Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

inxile mail attı, nihayet steam betası için key vermeye başlamışlar. ranger hesabınıza girip claim edebilirsiniz.

steamden önceden alanlar için bir avantaj var mı ?
Mesaj tarihi:
char yaratma ekranında duygulandım ya, fallout tactics'ten beri böyle kompleks char yaratma ekranı görmedim sanırım. :') hadi bakalım special olmuş gibi.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ks backer'lar için beta demişler ama steam'den satın alanın zaten otomatik girmiş olması gerekir betaya.

ha o mu bende farklı bir şey zannetmiştim. Girdim oynuyorum bile ben.
Mesaj tarihi:
ben bir sıkıntı anında ks ucuzcusu olmama rağmen beta için para verip girmiştim.

biraz spolier

ilk başlardaki insanlar biraz kolay olabilir gerçi en son daha iyi siper aldıkları için zorluyorlardı, ben haritada loot için dolaşırken robotlara denk geldim, onları görmeden oyun kolay olmuş demeyin

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bunlar da yama eklemeyi beceremeyip app kafası gibi sıfırdan bütün oyunu yüklemeye çalışıyor sanırım. 5gb görünce direkt sildim oyunu. Zaten saveler patlıyormuş. Final sürümü beklerim artık.
Mesaj tarihi:
benim saveler çalışıyordu ama ana üstün içine giremedim, bende çıtkım.

ama bir sorun var veya ben ayarlayamadım bilmiyorum ama kamare açısı çok kötü durumdaydı, daha daha iyidi
Mesaj tarihi:
Şu custom portraiı işini ayarlayabilen var mı ? Ben wasteland oyununa ait siteden uygun portreleri indirip söylenen klasöre koyuyorum ama gene custom portrait bölümü ? işareti geliyor.

bir yardım.
Mesaj tarihi:
Var normalde documents and settings / belgelerim / my games / wasteland 2 / custom portraite

yerleştirmek gerekiyormuş 256*256 boyutunda. wastelandın forumlarında yüzlerce var hazır . Fakat ben denen yere koydugumda hiç bir şey olmadı .

Karakter yaratma ekranındaki karakter resimleri az çünkü.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynanıyor güzel beğendim ama Ranger Citadel içindeki silah satıcısı buglanmış ve öne gelmiyor salak 2 adım, load/save haritaya gir çık kurtarmıyor günlerdir. Bizim elemanlar konuşmaya giremiyor haliyle. Mal mal aynı silahlarla geziyorum çevreden bulduğum sdf
Mermiler çok ağır, 5.56 tüfek için olan özellikle 200gr 1 tanesi
  • Yeni Oluştur...