tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Andre Villas Boas boşa çıkmış , şu adamı getirsek, yada gol atınca geriye yaslanmayan herhangi bir teknik direktör. adam dökülen sidnei çıkartıcağına toraman ı çıkarttı simao yu soktu zaten zar zor giden maçı direk trabzona verdi, necip ernst deli gibi koşuyorlar top kesiyorlar felan ama hücum tarafı yok biraz ernst var ama necip hiç yok, ekrem i zaten konuşmaktan bıktım 1 kere doğru iş yapıyordu o da olmadı, sol beklerin 2 side sakat ersan yapamadı orda, toraman sağ bek değil mecbur orda oynadı , sidnei zaten futbolu unutmuş, simao lig bitsede gitsem diyor, almeida yerin dibine sokuluyor ama mustafa ne yapıyor biri açıklasın! şu takımda fernandes ,q7 ve sivok dışında tüm yabancılar gönderilmeli, yerlilerde özellikle orta sahada oyun kuracak pas yapabilecek birisi olmalı mutlaka, ernst ve necip aynı anda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 DarKRideR said: 15 maçlık yenilmeme serisinden, 7 maçta 5 mağlubiyete uzanan yol dünyada en büyük düşüş sanırım bir takımın yaşadığı, 6 günde 3 maç ve ardından 7 günde 3 maç feci koydu takıma demek isterdim ama işin kötüsü fizik olarak hiçbir sorun olmadığı gibi rakiplerden bile daha iyiydik bu konuda, bir sorun var takım içinde belli, sorun şu q7 simao vs avrupa maçından avrupa maçına adam gibi top oynuyorlar ki onu bile tam oynamıyorlar desek yeridir :) beşiktaşta schusterin gidişinden sonra belliydi zaten ya.kötü bir başkan vardı .q7 gibi topculardan tam verim alabilmek için td önemli bence.onun harici portekiz çetesi ayagına takımın geri kalanı boşlanmış gibi duruyor sanki uzaktan şu takımdan almeida simaoyu kesiceksin bi kere.q7 ise aşırı bencil.galatasaray maçında ernsti küstürdü hatırlarsanız. hep diyorum schusterli tabatalı beşiktaş çok daha iyi top oynuyordu.yıldırım demirörende adnanpoalt gibi kötü bir başkandı işte.yeirne gelcek adam toplar takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 haklı bir mağlubiyet aldık o değilde birisi şey yazmış, "tayfur hapisten çıktı, takım tökezledi". carlos'a karışıyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kopukluğu zaten herkes biliyor artık, Portekizlilerin dağıtılması şart ki başarılı bir takım olmasına rağmen Fenerbahçe, çok büyük zararlara uğramadan bunu yapabilmeyi başarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bana bir açıklarmısınız? sadece q7 gitsin diyenlere soruyorum. necip orta saha , şimdiye kadar kaç gol atmış kaç asist yapmış? yere göğe sığdırılmayan orta sahamız ernst; beşiktaşta oynadığı tüm yıllarda toplam kaç gol kaç asist yapmış? buda orta saha dikkat! defans değil. veli, yeni geldi deli gibi koşuyor evet! peki kaç gol kaç asist var? bu da orta saha? fernandes de orta saha bu sene 13 asisti var! bunların 3 nün beşiktaşdaki toplam oynadığı senelere bakalım 13 asist varmı birleştirsek? ekrem denen futbol özürlüsünü saymıyorum bile, hala kalkmış q7 ve fernandes gitsin diyen insanları gördükçe deliriyorum ben cidden, mustafa pektemek deniyor!! allah aşkına benmi görmüyorum ne yapıyor bu adam yani almeida berbat ok de bu çok mu iyi? bunlar dışında holosko , simao , edu gibi yabancıları saymıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Tüpçü gitti takım dağıttı. Ne çok seviyomuşsunuz lan ehehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tinu said: bana bir açıklarmısınız? sadece q7 gitsin diyenlere soruyorum. necip orta saha , şimdiye kadar kaç gol atmış kaç asist yapmış? yere göğe sığdırılmayan orta sahamız ernst; beşiktaşta oynadığı tüm yıllarda toplam kaç gol kaç asist yapmış? buda orta saha dikkat! defans değil. veli, yeni geldi deli gibi koşuyor evet! peki kaç gol kaç asist var? bu da orta saha? fernandes de orta saha bu sene 13 asisti var! bunların 3 nün beşiktaşdaki toplam oynadığı senelere bakalım 13 asist varmı birleştirsek? ekrem denen futbol özürlüsünü saymıyorum bile, hala kalkmış q7 ve fernandes gitsin diyen insanları gördükçe deliriyorum ben cidden, mustafa pektemek deniyor!! allah aşkına benmi görmüyorum ne yapıyor bu adam yani almeida berbat ok de bu çok mu iyi? bunlar dışında holosko , simao , edu gibi yabancıları saymıorum.ya arkadaş, burak atmış 30 gol, almeida atmış 9 gol. almeida'nın yerine kalbur üstü bir forvetimiz olsa, 20 gol atsa şu an ilk 2'nin 2-3 puan gerisinde falan olurduk en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 @tinu q7 tamam asist yapıyo da, bütün sezonunu topla ernst'in 1 maçta kaptğı kadar top kapmış mı? bende seviyorum q7yi ama o kadar bencll oynuyo ki delirtiyo artık. almeida da 2 metre boyu var, pektemek'in havadan indirdiği topların yarısı kadar bile indiremiyo. varsa yoksa ensesini tutsun. pektemek hem daha genç, daha yetenekli, hem de daha mücadeleci. ben kesinlikle gelecek görüyorum onda. portekizlilerden q7 ve fernandes kalsın, diğer ikisi gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yok gerçekten acaip sinirleniyorum ya , ulan hücum gücü olarak bir tek adam gibi adam q7 ve fernandes var ki adamların beşiktaş forması giymesi bildiğin mucize !! ve bu adamlar gitsin diye kampanya yapılıyor! bu türkiye de deli gibi koş pres yap kralsın abi , gol atma asist yapma sadece koş yeter! ernst: yere göğe sığdırılmıyor, adam türkiyede 96 maç yapmış 7 gol 5 asist yapmış! orta saha ya bu adam. Necip: süper lig de 60 maç oynamış 1 gol 4 asist var. Bu da orta saha diye geçiyor! Veli: süper ligde 24 maç oynamış 1 gol 3 asist. bu da ortasaha!!! fernandes: şimdi bu 3 ile aynı yerde oynayan bu adama bakalım. sadece bu sezon 5 gol 13 asist var! 3 nün toplamda yaptığı asist sayısı hemde tüm beşiktaş forması altında oynadığı maçlarda fernandes kadar değil! quaresma: bu sezon şimdiye kadar 23 maç oynamış, 5 gol 9 asist i var! ve bu iki adam bir an önce gönderilsin diyen beşiktaşlılar var. q7 niye top kapsın yaw , yahu merak ediyorum ispanyada ronalda top kapmıyor, messi hiç defansa gelmiyor , diyenler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ernsti asist ve golüyle eleştirdin gerçekten tebrikler :) ayrıca q7 nin olayı top kapmaması değil ki.adam hucumda da aşırı bencil jeneriklik gol atmak takımı kurtarmıyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ernst q7'den daha faydalı beşiktaş'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi millet kızlara caka atmak için oynadı yeaa. o ses ne kadar kötüdür yalnız. çığlık atan binlerce kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 necip ernst ve veli bunlar ORTASAHA oyuncusu ve tüm oynadığı sezonlar boyunca yaptıkları asist fernandesin sadece bu sene yaptığı asist kadar değil, ama doğru koşsunlar deli gibi top kapsınlar felan. ben bu adamlar faydasız demiyorum ama bunların 3 nun birden orta sahada olması hata, böyle bir tane adam koyarsın orta sahaya diğer ikisi fernandes ve onun gibi bir daha olmalı, o zaman kalkar q7 eleştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Red said: ernsti asist ve golüyle eleştirdin gerçekten tebrikler :) ayrıca q7 nin olayı top kapmaması değil ki.adam hucumda da aşırı bencil jeneriklik gol atmak takımı kurtarmıyor her zaman. ernst orta saha oyuncusu nesiyle eleştircem, necip veli bunlarda orta saha defans değil, nesine bakayım!! fernandes bir sezonda 5 gol 13 asist yaparken, onunla aynı yerde oynayan ernst 90 küsür maçta ondan az asist yapıyorsa eleştiricem tabi, q7 bencil diyorsun evet bencil, kime versin? tüm sezonlar boyunca gol sayısı 2-3 geçmeyen asist yapamayan ofansif hiç bir özelliği olmayan necip e mi versin istersin yoksa veliyemi? yada ekrem mi, yada onun kanadından bindirme!!! yapan i.toraman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Takim oyunu degil mi bu ? Niye bireysel istatikleri karsilastiriyorsun ? Bjk'li degilim ama tum takim querasma'ya oynarken onun okadar istatistik yapmis olmasi okadar da iyi bir sey degil bence. Fernandes'e pek lafim yok. Boyle tek adamin uzerine oynamak yerine velilerden ernst'lerden olusan takim oyunu oynamak daha gozume guzel geliyor. Quaresmanin sacma kirmizi kartiyla sattigi maci falan istatistiklerden dusuyor musun ayrica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ben bu 3 adamı q7 ile değil fernandes ile karşılaştırıyorum, aynı yerde aynı bölgede oynuyorlar, takım oyunu olması için takımın içindeki oyuncuların özellikleri olması lazım, kalkar orta sahaya birbiri ile aynı 3 tane defansif orta saha koyarsan , bu takımda q7 bencil olur. q7 yazmamdaki sebeb bu kadar defans ağırlıklı futbolcu içinde ofansif olarak katkı sağlan 2 adamdan biri olduğu için, he bu arada q7 nin özellikle kanatlardan adamların üstüne gitmesindeki olayın da taktiksel olduğunu düşünüyorum, adama yapılan fauller ve o faullerden gelen ortalarla aldık bir çok maçı, faul aldırmak için giriyor bazı pozisyonlarda. bazi pozisyonlarda gereksiz giriyor, ama bu q7 nin özelliği zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yahu Ernst gibi ön libero adamı nasıl golüyle asistiyle yargılarsınız, nasıl bir mantık bu? Casillas da kötü kaleci o zaman, kaç gol atmış yüzlerce maçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tinu'nun haklı olduğu nokta 3'ünün bir arada olmaması gerektiği. Asist örnekleri çok alakasız değil. Mesela biz de Melo ve Selçuğun asistlerine, Fener de Emre'ninkilere bakın. Artık tek tip orta saha oyuncusu kalmadı. 3 tane aynı tip adama ihtiyaç yok. Necip-Ernst-Veli orta sahası bizim BAM'ın upgradeli hali gibi. Fenerbahçe maçında da GS maçında da BJK tam bir bal yapmayan arıydı. Geliyorlar geliyorlar tık yok, pozisyon bile yaratamayacaklarını biliyorsun hatta gelirlerken. Ernst-Necip-Veli orta sahasıyla olmaz katılıyorum. Fernandes o farkı yaratıyor işte, ancak o da güvenilir değil kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Rewendor said: Yahu Ernst gibi ön libero adamı nasıl golüyle asistiyle yargılarsınız, nasıl bir mantık bu? Casillas da kötü kaleci o zaman, kaç gol atmış yüzlerce maçta? aallah allah yazdıklarım açık değilmi benim anlatamıyormuyum, ernst ön libero ok , peki necip ? veli? bunlar ne? bu 3 adam orta sahada olursa, o zaman q7 de bencil olur , gol atacak adamda bulamayız, bunu anlatmaya çalışıyorum. kanatlarda destek verecek adam yok, toraman , ersan bunlar kanattan bindirme yapabilecek adamlarmı? yani benim olayım su fernandes ve q7 gitsin diyen adamlara sinir oluyor olmam. bu adamların yanında 2-3 tane daha ortasahada top yapabilen adam olsun o zaman izleyip eleştirmek yada gitsin demek lazım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sotto said: tinu'nun haklı olduğu nokta 3'ünün bir arada olmaması gerektiği. Asist örnekleri çok alakasız değil. Mesela biz de Melo ve Selçuğun asistlerine, Fener de Emre'ninkilere bakın. Artık tek tip orta saha oyuncusu kalmadı. 3 tane aynı tip adama ihtiyaç yok. Necip-Ernst-Veli orta sahası bizim BAM'ın upgradeli hali gibi. Fenerbahçe maçında da GS maçında da BJK tam bir bal yapmayan arıydı. Geliyorlar geliyorlar tık yok, pozisyon bile yaratamayacaklarını biliyorsun hatta gelirlerken. Ernst-Necip-Veli orta sahasıyla olmaz katılıyorum. Fernandes o farkı yaratıyor işte, ancak o da güvenilir değil kesinlikle.. Emre ön libero değil, ortasaha, göbek oyuncusu. Nitekim Selçuk İnan da öyle. Emre yerine Christian ya da Selçuk Şahin demen gerekirdi Ernst üzerinden gidiyorsak. Melo bir tek uygun örnek kabul edilebilir, ancak Melo da taktik gereği "serbest" oynatılıyor. Ki bir ön liberonun serbest oynatılması çok sık rastlanan bir durum değil. Ki zaten Melo da kariyer rekorunu kırdı bu sene farkındaysanız. Normal bir gidişatta değil yani. Fernandez falan tamam da, Ernst gibi bir ön liberonun gol ve asistle yargılanması ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 cristian da önlibero değil ama. ha önlibero olarak oynatılıyo da, önlibero değil yani =) bu arada trabzon dünyaları kaçırmış. atamayarak hakkını yemişler beşiktaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 melo yetenek ve stil olarak fernandes'in aynısı gibi hemen hemen. fernandes de dm based melo da. ama ikisini alışılageldik dmler ile karşılaştırmak yersiz, iki yönlü oynayabiliyorlar oyunu zira. ikisinin de sorunu disiplinsiz olmaları. gerçi geçmişte disiplinsiz yaftası yemiş topçular ikisi de, bu sene bi yamuklarını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 fizban said: cristian da önlibero değil ama. ha önlibero olarak oynatılıyo da, önlibero değil yani =) bu arada trabzon dünyaları kaçırmış. atamayarak hakkını yemişler beşiktaşın. Ya işte oynatılması itibariyle söyledim, ön libero oynatılıyor. Normalde zaten futbolcu değil pozisyondan bağımsız olarak :P Bu arada şimdi özetlere bakıyorum, dışarıdan yeni geldim. Özetlere göre maç yorumlamayı sevmem de, hakikaten Trabzon neler neler kaçırmış yahu, delik deşikmiş BJK savunması. Biraz şanslı olsalar 5-6 tane atarlardı yani. Kaleciyle karşı karşıya kaçırmalar, boş kaleye dokunamamalar, çaprazdan abanmalar falan derken bayağı bir gol kaçırmışlar, maç boyunca araya süper adam kaçırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 DoruK said: melo yetenek ve stil olarak fernandes'in aynısı gibi hemen hemen. fernandes de dm based melo da. ama ikisini alışılageldik dmler ile karşılaştırmak yersiz, iki yönlü oynayabiliyorlar oyunu zira. ikisinin de sorunu disiplinsiz olmaları. gerçi geçmişte disiplinsiz yaftası yemiş topçular ikisi de, bu sene bi yamuklarını göremedim. Melo daha geri dönük oynuyordu kariyeri boyunca, GS'de de aynı şekilde geride kilit adam oluyor ara ara ileri çıkıyor. Brezilyalı kıvraklığı var sonuçta, genetik, o bakımdan ofansı da iyi beceriyor. Fernandezin açıkçası BJK öncesi kariyerini çok bilmiyorum, atmayayım. Ama şu anda BJK'da ön libero gibi oynamıyor kesinlikle, göbekte ortasaha elemanı işte ileri geri. Bir Gerard, bir Tugay, bir Ballack gibi işte. Yetenek olarak değil mevki olarak kıyaslıyorum ha. Celallenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 beşiktaşın ortasahasında , veli necip ve ernst birbirlerinin yedeği olur 3 ü birden oynadığı sürece duran top dışında gol atmamız mucize fernandes oynamasın yada oynatma başına bir tane adam koy kitle, beşiktaş 290dk oynasın tesadüfen gol atar, q7 de sahada gezinir anca. orta sahada ofansif yönü olan ayağında top tutabilen ver kaç yapabilen fernandes gibi orta yada ara pası atabilen , 1 futbolcu lazım, he gönülden geçen nuri gibi bir ortasaha, fernandes nuri ve ernst den oluşan bir orta saha , yine bindirme yapabilecek top tutma orta yapma kabiliyeti olan sağ ve sol defans olacak, hamit gibi mesala. umarım yeni gelecek yönetim, fernandes ve q7'yi gönderme gibi bir salaklık yapmaz. ben kücülmeye gidicem diye bunları satarsa zaten bireysel kabiliyetlerı 0 olan yerli futbolcu kadrosu ile çok çok kötü duruma düşeriz. bu arada fernandes'i ön libero diye aldık guti nin arkasında oynayacaktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar