kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://www.trturkey.net/wp-content/uploads/2009/10/Galatasaray-Sivasspor.jpg Stadyum : Sivas 4 Eylül Hakem : Halis Özkahya Tahmini hava durumu : Kapalı (-7 °C) Düşmesin dillerden şampiyonluk şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 2-0 sivas alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Acimayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Zor deplasman. İlk 8'deki takımlardan sadece Bursa'ya yenildik bu sezon, hedef maçlara iyi konsantre olup bir şekilde kazanıyoruz. Ligin fizik gücü en üst düzey iki takımı karşılaşacak, kart ve sakatlık vermeden çıkmamız zor. Puan kaybından öte oyuncu kaybetmemeliyiz. Engin'in cezalı olması iyi oldu Sivas gibi yıpratıcı bir takıma karşı Riera gibi çoğu kişi beğenmese de topu gevelemeyen tek paslarda kuvvetli bir adam avantaj sağlar. Eboue'nin golüyle 1-0 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yeneriz ama en nihayetinde piliyif var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bence puan kaybederiz. Beraberlik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yenilirsek üzülmem 1-0 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yenersek şampi.. buralar böyle gözyaşı dolar ama zor, puan kaybı muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 en fazla beraberlik çıkartırız. hava -10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 DoruK said: yenersek şampi.. buralar böyle gözyaşı dolar ama zor, puan kaybı muhtemel Mahkemelerde "biz de sivası yenmiştik gs de yendi işte bakın!, onda da şike var!" diye maç izletirler sfsadfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sivas sağlam takım. İyi gidiyorlar. Hava -10 15 falan olacak, bizimkiler o soğuğa alışık değil. Takımda afrikalı var, brezilyalı var, kolombiyalı var, bu adamlar sıcak iklim adamı. Bayağı zor bir maç olacak. Rahat bir galibiyet olacağını sanmam. KAzansak bile 9 puan fark var, daha bunun kadıköyü var, orada yenilsek 6 puan fark eder, hadi başka puan kaybetmese iki takım da pliyıffa 3 puan taşınır, pıliyıffta da saracoğlunda kaybetsek o puan kapanır, diğer maçlara bakar. O yüzden yenersek şampi... yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kolombiyalı kim abi bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 pino heralde heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 musleranin anne tarafi kolombiyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 anneyi karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 muslerayi dediydim ya. brezilyali ve arjantinli olmayan her guney amerikali kolombiyali benim gozumde eheh. acetoda mi bi yerde okuduydum muslera aslinda kolombiya asilli diye de oradan seyettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Rewendor said: Sivas sağlam takım. İyi gidiyorlar. Hava -10 15 falan olacak, bizimkiler o soğuğa alışık değil. Takımda afrikalı var, brezilyalı var, kolombiyalı var, bu adamlar sıcak iklim adamı. Bayağı zor bir maç olacak. Rahat bir galibiyet olacağını sanmam. KAzansak bile 9 puan fark var, daha bunun kadıköyü var, orada yenilsek 6 puan fark eder, hadi başka puan kaybetmese iki takım da pliyıffa 3 puan taşınır, pıliyıffta da saracoğlunda kaybetsek o puan kapanır, diğer maçlara bakar. O yüzden yenersek şampi... yalan. Dostum isterse tüm takım ekvator civarından olsun, İsveçlimiz yeter bize. Sivas'ın stad alttan ısıtmalı gayet kral. En son Beşiktaş maçında oyun kardan hiç etkilenmemişti yağ gibi akmıştı. Kart görmeden şık bir golle 1-0 alırız Muslera Arjantinli bu arada orijin olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kardan nasıl etkilenmemişti ya? Sahanın sağ tarafında taç çizgisinden 1 metre içerde bütün saha boyunca kar tabakası vardı, kalınlığı yarım metre falandı yani. Maçı da biraz geç açtığım için nedenini söyledilerse de bilmiyorum ama baya kötüydü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mac askina 3er 4er saat uyuyup kalkiyorum her hafta, uyku duzenim degisti. Haydi aslanlar golsuz falan bitireyim demeyin maci X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Yiğidolar sağlam bi tokatlar ve geri yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 umutlar umutlar birileri bukalemunspor mu diyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Taraftar Paketi - Galatasaray - 12 Aylık Abonelik Lisans Bitiş: 08 Eylül 2012 Cumartesi Bu paket play-off'u icermiyor degil mi ? Bitis tarihini gorunce bir an heyecanlandim ama playoff paketini ayrica cakiyorlardi sanki ? Unutmayaydim ne aldigimi iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aa sahiden play-off dahil değildir bizim paketlere.. kaç para isticekler acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya bıraksaymışız bu maçı no problem. eboue yerine sabri selçuk melo yerine ceyhun vb birileri oyanasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar