Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava Uçak Bileti Fırsatı Dostlar:)

cOnsIderaTe

Öne çıkan mesajlar

Karea said:

ee aç 100 tane mail gönder dur işte

aynen de iste üye olmaları lazim fln filan zor isler :) kolay değil öyle insanlari üye etmek :)

supercekilis.com dan ipad kazanmıstım böyle hatta bu forumda yine baslik acmıstım millet inanmamıstı kazandık:) uğraşınca oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ee kendi kendine mail adresi acarak eklesene burdaki insanlarla ugrasıcagına cok daha hızlı ve kolay 300 tane mail adresi ac git avrupa turuna

Hocam :) tabi öyle birşey sence akıllarına gelmezmi adamlar yüzyilin kampanyasını yapiyorlar ?

telefon üyelikli sistem var o yuzden zaten millet döne döne davet göndericeği insan ariyor :) donanimhaber forumlarında arastirin .)
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

en kral avrupa gitgel biletini 200-300 liraya alırsın 6 ay önceden kampanya bulup alırsan

uğraştığına deymez buralarda

ya dostum kolum yorulmuoki 300 lira kazanmak kolaymi ? suradan hem millete faydalı olup hem kendime faydalı olsam daha mantıklı değilmi neden boştan yere 300 lira veriyim.
Sosyal ağlarda paylaş

cOnsIderaTe said:

Dostlar merhaba bir uçak bileti acentasının kampanyası var. Acentasının sitesine üye yaptırına 10 TL bonus üye yaptırdığı kişiyede 15 TL bonus veriyor kısacası win win olayi.

büyük ihtimalle senin veya bir arkadaşının acentesi felan.
burda o tip reklamlar hoş karşılanmaz, hele "X arkadaşınızı üye edin n ödül kazanın" tarzı reklamlar...

gerçi 4 sayfa geçmiş ama yine de söyleyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...