Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ingilizlerin aksanı hakkında amerikan filmlerinde çok bahsedilier. ancak hiçbir zaman nasıl birşey olduğunu anlayamamışımdır. red alert'ı gece gündüz oynamama sevep olan rus aksanını çok severim. James Bond filmlerinde de hep olur. Peki rus aksanıyla ingilizce nasıl konuşulur bilen var mı? Hep denememe rağmen "achknowledged"tan öteye götüremedim. Ayrıca simpsonstaki iskoçyalı çok "serin"[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Abi aksanı nasıl öretebilirsinki:) hele nette[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 rus aksanıyla konuşman için rusça bilmen lazım bence. hatta rusyada yaşamış olman lazım. gerçi aksi de mümkün de, zor. benim de çok sevdiğim bir ingiliz aksanı var. ama ne olduğunu bilmiyorum, sanırım eski ingilizce. örnek vercek olursam, buffy'deki profesörün aksanı, ya da dharma & greg'deki greg'in annesinin aksanı.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 08 June 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ingiliz aksanı için kolayından lock stock and two smocking barrells'ı izleyebilirsin, rus aksanı için hunt for red october bi de alakasız rus ingiliz slav aksanı için de hazır kart reklamını öneririm diz iz nat dı fon![hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Seraxis, 08 June 2003 16:54 tarihinde demiş ki: bi de alakasız rus ingiliz slav aksanı için de hazır kart reklamını öneririm muahah[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 JA daki Ivan'ı tek geçerim.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 İngiliz aksanı çok seksi geliyo bana bilmem neden. Almanlar zaten öküz gibi konuşuyolar,bi Alman yanınızda Almanca konuşuyosa dövme hakkınız var demektir ama genelde izbandut gibi olur bu arkadaşlar o yüzden yerse dalınız. Fransızları zaten bıraaaaagh derim... Ruslarınkisi çok matraktır çok güzeldir bayılırım dinlemeye, hazır kart reklamına +1 "faynd dı telefon" Türkler'in aksanı ise mesafeli İngilizce dilini yumuşatıp laubali hale sokar çok güzeldir, Acun Firarda'yı izlerseniz çok eğlenirsiniz,yeni bişey çıkmış Acun karıyı çeviriyo eline tutuşturuyo teleffonu bizim Türk aabi bununla tanışıyo felan ama öyle böyle diil.Dün karıyla konuşuyo abimiz konuşma aynen şöyle; Türk--- ıgh mıgh eee ken ay ask you your eyc piliiz? Ecnebi---nayntiin Türk--- ooo, nayntiin, it iz di most biyutiful eyc in dı vörld Tıransleyşın: -Yaş kaç? --19 -ooo,19 dünyanın en güzel yaşıdır.[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 June 2003 16:49 tarihinde demiş ki: ingilizlerin aksanı hakkında amerikan filmlerinde çok bahsedilier. ancak hiçbir zaman nasıl birşey olduğunu anlayamamışımdır. [hline]You want a piece of me, boy? süper soğukkanlı ve "ben süperim herkes salak" edalarında, bütün sesli harfleri yavşak yavşak uzatarak[o yu falan eöou şeklinde gibi], ke leri gırtlağını sıkıyolarmış gibi, sondaki harfleri yutarak, releri hiçbi zaman sölemeden okumayı dene al sana ingiliz aksanı ama önemli olan o halet-i ruhiyeyi kapmak amerikan sitcomlarında da sık sık bununla t.ssak geçerler[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence en eğlenceli ve en komik aksan Hint'lilerin ki[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 08 June 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 amerikan aksanı varken[şimdik amerikanın neresindeki diceksiniz, new york-boston kısmı falan diyeyim] ingiliz aksanı ingilizce bile değil resmen kelime 'can't' amerikalı --> kent ingiliz --> kant bu nebiçim bir okunuş tarzıdır yahu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya evet amerikalılara alışıldığı için ingilizlerin konuşması kulağa fonetik gelmiyo "yaw ingilizlerde ingilizceyi konuşamıyo ba!" gibi bişi diyesim geliyo. ama..... ;)[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Mephisto_, 08 June 2003 19:57 tarihinde demiş ki: kelime 'can't' amerikalı --> kent [hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz O ne ya top gibi.$öyLe erkek gibi kaaağğnnntt de gitsin :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 süper aksan kullanımı için peter sellers'ın pembe panter (fransız) serisi ve the party'i (hintli, hiper adammış ya) seyretmelisiniz kesinlikle.. ps: oh, you mean moeths? man: no, i said moths. ps: ok, i said that.[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 eski denizcilerin ki de süfer ahoy captain :) iskoç da süfer :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 siz heralde Arapların ingilizce aksanını duymadınız aman duymayın.. lol[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Matrixteki anahtarcıyı elinde tutan fransızın ve sevgilisinin aksanları çok hoş. Monica Belucci'ninki İtalyan, diğer adam fransız heralde gerçektede..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bak abi arap ingilizcesi konuşuyom duyuyon mu??? abi duyuyon mu yav??? duymuyon mu yav konuşuyoz ya şakır şakır!!!!!:-)[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Sam, 08 June 2003 21:06 tarihinde demiş ki: süper aksan kullanımı için peter sellers'ın pembe panter (fransız) serisi ve the party'i (hintli, hiper adammış ya) seyretmelisiniz kesinlikle.. ps: oh, you mean moeths? man: no, i said moths. ps: ok, i said that.[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister kesinlikle ayrıca pierce brosnan ve Anthony Hopkins de iki ayrı çok önemli ingiliz aksanı temsilcisidir. En manyak aksan da bence çin aksanı. Daha doğrucu çin ingilizcesi. Yine ayrıca the tea house da marlon brandonun japon aksanı müthişti.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 red alertı tekrar tekrar oynuyordum sırf şu rus aksanı yüzünden. videoları da çok güzeldi, bulsam netten çekicem.. Buffy'de profesör, özellikle spike süper ya bayılıyorum konuşmalarına. Ace Ventura'da adam alman aksanıyla konuşuyordum, yarılmıştım orda. O da ayrı güzel. http://classweb.gmu.edu/accent kendi soruma kendim cevap vermiş oldum. Bende çok iş varda değerim bilinmiyor yahu..[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 fransizlar ispanyollar gibi bol aksanli diller ingilizceyi konusurken baya garip sesler cikariyolar ama her zaman uzakdogululari tek gecerim ozellikle ilk kez bi yabanciyla ingilizce konusuyosa anlamaniz bazen imkansiz. hatta bi keresinde yazokulunda okuma dersinde vietnamli bi cocuga bi parca okutmuslardi gulmekten gozlerimden yas gelmisti sinirim bozulmustu hep hatirladikca gulerim. turkcenin bu konuda buyuk avantaji var fransizcayida ingilizceyide cok guzel olmasi gerekitigi gibi konusabilirsiniz hatta ingilizceniz iyiyse sizin yabanci oldugunuzu anlamazlar bile.[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ama tabi bazi insanlar var ozellikle farkli bi turk aksani katiyolar ingilizcelerine onun icin ayrica ugrasmak gerekiyo diye dusunuyorum.[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Hiç alışamadım İngilizlerin İngilizcesine nedense...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 baktım da türklerle amerikalılar birbirlerine çok benziyor. tabii bölgesel aksanlar farklı olabilir, ama genel olarak çok benziyor..[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Yabancılar için en rahat anlaşılan ingilizce Türk ve Yunanlıların konuştuğu. Fransızların ingilizce aksanından nefret ederim. Doğal olarak İngiliz ve Amerikalılarınkini anlamak bana göre en kolayı. Birde uzak doğuluların ingilizcesinden nefreettttt ediyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 isveçi severim ben çok sade[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar