Soimyr Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Senin gibi 7/24 kol kası çalıştıracaklarına en azından şanslarını deniyor gençler. Kıskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ruhun bakirliğini kaybetmesi ne demektir? neden önemlidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sevildiğini hissetmek ve hoşlandığın kadını kollarında tutmak ayrı bir şey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 o hissi yaşadım. ta ki kız ile motosiklet kazası yapıp, onun kasığına 40 dikiş atıldıktan sonra ailesinin bizi ayırmasına ve bu amaç doğrultusunda taşınmalarına kadar. evet, cool story, based on a true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 e bütün bunlardan sonra kalkıp çimlerde klasik gitar çalanlara mı taktın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 40 dikişlik kasık oharey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 jamaica motorcycling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne bileyim. 2 yıl oldu o kız gideli. ondan sonra bir kaç sevgilim daha oldu ama hiçbiri onun gibi olmadı. en son sevgilimden 4 ay önce ayrıldım. üni hayatına başlayaldan beri sevgili yapmak için ciddi anlamda kafa yorum, sanıyorum ki eski hevesim geri geldi. hatta 2 tane topic bile açtım foruma, o derece... şimdi düşünüyorum da herhalde cidden kıskançlık yatıyor bu topici açmamın altında. yoksa niye batsın ki yani şimdi bana. benim son yıllarda bildiğin looser olmam, heriflerin ise çok basit bir boklar yaparak kız kapması hoşuma gitmedi Seperate said: 40 dikişlik kasık oharey çoğu zaman her şeyle dalga geçip gülüp eğlenen bir yapım vardır ama genelde bu olayı anlatırken bayağı bir hüzünlenirim. ne diyeceğini kestiremeyen insanlardan "bir delik de sen açmışsın anlaşılan" yorumunu alıyordum. :D asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yine ahtapot yine hatun meselesi derdin ne hacım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bak şimdi eski defterleri açtık, aklıma getirdiniz... kız aşırı güzeldi. yüzüne baktımı gönlünü yakmalı olayı vardı yani. okulun en güzel kızı olarak görülürdü her zaman. tam safkan rock'cıydı. benimle arkadaş olabileceğini ama asla sevgili olamayacağımızı söylemişti. zaman içerisinde benim gitar çalma özelliğim hoşuna gitti, okulun grubunda çalıyodum, yıl sonu gecesinde komple biz çalmıştık, o geceden sonra zaten iyice yakınlaştık. derken sevgili olduk falan. kız aşırı rahattı. tam yaşanılacak hatundu. gece 3'te ikinci kattaki evinden kaçıp benimle dışarda sabahlayabiliyordu. gece sahilde yürürken, hadi denize girelim diyip iç çamaşırlarıyla atlayabiliyordu denize. çok farklıydı çok... bir bara abone olmuştuk, her gece oradaydık. bir gün bar sahibi, evimi temizleyin size 70'lik absolut vereyim demişti; kabul edip evini temizlemiş, temizlediğimiz evde içmiştik. çok güzel günlerdi yaa. :D öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Masakari said: başlığı okuyunca nedense japonun teki gitarla hatunlara vurup çerme takıp düsürüyor zannettim gözlerim video aradi haha ilk topiği görüşümde benim de aklıma o gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tam safkan rockçı hatun ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 çok sayfa olmuş. biri özet geçebilir mi? drama çıktı mı? kim kaç kız düşürmüş. en iyi kimmiş. özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkan maks 13 hayalgücünün zirvelerinde dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 red öyle deme çok önemli bir konu bu. safkan rockçı hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bone said: tam safkan rockçı hatun ne demek lanyani mesela nothing else matters metallica'cısı değildi, bildiğin metallica'nın albümlerini say diyince iyi kötü sayardı. veya bir müzik açayım diyip, metallica - one açıp dinleyebilirdi. pink floyd - high hopes'un solosunu dinletip, scorpions'tan still loving you parçasını sana ithaf edebilirdi. deep purple dinleyip, robert plant'in kim olduğunu bilir, stairway to heaven'ın solosunu zil sesi yapmak isteyebilirdi. öyle bir kızdı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 barbu said: çok sayfa olmuş. biri özet geçebilir mi? drama çıktı mı? kim kaç kız düşürmüş. en iyi kimmiş. özet spoilerin allahını veriyorum tarkandakiahtapot aslında Leadman imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 oha. harbi leadman havası var adamda. gözümden perde kalktı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ulan efsaneyim yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 zamanında öyle oldun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 foto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bu leadman çok kötü dövmesi olan değil miydi judge me god only me you tarzı bi yazı olması lzmdı hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abartmayın lan. ben bu forumun gençlik koluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 AND THE JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bu adam kendini odasına hapsedip sonra cam ile elini kesen liseli değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar