Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 çıkışta KS fiyatlarına 10$ ekleyip satsalar uygun işte 25$ normal, 35$ delux, dahası fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 benim tahminim 30 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sam said: inxile mail attı, nihayet steam betası için key vermeye başlamışlar. ranger hesabınıza girip claim edebilirsiniz. steamden önceden alanlar için bir avantaj var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ks backer'lar için beta demişler ama steam'den satın alanın zaten otomatik girmiş olması gerekir betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 char yaratma ekranında duygulandım ya, fallout tactics'ten beri böyle kompleks char yaratma ekranı görmedim sanırım. :') hadi bakalım special olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Sam said: ks backer'lar için beta demişler ama steam'den satın alanın zaten otomatik girmiş olması gerekir betaya. ha o mu bende farklı bir şey zannetmiştim. Girdim oynuyorum bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ben bir sıkıntı anında ks ucuzcusu olmama rağmen beta için para verip girmiştim. biraz spolier ilk başlardaki insanlar biraz kolay olabilir gerçi en son daha iyi siper aldıkları için zorluyorlardı, ben haritada loot için dolaşırken robotlara denk geldim, onları görmeden oyun kolay olmuş demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 5gb yama gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Bunlar da yama eklemeyi beceremeyip app kafası gibi sıfırdan bütün oyunu yüklemeye çalışıyor sanırım. 5gb görünce direkt sildim oyunu. Zaten saveler patlıyormuş. Final sürümü beklerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 benim saveler çalışıyordu ama ana üstün içine giremedim, bende çıtkım. ama bir sorun var veya ben ayarlayamadım bilmiyorum ama kamare açısı çok kötü durumdaydı, daha daha iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Şu custom portraiı işini ayarlayabilen var mı ? Ben wasteland oyununa ait siteden uygun portreleri indirip söylenen klasöre koyuyorum ama gene custom portrait bölümü ? işareti geliyor. bir yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 vay öyle bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Var normalde documents and settings / belgelerim / my games / wasteland 2 / custom portraite yerleştirmek gerekiyormuş 256*256 boyutunda. wastelandın forumlarında yüzlerce var hazır . Fakat ben denen yere koydugumda hiç bir şey olmadı . Karakter yaratma ekranındaki karakter resimleri az çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 çıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 fiziksel goodielerden ötürü kutu versiyonlar 1-2 hafta gecikebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 custom character yaratma bölümünde resmi koymayı başaran oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OP34-J5n15o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi o ses kalitesi ne ya. laptop mikrofonuyla muhabircilik mi yapıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 September 19 demiş Brian Fargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 şimdi Kickstarterdan alanlar 19 Eylülde mi alıyor? Steamden 60 dolar bayılanlar başladı di mi oynamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Herkes için tam sürümün çıkış tarihi aynı. Şu anda betası oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 steam kodu gelmiş ranger hesabına, girdim kaç saattir kalkamıyorum, baya iyi yapmış adam oyunu, ama item transferi sıkıntılı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Şu custom portraitdeki hatayı çıktıgında düzeltmiş olurlar işallah. karakter yaratırken hazır resimler çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Oynanıyor güzel beğendim ama Ranger Citadel içindeki silah satıcısı buglanmış ve öne gelmiyor salak 2 adım, load/save haritaya gir çık kurtarmıyor günlerdir. Bizim elemanlar konuşmaya giremiyor haliyle. Mal mal aynı silahlarla geziyorum çevreden bulduğum sdf Mermiler çok ağır, 5.56 tüfek için olan özellikle 200gr 1 tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o en son farklı silah satmıyordu, yeni silahlar geldi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar