arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 evet. ünite grafiklerini yenilemişler bir de müzik var. müzik güzel ama old skool grafikler daha iyiydi. bundakiler acele yapılmış gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gog niye düz çıkartmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 çünkü good old games. adamların eskiye saygısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yeni çizimleri görmedim ama eskiler yeterli duruyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 eski çizimler minecraft'tan iyi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lan çıksın artık fallout tactics oynamaktan ciğerim soldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sam said: eski çizimler minecraft'tan iyi ehu. minecraft'da iconlar dışında çizim yok. 3d oyun. bilgine, sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 her neyse işte, evet çizim demek bütün sanat dünyasına hakaret. özür diliyorum çizerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://gfx.gexe.pl/upl/1247/2013/11/26165939.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 said: Good news... Wasteland 2 beta is nearing completion (really). We feel confident of it's release within 2.5 weeks as we nail down blocker bugs and dial up messaging to make things clear. I'm really looking forward to the feedback of our beta backers. Thanks for all your patience. Additionally, today's screen shot shows an interior view of the central complex which is heavy on atmosphere and flows much differently than the outside locale: http://media.tumblr.com/e810a859e6edc221fba47bf1e7fdf9e3/tumblr_inline_mk37roPFYr1qz4rgp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 direkt damdan gireyim: coop var mı online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 silin başlığı, yıl 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 şimdi betası haftaya mı çıkıyor, yanlış mı anladım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beta acildi... soyle biri streamlemis hatta 6.5 saat, izlemedim ama dursun burda ilgilenen olursa: http://www.twitch.tv/theadrain/b/486738561 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Brian Fargo @BrianFargo In honor of our Wasteland 2 beta (at least that's our spin), Fallout 1,2 and Tactics are free on @GOGcom .http://www.gog.com/news/free_games_fallout_fallout_2_and_fallout_tactics … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 https://rangercenter.inxile-entertainment.com/login destekçiler buradan login olun, steam beta key veriyor. All backers eligible for the beta from your original pledge (that is, any tier of $55 or more except the $60 late backer box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hadi bakalım, bahara kalmaz umarım çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben fakir edition tabii yok beta falan sdfs. keyi görünce atladım hemen meğer o önceden verdikleri wasteland 1 keyiymiş sdfsd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ehueh bize yok ya, axedice filan monokl+pipo oynar anlatır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 harbiden niye oynuyorum ki. axedice oynayıp özet geçsin ne durumda diye. bekler, son ürünü oynarım misler gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ÇOK PARA VERENLER, İYİ TEST EDİN HAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ahahah yok bu benim standart destek verdiğim bi oyun, bana da yok yani beta. Divinity betası gelecek onu anlatayım diyeceğim de onu herkese açtılar. Artık eternity alphasına kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 püh bize, koca forumdan bir betacı çıkaramadık mı? kapatalım burayı gidelim. bize yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 4,11 gb lik bişey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar