Istari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bende 9.4gb indiriyorum, bu hızla 10 saatte anca biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 a day before release, it is still buggy as ♥♥♥♥. denmiş, bugları bi temizlesinler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2 sene önce aldım ama 15 dolar, mis mis. inmiş. haydi bakalım umarım en azından 7/10'luk bi oyundur sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 oynayan birileri charachter yaratma ekranında custom portrait i çözmüşler mi bir söyleyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 şirkette kökliyemiyorum downloadı şuan yarısı bitti 2 saat 37 dk sonra söyliyebilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 steamde 9 gb mı tavernada 20gb anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 12 tavernada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 millet oyunu 35 liraya almak isteyenler guide için bana pm atsın. deluxe edition oyun bard's tale hariç tüm eklentiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 12 hatun 11 de erkek portresi var final da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 lan malum yerlerde 21 küsür gb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Seru said: millet oyunu 35 liraya almak isteyenler guide için bana pm atsın. deluxe edition oyun bard's tale hariç tüm eklentiler var. steam mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 steamse bende alabilirim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 evet steam. yalnız vpn gerekiyor onu da teşhis etmiş olduk. vpn'i olan bana yazsın pmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 jungle said: 12 hatun 11 de erkek portresi var final da aRTIRMIŞLAR en azından son yamada 4 erkek - 4 bayandı hepside kötü idi. önemli olan kendi karakterimizi yaratırken fanların yaptıgı custom portreler çalışımıyordu beta da burda onu düzeltmişler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 seru senin mesajı yanlışlıkla sildim ben bir daha gönderiver dicektim de vpn mpn yok zaten, kalsın şimdilik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Seru yardim etti aldik birlikte sagolsun. Site 3d guvenlik ile aliyor odemeyi ardindan hemen keyleri veriyor. Wasteland 2 ranger edition olarak verdi oyunu. aktive ettim iniyor simdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 chrome hola ile oluyomuş vpn bir problem yok dedi kharon ona aldık. neyse ben chrome'dan anlamam vpn'im var alırım diyosanız problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 seru bana hediye etti oyunu size neden sadece yardım etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 seru ekledim bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dreagloth said: seru bana hediye etti oyunu size neden sadece yardım etti dsdfsfd. testikıl'ların sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ekldim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Livered said: jungle said: 12 hatun 11 de erkek portresi var final da aRTIRMIŞLAR en azından son yamada 4 erkek - 4 bayandı hepside kötü idi. önemli olan kendi karakterimizi yaratırken fanların yaptıgı custom portreler çalışımıyordu beta da burda onu düzeltmişler mi ? kendimiz yapamıyormoyuz? şartı şurtu nasıl, birde fanların portlerei nereden bulacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 256*256 boyutunda png veya jpg olacak portre. İnternette yaz wasteland 2 custom portrait diye çıkıyor hatta facede bir grup var 300 ün üzerinde portre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 SERU nereye gittin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Cumasını şenlendir şu fakirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar