Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bf4 ve fifa diyince şimdi özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 tinu said: pattisliborek said: Kasım'ın 23 unde elimde lan alet bf4 Fifa ve nba2k14 ile beraber FUK YE nerden aldın kaça geldi amca gitme durumu var, giderse yüklenebildiği kadar ps4 alıcak yanında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 cant wait. http://www.youtube.com/watch?v=GJlptY6G4SQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Yüklenebildiği kadar alırsa sokamaz onları içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yakında sahibindene falan düşer ps4 4.500 tl diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dreagloth said: Yüklenebildiği kadar alırsa sokamaz onları içeri. sokar sokar. yanında 4 personeliyle gittigi icin fuara herkese 2 şer tane tutusturur girer. gecen sene herkesin bavuluna 3'er ayfon koyup 15 tane ayfonla gelmiş adam dasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi fifa ve nba icin ps4 alınır mı ya. bf hadi bi nebze. cıkar cıkmaz almak cok cazip gelmiyor bana hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 +bf4 benim külüstür açmıyor artık yeni nesil fpsleri. 2k bir karta vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 pattisliborek said: dreagloth said: Yüklenebildiği kadar alırsa sokamaz onları içeri. sokar sokar. yanında 4 personeliyle gittigi icin fuara herkese 2 şer tane tutusturur girer. gecen sene herkesin bavuluna 3'er ayfon koyup 15 tane ayfonla gelmiş adam dasf. uçuk fiyatlara vermeyeceksen patidekilere torpil geçerim dersen 1 tanesine talip olabilirim, ama yok dostum ben bunların tekini az 1500 den satarım dersen saygı duyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 benim garantili alet 6 senedir sorunsuz. yurtdışından böyle getirtsem kesin patlar 2. aya eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GrNQ9rCVvnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ne biçim oyun lan bu damage yiyor yiyor bişey olmuyor karaktere. Ahahaha pileyşeyşır gerçi, beceri seviyeleri zekalarıyla aynı giden gerçek ustalara yönelik yapmışlar belli ki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 mouse klavye olmadan nasıl oynuyorlar böyle nasıl beceriyorlar bu fps lerı aklım almıyor, bi kere ulan yıllardır oyun oynuyorum onlar becerebiliyorsa bende yaparım dedim, 1 saat uğraştım kırıyordum aleti, vazgeçtim. Ps4 ' e bu fps ler için mouse klavye ikilisini getirmek bu kadar zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tinu said: çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.region olayi olacak mi ps4'te? olmayacaksa ben dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya wallmart'tan aldırsam mı ps4 bundle. dandiklik olur mu wallmart diye. sonuçta büyük pazar sayılır sdfs. bundle çok iyi.http://www.walmart.com/ip/PS4-Console-Solution-Bundle-w-Dualshock-4-Controller-and-Game/24911000 1 aksesuar,1 oyun ve konsol 517 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Niye dandiklik olsun, açılmamış kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya ne bileyim. Şimdi kırık dökük gelir filan. Sorun çıkarsa amazon kadar ilgilenmeyebilirler. Birşey olsa amazon mesela daha cok ilgilenir gibime geliyor. Ama hem oralarda bitmiş hem de bu bundle cok daha iyi oradakilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fizban said: tinu said: çalıştığım şirket dhl ile çalışıyor şimdi onların gümrük bölümü ile konuştum, 2 taneye kadar alabiliyormuşuz, %20 vergisi varmış, birde standart olarak 65 tl bir şey parası daha ödüyorsunuz, özetlersek, amerikadan 2 tane ps4 aldık, 800 $ buna %20 vergi ekleniyor, 960$ oluyor, birde iki cihaz için 130 tl de daha bir harç yatırıyoruz. yani toplamda iki cihaz 1900 - 2000 tl civarına geliyor, dhl sizin adınıza bu işlemleride yapabiliyor, ama cihazların mutlaka şahıs adına gelmesi lazım, ve 2 den fazla olmaması lazım.region olayi olacak mi ps4'te? olmayacaksa ben dusunebilirim. Olmayacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 region lock yok. wallamrt a yancı olurum belki, nasıl getiriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Akraba getirecek. Büyüklük ne alemde olur acaba kutuların. Cok Buyuk olmazsa ve ne kadar eşyası var ona göre yazarım buraya ama 2 tane getirebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 $2 ucuz bundle alinca safdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 camera + konsol alabilirim ben de, nasil getirtecez ama heueh. su dhl olayina girissek mi sercan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aquila said: $2 ucuz bundle alinca safdsa. Oya harbi mı sdfd. O kadar şey var abi daha ucuz olur diye düşünmüştüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arkadaş bana şunu söyleyin. nasıl bir cesaret bu? garanti olmayacak. ilk ürünlerde ya sıkıntı çıkarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fizban said: camera + konsol alabilirim ben de, nasil getirtecez ama heueh. su dhl olayina girissek mi sercan? Ben 2 Aralık ta Almanya dayım, store da bulursam alırım direk, duruma göre mesaj atarım size de getirebilirim belki max 2 tane fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar