Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Öyle öyle. Civ5 indirdim geçen gün 30 dakika mı ne sürdü. 30 dakikada evden çıkıp oyun alıp gelmek diye bişey yok yan komşun satmıyorsa. Preload edip release dakikasına oynama lüksünü saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 barbu said: matematiğine şey edeyim ekmek. ya da 1Gbit kullanıyorsun. millette hala 3-5-10 filan var en fazla. 100 bile her yerde yok. Şuan hesaplamadım ama 100mbit de daha çabuk yüklenmez cd den gibime geliyor. Cd den yükleme vs internetten yükleme değil, o cd yi gidip alman veya internetten alıp beklemen gerekiyor gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 onları hesaba katmican olm. gerçi katsam bile benim daha çabuk olur heralde. 5mbit bendeki. 30dakika git-30dakika gel desen gene daha çabuk. onun dışında 100mbit olanlar için de adil kullanım kotasını dolduruyorsa onu da hesaba katmak gerek, önceki sayfada yazıldığı için. bu arada ben de paso indiriyorum, cd almak yerine. steam alışkanlıkları değiştirdi resmen. üşengeçlik faktörü var sonuçta. sadece oyun almak için dışarı çıkmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Niye katmıyoruz? Cd yi takınca çalışıyor gibi abuk subuk bişeyi + olarak sunuyorlarsa bunu da hesaba katıckalar. benim AKK 250 gb bir oyun 5-10 gb en fazla, ayda 2 oyun alsan bile neglicıbıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ekmek, paragraftan tek cumleyi cekmissin. Oyle olmamıs. PS3'te de PSN var, internetten indir oyna. CD'yi takmak degil sadece olay. Olay stabilitede. Yani PS3 icin satın aldıgın bir oyunu oynayamama ya da oynarken sorun yasama sansın PC'ye gore cok cok dusuk. İsin luks tarafı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 E çünkü bi tek o cümleye katılmamışımdır yani. Benim dediğim şey hayır pc daha avantajlı internetten indirebiliyorsun değil ki, cd yi takıp oynamak bir avantaj değil internetten indirmeye göre daha uzun sürüyor işte cd yi edinmek. Evet pc oyunları sorunlu oluyor, hiç bir steam oyununda problem yaşamadım ama steamde satılmıyorsa çok meraklı değilsem tenezzül etmiyorum oynamaya da zaten bunlara karşı çıkmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben anlattıgım seyin butununde PS'de oyun oynamanın rahatlıgından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şöyle, krek mrek uğraşıyorsan sorun olabilir, onun dışında oyunlar beta böle indie falan değilse zaten sorun olmaz. ha öle bi ihtimal var m? var. Mesela Natural selection 2 de sorunlar yok mu? var. ama oyun güzel, güzelliğinin hatrına napıosun? gidip googlelıyosun! bazen 10 dakka bazen 1 gün sürüyor sorunu çözmek. Bu arada bişilerde öğrenmiş oluyorsun. PS te bu yok, ama PS te zaten natural selection gibi oyunlar yok. bide istediği kadar sorun olsun düzeltiosun oyunu işte, mis. blueray olayı güzel sadece, film falan da izleyebiliosun sanırım dimi ps ile televizyona bağlayıp? gerçi bunu pc dede yapıosun :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Crack'ten falan bahseden olmadı 11 sayfadır. Diger soylediklerine de diyecek bisey bulamıyorum. 1 gun suruyor duzeltmesi hem bisiler de ogreniyosun. Bonusa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 illa netten alıp oynamak istiyorsanız psn var. ben mesela 1 senedir psn dışında cd'li oyun almadam ps'ime. 2k13, fifa 13, assasins creed var şu anda ps'in içine yüklü olarak. en son ps'e ne zmn cd taktım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cd medyası 5 bilemeden 10 lira biticek zaten ne cdsi ya. yeni konsollara koymasalarda direkt bitse peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konsolun rahatlığı beyin hücrelerini çalıştırmamasında. Konsol oyunu oynamakla acunlu televizyon seyretmek aynı hesaba geldiğinden kalori de yakmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Komiklikler, sakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 heh konsol oynayanlar maldır salaktıra kadar geldi argümanlar. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 burak'ı iki omzundan tutup silkelemek, abi akıllı uslu adamsın sen, neler diyorsun diyip bitch slap atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://statik.habermedya.com/haber/605.290/acun-ilicali-acikladi-1352734178.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahaha dark souls(demons souls) beceremeyip witcher oynayan malların diğerlerine mal demesi http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/32026059.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://www.resimbul.com/sonuc/c/acun-ilicali/acun-ilicali-gercek-adi/acun-ilicali-gercek-adi-f04e9a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kenshin karambolde bize de mal dedi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yapay zekası, Target coor.=x,y,z A.I coor.=x1,y1,z1 if ((x-x1)^2+(y-y1)^2)+(z-z1)^2)^1/2)>10 run toward target end if A.I HP > 50 attack target end if A.I HP > 30, A.I HP < 50 drink potion end olan oyunların I.Q ölçmesi de güzelmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://www.mediacatonline.com/wp-content/uploads/2012/11/acun1-e1351842828266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.imgur.com/F07Pkww.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yalnız beyler, 11 sayfadır "modding" demedik dikkatinizi çekerim. Daha oralar var sdsfs, her halükarda eziyor yahu pc. Bi guitar hero var ps te, sanırım onunda gitarını alıp pc ye takabiliorz dimi? Başka da ps exclusive oyunlar var, 2-3 tane press x to do something awesome oyun için ps almayada değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 türkiye fiyatı 2.5'dan başlar diyorum. arttıran var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.imgur.com/GDwNjUt.jpg hayır wii bide wii casualın da casualı bu adam axedice evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar