Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Gençlerbirliği | 03.03.2012 - 19.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

fizban said:

SeaGle said:

Fenerliler niye hep "biz yaptık ama siz de yaptınız kiiii" şeklinde düşünüyorlar ki?
biz çıkıp da "YASA BU UYGULANSIIEAAAAN" diye başkalarını şikayet etmiyoruz kendimiz de bi bok yediğimizde :)
niye abi "olm ses çıkarmayalım adamlara bizimkinin de üstü örtülsün" demenin neresi etik?

HAHAHAHHA süpermiş bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi gs'li mantığına göre 3 sarı kartlıyken görülen her sarı kart bilerek alınan bi kart oluyo sanırım. ozmn direk 4 sarı kart görülünce alınan ceza 2 maç olsun rahatlayın sizde. bi de şu var ki bilerek görülen kart mantığıda çok saçma ztn. hangi kart bilerek görülmüyo ki.
Sosyal ağlarda paylaş

zamaninda sergio ramosun dalga gecmesi gibi olmadikca ya da dudukten sonra top sektirmedikce oyuncunun bilincli kart gordugune net kanaat getiremezsin. nasil yazacan ki rapora? ki adam topu disari vurdu diye 2 mac verirsen bu sefer 2 mac almamak icin rakibe sert girecek bosa sakatlik riski. bilincli kart gorme olayibi cok etik bulmasam da taktiktir sonucta.

Fener lutfen tam kadro ciksin, yenersek ama o yoktu diye bahane olmasin. gs de tam kadro ciksin, yenilirsek bu olsa yenerdik diye suphemiz kalmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

niye kart görmeleri lazım ki? bi önceki maç kadroya almasın TD. maça bileniyo gibi gözükmemek için mi olay?

bi onceki macta her halukarda olmayacak. kart gorurse cezadan gormezse derbiye eksilmesin diye. ama kart gorurse derbi ve sonrasinda temiz olacak gormezse hala sinirda. haliyle derbi sonrasi bi macta daha 4. karti gorup eksilecek. boyle bilincli gorerk toplamda 2 yerine 1 mac eksiliyor takimdan.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bilinçli olarak sarı kart maddesi çok saçma geldi bana, yani bir çok pozisyonda rakip tehlike yaratmasın diye bile bile sarı kartlık faul yapıldığı oluyo adam gole giderken tutup cekiyor sarı kart yiyor bile bile.

yani buna adamın bir dahaki maçtaki ceza durumunu düşündü düşünmedi diye karar verilmesi çok saçma , nerden bilecen yahu adamın düşünüp düşünmediğini!
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

barnacle said:

niye kart görmeleri lazım ki? bi önceki maç kadroya almasın TD. maça bileniyo gibi gözükmemek için mi olay?

bi onceki macta her halukarda olmayacak. kart gorurse cezadan gormezse derbiye eksilmesin diye. ama kart gorurse derbi ve sonrasinda temiz olacak gormezse hala sinirda. haliyle derbi sonrasi bi macta daha 4. karti gorup eksilecek. boyle bilincli gorerk toplamda 2 yerine 1 mac eksiliyor takimdan.

oha evet mantıklıymış
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır anlamadığım bilerek kart görmek suç mu? Evet
Cezalandırılmalı mı? Evet
Bugüne kadar bir uygulaması oldu mu? Hayır
Eeee daha neyi tartışıyoruz ki anlamadım. Yani çıkıp evet bilerek ceza yedi ve uygulamalar yapılırsa ceza almamız lazım demek yerine sizde yaptınız hede hödö demek verecek savunacak cevabın olmaması demek.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAA Zaytung falan değil ha bildiğin Milliyet, adam cidden söylemiş bunları bize düşmandı aslında hangi dağda kurt öldüyse artık süper ya
Cavcav said:

Fenerbahçe bize sergilediği futbolu her maçta sergileseydi sezon sonuna dek en az 100 puan toplardı.

Cavcav said:

Bu Fener, Real Madrid’i bile yener. Futbol hayatımda ben böyle bir takım, böyle bir futbol seyretmedim. Yediğimiz her golü gece rüyamda gördüm. Stoch’un o muhteşem golünü ise defalarca gördüm.

Cavcav said:

Çok üzgünüm. Rezil olduk. Sabaha kadar uyuyamadım. Yatakta bir o tarafa bir bu tarafa döndüm. Sürekli olarak Fener’i, Alex’i, Stoch’u sayıkladım. Hiçbiri rüyamdan çıkmadı

Cavcav said:

Bu Stoch’u transfer etmeye kimsenin gücü yetmez yetemez. Parayla alamazsınız. Avrupa’nın her takımında banko oynar. Alex zaten başlı başına bir takım. Mehmet Topuz da yaşamının topunu bize sergiledi

Cavcav said:

F.Bahçe bu hava ile play-off’ta şampiyon olur. Her maçını kazanır. Tüm futbolcuları gol pozisyonuna giriyor. F.Bahçe camiasında taraftarından futbolcusuna kadar müthiş bir bütünleşme var

Cavcav said:

65 yıldır futbolun içindeyim, bu Fenerbahçe kadar hayran kaldığım başka bir takım olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...