Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakalımın çıkış yönünü değiştirebilir miyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sol favorilerim gayet güzel bir şekilde aşağı doğru uzarken sağ tarafımdakiler kulağıma doğru uzuyor ve açıkçası hoşlanmıyorum. Sağ tarafın da aşağı doğru uzamasını istiyorum, Bunların uzama yönünü değiştirmek mümkün müdür?
Mesaj tarihi:
tek yolu permatik tek bıçakla aşşağı doğru traş etmen. bi süre sonra düzelir.

burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler.
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler.

bu.
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

usturada dahil hemen hemen her turlu tras ekipmanında masterduzeyinde diplomam var sakalların cıkıs yönunde en ufak bir degisiklik olmadı

edit: gerci benim sakallar çivi gibi onun da ufak bir etkisi olabilir tabi
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

ahah ben ikna oldum
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

epik
Mesaj tarihi:
Düzenli olarak aynı yöne traş ol. Şansın yaver giderse tutturabilirsin. Benimde boğazda sakalın bitim noktasında yerçekimine inat yukarı doğru çıkan kendisini dağcı zanneden sakallarım var. Azaldılar baya uygulamaya devam.
Mesaj tarihi:
Ben berbere sordum geçen, geçti artık o dedi sdf. Benim de boyna yakın yerdeki sakalların bi bölümü sağa, bi bölümü sola, bazısı aşağıya fln çıkıyor. Berber naparsa yapsın illa bi bölge ters alınıyor haliyle, 2 gün can acıtıyor.
  • Yeni Oluştur...