Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Manda kasa / slim kasa, hdd upgrade gibi bazı donanımsal degisiklikler vs. gibi etkenler nedeniyle sonra almayı dusunuyorum. Zaten hali hazırda PS3 sahibi olmam da etken tabi.
Mesaj tarihi:
ps3 gibi hantal bir kasası yok gayet şık bence. keşke ps3 oyunlarını da çalıştırsaydı. ps3'ü sattıgıma pişman oldum. cnm nasıl fifa street oynamak istiyor bilemezsiniz. şimti tek oyun için de ps3 almak istemiyorum..
Mesaj tarihi:
GERGE said:

1200 min fiyat, sadece vergiyle o kadar oluyor cunku.

Mantıklılarsa 1200 max fiyat olur. Eğer min fiyat olarak 1200 yapıp üstüne bir de farklı vergiler, kar oranları vs ekleyip 1500'ün üstüne çıkarsa kolay kolay satılmaz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nasil tutmeya calisiliyor? Fiyat belli iste eger Sony dogrudan satiyorsa. Sony Turkiye nasil hava parasi ekleriz diye mi dusunuyor?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vergili fiyatlar EU fiyatlari. Vergileri filan dusunce heryerde 800 kadar oluyor, US ile ayni oluyor yani neredeyse. Uzerine cok vergi geliyor ama. US'den getirip de ucuza satmak olmuyor yani resmi olunca, bavul ticareti oluyor o.
Mesaj tarihi:
sony eurasia dağıtıcı her zamanki gibi. transfer price belli üstüne belli bir marj payı bırakılıyor, belli bir gp tutturulmaya çalışılıyor bir yandan. son kullanıcıya gidecek fiyat mümkün olduğunca düşük tutulmaya çalışılıyor an itibariyle.
Mesaj tarihi:
Ben de biri ile görüştüm bu konuda ve kurdan dolayı fiyat hala belirlenememiş. Mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorlarmış.

Bu arada muhtemelen yine Sony cihazları zararına satıyor tüm dünyada.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok; tum CPU/GPU/RAM AMD'den gelince, icine de x86 islemci atinca maliyet epey duser. PS3'u asiri zararina satiyorlardi ama PS4 ile kar edebilirler bence.
Mesaj tarihi:
darkwingduck said:

valla insanlar heyecanlı. kota konmasın hepsini satarız modu var. görücez.

paket olarak satılacak mı? satılırsa neler olucak içinde? ps vitalı bir paket bekleyebilir miyiz??
Mesaj tarihi:
Vitalı paket PS3de de olmadı ki bekleme bence olmaz.

Olacak paket yanında ek controller yani DS4 ve belki bu camerası var ya kinect misali o olabilir. Bir de oyun. Yani bu controller kesin olmak üzere diğer ikisini ekler çıkarırlar bundle olması durumunda.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Eu fiyatı 399 Euro iken TR'de nasıl 1200 - 1299 gibi rakamlar telafuz ediyorsunuz anlamıyorum. Bu alet en düşük 1400 den piyasaya çıkar. Benim tahminim 1499 TL.
Mesaj tarihi:
399 Euro Sony'nin Avrupa'da kar ederek sattığı fiyat.

Bundan vergiyi düşerseniz sanıyorum 340 Euro filan vergisiz EU fiyatı oluyor. Şimdi TR'ye Sony'nin karı dahil bu fiyata ihraç edildiğini düşünüp üzerine KDV ÖTV ne varsa koysak 500 euroya yakın, o civarda bir fiyat çıkıyor. 1250-1300-1350 anlaşılır ama 1400ü geçerse bundlesız paket orada sıkıntı olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
399 Euro VAT'li fiyat. VAT dusunce 330 Euro oluyor. Onun uzerine %20 OTV ve %18 KDV gelince 1200TL oluyor. Eger Sony dogrudan satiyorsa olmasi gereken fiyat bu. Hadi yol parasi, yerel masraflar, hava parasi filan diyip 1299TL olur diyorum ben de.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...