throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tarkandakiahtapot said: abartmayın lan. ben bu forumun gençlik koluyum. valla ben bile skaterboi havalarını bıraktım olgunlaştım, unumu eledim eleğimi astım. sen hep ergen metalikacı kalıcaksın üstüne yapışıcak bak dikkat et. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 of hikayelerdeki iğrençlik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 liseli diye belirtmeyene 1 ay ban geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 barbu said: bu adam kendini odasına hapsedip sonra cam ile elini kesen liseli değil miydi? EVET EVET O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 throine said: tarkandakiahtapot said: abartmayın lan. ben bu forumun gençlik koluyum. valla ben bile skaterboi havalarını bıraktım olgunlaştım, unumu eledim eleğimi astım. sen hep ergen metalikacı kalıcaksın üstüne yapışıcak bak dikkat et. :(yapışsın, nedir yani... forumlarda olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 throine said: tarkandakiahtapot said: abartmayın lan. ben bu forumun gençlik koluyum. valla ben bile skaterboi havalarını bıraktım olgunlaştım, unumu eledim eleğimi astım. sen hep ergen metalikacı kalıcaksın üstüne yapışıcak bak dikkat et. :( 5 yıllık imzamı da bir ara değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 patide herkese bir şeyler yükleniyor zaten. np yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 o imza iyidir iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ilk geldiğim zamanlar forumun jargonunu ve insanların nasıl takıldıklarını pek çözememiştim, sıradan bir forum olarak takılıyordum. zaman içerisinde pati'nin nasıl bir yer olduğunu idrak edip, o topluluk gibi davranmayı öğrendiğim için bazı şeyler rahatsız etmiyor. misal 1 sene önceki ben olsaydım şu an köpürürdüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 throine said: barbu said: çok sayfa olmuş. biri özet geçebilir mi? drama çıktı mı? kim kaç kız düşürmüş. en iyi kimmiş. özet spoilerin allahını veriyorum tarkandakiahtapot aslında Leadman imiş. ohahahahah, adam özel tim beyler. helal olsun lan. liseli ülkücünün mit'e girmek istemesi gibi şukuladım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bence gayet sıradan bi forum. donanımhaber tadında haberler paylaşıyoruz. o değil de ben halen safkan rockçı kız nedir onun fotosunu görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ayrıca metalci hatun nedir ya, her yerde var. gayet misler gibi de takılıyolar yani. ha ama benim o hikayendeki gibi bi sevgilim olmadı hakkaten, lise dönemimde öyle bi kızla ilişki yaşamış olsaydım şu an hayatım bayaa değişik olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: o değil de ben halen safkan rockçı kız nedir onun fotosunu görmek istiyorum. kızın facebook profil resmi http://img851.imageshack.us/img851/4051/dogap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu mu lan metalci? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şimdi ben de metalciyim, ergen metallica'cıyım ama deri bantlar takmıyorum, deri ceket giymiyorum, veya gözlerime sürme çekmiyorum değil mi... özünde metalci kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu mu lan rakçı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 leadman serdar ortaç rock söylemiyor. belirteyim de rezil olma sağda solda. kız bildiğin serdarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şöyle bir şey bekliyodunuz herhalde http://sobotainfo.com/slike/fckUploads/4069092680_e39b09f0af.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 özünde metalci sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 kızın en sevdiği şarkı hangisi? ya da grup? model filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 metalcilik çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 rakçıları sevmezdim iyice tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "roket adam" said: ohahahahah, adam özel tim beyler. helal olsun lan. liseli ülkücünün mit'e girmek istemesi gibi şukuladım seni. powered by throine™ Heuristic Engine v2.1.3 başka bir topikte 91'liyim demesi, arkadaşının facebook profilini vermesi ve onun Antalya/Kaş'ta olması, topiklerinin çok Leadman stayla olması (hatun topikleri, iş fikri/zengin olma topik spami, ufak attention girişimleri) son darbeyi Aluriel vurdu Leadman mi bu diyerek o an var olan şüphelerim kesinleşti ve doğru da çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 en sevdiği şarkı diye bir şey söylemezdi yaa, karışık dinlerdi. en çok dinlediği gruplar metallica, megadeth, led zeppelin, pink floyd, guns n roses, coldplay falandı işte. model yoktu bizim zamanımızda, 2 yıl oldu ayrılalı diyorumya metalci diyemeyiz aslında. hard rock'cı doğru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 throine said: "roket adam" said: ohahahahah, adam özel tim beyler. helal olsun lan. liseli ülkücünün mit'e girmek istemesi gibi şukuladım seni. powered by throine™ Heuristic Engine v2.1.3 başka bir topikte 91'liyim demesi, arkadaşının facebook profilini vermesi ve onun Antalya/Kaş'ta olması, topiklerinin çok Leadman stayla olması (hatun topikleri, iş fikri/zengin olma topik spami, ufak attention girişimleri) son darbeyi Aluriel vurdu Leadman mi bu diyerek o an var olan şüphelerim kesinleşti ve doğru da çıktı. :D ÇOK MÜHİM BİR İNSANIM. nasıl bu kadar zahmete giriyosunuz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar