Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

dreagloth said:

Yüklenebildiği kadar alırsa sokamaz onları içeri.

sokar sokar.
yanında 4 personeliyle gittigi icin fuara herkese 2 şer tane tutusturur girer.

gecen sene herkesin bavuluna 3'er ayfon koyup 15 tane ayfonla gelmiş adam dasf.

uçuk fiyatlara vermeyeceksen patidekilere torpil geçerim dersen 1 tanesine talip olabilirim, ama yok dostum ben bunların tekini az 1500 den satarım dersen saygı duyarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

mouse klavye olmadan nasıl oynuyorlar böyle nasıl beceriyorlar bu fps lerı aklım almıyor, bi kere ulan yıllardır oyun oynuyorum onlar becerebiliyorsa bende yaparım dedim, 1 saat uğraştım kırıyordum aleti, vazgeçtim. Ps4 ' e bu fps ler için mouse klavye ikilisini getirmek bu kadar zor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.
region olayi olacak mi ps4'te? olmayacaksa ben dusunebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

tinu said:

çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.
region olayi olacak mi ps4'te? olmayacaksa ben dusunebilirim.

Olmayacak diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...