Mithat Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Kaldırdılar sonra bir daha iplenmedi mi? Var mı yeni bir yöntem kaç video izlemişim ne kadar süre harcamışım youtubeta falan gösteren?
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 historyde falan gözüküyor hepsi kimi izlemişiniz kime not vermişiniz vb temizlemediyseniz
Mithat Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ya historyde gozukuyorda habire load more videos demem gerekıyor boyle bana sayı lazım Vidoes watched : 3.432 Time spent:4days 2 hours 16 minutes. Falan gibi bir olay olsa muhteşem olurmuş.
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sağ üstteki kullanıcı adına tıklarsan solda menü açılıyor, history'de toplam kaç tane video olduğu yazar.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bende sadece videoların listesi çıkıyor şu kadar video izlemişsin diye bir olay yok bulamadım en azından.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yani verdigim Vidoes watched : 3.432 Time spent:4days 2 hours 16 minutes. Örneginde ki gibi bir olayı yok sanırım. Senko bütün gün iş yapıyosun aralıksız al sana site fikri işte yap bi site kullanıcı adını yazsın giren bu historyde ki bütün videoları otomatik sayıp yukarda ki gibi hem kaç video hem kaç saat izlemiş yazsın :D %10 fikir payı isterim bak :D
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mithat said: Bende sadece videoların listesi çıkıyor şu kadar video izlemişsin diye bir olay yok bulamadım en azından. http://i.imgur.com/bMXNJ.png bu çıkmıyor mu sizde? direk video listesi mi çıkıyor?
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Çıktı ama 170 videos diyor. Ben sadece 2 gün toplamı kadar sayabildim sonra sıkıldım 126 tane video izlemişim.Üyeligim 2006dan beri var ve history hiç silmedim çünkü history diye bir olay oldugunu daha dün ogrendim. Şimdi bu durumda benım geçtigimiz 6 senede 50 video izlemiş olmam lazım. Yani illa bir hata var o sayıda o kadar az izlemiş olamam. Hep üyeligim ile giriyorum bi de zaten uyelık hazır girili oluyor ugrasmıyorum :D subscriptionlarımın izledigim videoları bile çok rahat 170i geçer.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 aynı şey google web & search history'de var, bi baktım 2007 küsürden bu yana google'da arattığım her şeyi çıkardı bana. günde kaç arama yapmışım, saat saat, ay ay, gün gün yazıyor. en çok mesela saat akşam 8 gibi arama yapıyomuşum, zart zurt. youtube'da da olsa negzel olurmuş öyle detaylı istatistik. ama youtube öyle dandik bi site ki yorumlarını bile göremiyosun adam gibi, o bile dügün değil.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Benim izlenmiş video sayım aynı aylardır yıllardır, hiç değişmiyor.
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 belki likes listesi gibi belli bir sınırı vardır history'nin de. likes 100'ü geçince eskilerini unutuyor mesela.
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ben de 33k diyor lan. 2006'dan beri üyeymişim. Bir sıkıntı olmasın bu işte? Channeldan giriyoruz dimi?
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi benim 112ye düşmüş oohooooo. Kesin bir sorun var bu işte. Yahu milyon dolarlık fikir veriyoruz size koskoca pati herkes habire bilgisayarda sürekli bilgisayarla ilgili meslegi olan herifler falan çıkın biriniz yapın şu işide bizde faydalanalım :D
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 küheylan said: Ben de 33k diyor lan. 2006'dan beri üyeymişim. Bir sıkıntı olmasın bu işte? Channeldan giriyoruz dimi? cok issiz adamsin belli oldu.
Öne çıkan mesajlar