melee rezalet. karpuz gibi ortadasın mob'un range'e girdiğinden, herkes çat çat hit sokuyor. sub veya handgun denemek gerek. sub büyük ihtimal iyidir. bu arada hangi zorlukta oynuyorsunuz ya. ben bazı şeyleri idrak edemedim. mesela party lvl 5, silahlar ortalama hit chancele 10-15 fln vuruyor. demin yolda encounter çıktı, 220 hp si olan mob var, yanındakiler 90-125 hp fln. 20 defa falan vurman gerek mobu ölmesi için. genelde partydekiler one shot yiyor uzak mesafeden sniper vs denk getirirse. highpool'dan sonra ag center'a gittim, moblara ölmüyorum ama hp'leri çok yüksek ve benim dmglar çok düşük. 3 encounterda ammo bitiyor. hadi geri dön ammo al falan böyle saçma sapan bir durum var. zorluk seviyesi ranger diye mi hpler böyle saçmaladı, betada hiç böyle olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 analiz paraliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oyun olmus galiba ya, cok umutlu degildim acikcasi ama giderek gulumsetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 weapon jam sizde de bozuk mu ya? 2% şans diyor, her kombatta 5 silah jam oluyor adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ben de bok varmış gibi ranger yaptım zorluğu da, moblar zorlamıyo lvl3 te henüz. ama cok mu tech gittim bilmiyorum. sadece ana karakterde assault rifle ve sniper birlikte var. thief chara energy weapon verdim. diğerleri shotgun ve submachine gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Seru uğraştı oyunu öyle ucuza aldık sağolsun. Sıkıntı çıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 "Brian Fargo" said: I can hardly believe that it has been two and half years since I stood out in the Mojave Desert and started the filming of my Kickstarter campaign. All the while knowing it was the last and only hope for a Wasteland 2. I’m very proud that we have delivered on our promise of the deep and nuanced CRPG that you had all been hoping for. I’m also quite proud of the team at inXile for their hard work and passion to deliver something special. It was the highlight of my career when you stepped up to support the development of this game. Having your trust meant everything and there was no way we were going to let you down. I am really looking forward to seeing all of your comments and the unique experiences you’ll have. So much of the detail is not obvious at first as you will carve a natural path through the world, there are so many numerous ways to handle situations. If you ever think you are stuck, there are probably 2-4 more ways to handle it. In fact, we’ve re-visited the concept of where and how a game can end so some of you will find vastly different endings that don’t all take place at the same point in the story. The power of a great RPG to me is that the memory of the time I spent playing stays with me long after I finished the game. I hope this has the same lasting effect like the classics have done prior. If you are loving the game, feel free to shout it to the rooftops. We just want to keep making RPGs for decades to come and your support in every way helps make that a reality for us. http://freethoughtblogs.com/lousycanuck/files/2012/06/3406508_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 repler Seru'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 abi hahaha honey badger 126 vurdu demin karaktere, param parça oldu karakter http://www.earthtouchnews.com/media/1840/ultimate-honey-badger-portrait_GalleryLarge.jpg dats right bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sniper ı için üzerine çıkartacak yükselti/bina arıyorum sürekli ahaha tam yıllar önceki ja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bina üstünden ne kadar artıyo vurma ihtimali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ben prison arka girişinde bıraktım ya ya benim grup tamamen patates ya da zorluk seviyesini tutturamamışlar sözüm on ambush yaptığın yerde her mob 38 dmg vuran grenade atıyor, 6 str başladığım karakterde 72 hp var zaten, 10 mob geliyor, 4 roundda ne cover bıraktılar ne partyde canlı adam, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 3 sniper rifle olan eleman, optimum uzaklık aralığında %65-75 arası değişiyor, yüksekte %90 dan az görmedim, mesafe yine optimumken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 el bombaları çok faideli özellikle melee düşmanlara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 4 strli sniperım ilk karşılaşmada öldü. he will always be remembered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Arkadas ag centerda yukari cikmak yerine yerin dibine girdik. Heyvanlarla catismak kadar kötü bisi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ag centerdaki sikinti pod walkerlar. Patliyorlar olur olmadik. Oldursen bi turlu oldurmesen bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Submachine gun li eleman costu o podlar yuzunden (: O buyuk tentacle lari acacak silahi bulmam lazim, ufagini buldum ama buyuk icin ne lazim bilmiyorum. Podlar yanInda patlayinca hemen ishal yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 O yanından geçerken patlayan şeylere uzaktan bir el tabanca sıkın, en temizi. ayrıca açılması imkansız traplere de 1 el sıkınca içindekinin bir miktarını alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar