Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sol favorilerim gayet güzel bir şekilde aşağı doğru uzarken sağ tarafımdakiler kulağıma doğru uzuyor ve açıkçası hoşlanmıyorum. Sağ tarafın da aşağı doğru uzamasını istiyorum, Bunların uzama yönünü değiştirmek mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mümkündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 geceleri yarasa gibi ters sarkarak uyursan bir çözüm olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yok mimkin diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tek yolu permatik tek bıçakla aşşağı doğru traş etmen. bi süre sonra düzelir. burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 konu hakkında çeşitli rivayetler vardır lakin Allahın bahşettiği yönün dışına çıkmayı reddeder sakallar.Alemlere ibret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Soğan sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ascraeus said: tek yolu permatik tek bıçakla aşşağı doğru traş etmen. bi süre sonra düzelir. burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 plasik cerrahi uzmanına gideceksin, yönünü değiştirmek istediğin kısmı kesip, istediğin yöne çevirecek. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ascraeus said: tek yolu permatik tek bıçakla aşşağı doğru traş etmen. bi süre sonra düzelir. usturada dahil hemen hemen her turlu tras ekipmanında masterduzeyinde diplomam var sakalların cıkıs yönunde en ufak bir degisiklik olmadı edit: gerci benim sakallar çivi gibi onun da ufak bir etkisi olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ascraeus said: burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler. ahah ben ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ascraeus said: tek yolu permatik tek bıçakla aşşağı doğru traş etmen. bi süre sonra düzelir. burda önemli olan nokta permatik tek bıçak. zira günümüzde sadece adamlar permatik tek bıçak kullanıyor ve sakallar sadece adamların sözünü dinler. epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 fabrika ayarlarına dön.ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 benim sakallarda bi degişik rengarenk hatta.kırmızı var turuncu var kızıl var sarı var siyah var kahverengi var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 susamuru musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 o kırmızılar bende de çıkıyor ya 10 tane falan. işin garibi her zaman da kırmızı çıkmıyor yani, bazen hep siyah bazen de kırmızılar oluyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ağda yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Düzenli olarak aynı yöne traş ol. Şansın yaver giderse tutturabilirsin. Benimde boğazda sakalın bitim noktasında yerçekimine inat yukarı doğru çıkan kendisini dağcı zanneden sakallarım var. Azaldılar baya uygulamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sakallarina kucuk problemler yarat. kendilerine yeni bir cikis yonu bulmayi deniceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dunyanin donus yonunu degistirebilir misin evlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahir zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ben berbere sordum geçen, geçti artık o dedi sdf. Benim de boyna yakın yerdeki sakalların bi bölümü sağa, bi bölümü sola, bazısı aşağıya fln çıkıyor. Berber naparsa yapsın illa bi bölge ters alınıyor haliyle, 2 gün can acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar