Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube kaç video izlemişsiniz.


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Yani verdigim

Vidoes watched : 3.432
Time spent:4days 2 hours 16 minutes.

Örneginde ki gibi bir olayı yok sanırım.

Senko bütün gün iş yapıyosun aralıksız al sana site fikri işte yap bi site kullanıcı adını yazsın giren bu historyde ki bütün videoları otomatik sayıp yukarda ki gibi hem kaç video hem kaç saat izlemiş yazsın :D %10 fikir payı isterim bak :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çıktı ama 170 videos diyor. Ben sadece 2 gün toplamı kadar sayabildim sonra sıkıldım 126 tane video izlemişim.Üyeligim 2006dan beri var ve history hiç silmedim çünkü history diye bir olay oldugunu daha dün ogrendim. Şimdi bu durumda benım geçtigimiz 6 senede 50 video izlemiş olmam lazım.

Yani illa bir hata var o sayıda o kadar az izlemiş olamam. Hep üyeligim ile giriyorum bi de zaten uyelık hazır girili oluyor ugrasmıyorum :D subscriptionlarımın izledigim videoları bile çok rahat 170i geçer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey google web & search history'de var, bi baktım 2007 küsürden bu yana google'da arattığım her şeyi çıkardı bana. günde kaç arama yapmışım, saat saat, ay ay, gün gün yazıyor. en çok mesela saat akşam 8 gibi arama yapıyomuşum, zart zurt.

youtube'da da olsa negzel olurmuş öyle detaylı istatistik. ama youtube öyle dandik bi site ki yorumlarını bile göremiyosun adam gibi, o bile dügün değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim 112ye düşmüş oohooooo. Kesin bir sorun var bu işte. Yahu milyon dolarlık fikir veriyoruz size koskoca pati herkes habire bilgisayarda sürekli bilgisayarla ilgili meslegi olan herifler falan çıkın biriniz yapın şu işide bizde faydalanalım :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...