toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Manda kasa / slim kasa, hdd upgrade gibi bazı donanımsal degisiklikler vs. gibi etkenler nedeniyle sonra almayı dusunuyorum. Zaten hali hazırda PS3 sahibi olmam da etken tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ps4 baya slim kasa ya :) bir de alette backward compability yok yani sonraki kasalar da alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ps3 gibi hantal bir kasası yok gayet şık bence. keşke ps3 oyunlarını da çalıştırsaydı. ps3'ü sattıgıma pişman oldum. cnm nasıl fifa street oynamak istiyor bilemezsiniz. şimti tek oyun için de ps3 almak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 GERGE said: 1200 min fiyat, sadece vergiyle o kadar oluyor cunku. Mantıklılarsa 1200 max fiyat olur. Eğer min fiyat olarak 1200 yapıp üstüne bir de farklı vergiler, kar oranları vs ekleyip 1500'ün üstüne çıkarsa kolay kolay satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1200 altina satilmasi mumkun degil, zaten vergi eklenmis duz fiyat bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Abi direk eudan alıp satmazlar belki asia için bir cihaz üretir onları satar bize daha düşük fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gençler fiyatlar 1200-1300 arasında tutulmaya çalışılıyor. 1400'ü kesinlikle geçmeyecek. ona göre hazırlayın artık kendinizi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Nasil tutmeya calisiliyor? Fiyat belli iste eger Sony dogrudan satiyorsa. Sony Turkiye nasil hava parasi ekleriz diye mi dusunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Abi aletin US fiyatı 399 dolar değil mi ? yani isterlerse kar marjını aşşa çekip 1200 tlyede satabilir aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 beyler dayım sony avrasya bedava vereceklermiş cihazı aramızda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Vergili fiyatlar EU fiyatlari. Vergileri filan dusunce heryerde 800 kadar oluyor, US ile ayni oluyor yani neredeyse. Uzerine cok vergi geliyor ama. US'den getirip de ucuza satmak olmuyor yani resmi olunca, bavul ticareti oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 us fiyati 399$ ise türkiye fiyatı ₺1249 olacak. sene sonuna doğru alıntılarım bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sony eurasia dağıtıcı her zamanki gibi. transfer price belli üstüne belli bir marj payı bırakılıyor, belli bir gp tutturulmaya çalışılıyor bir yandan. son kullanıcıya gidecek fiyat mümkün olduğunca düşük tutulmaya çalışılıyor an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ben de biri ile görüştüm bu konuda ve kurdan dolayı fiyat hala belirlenememiş. Mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorlarmış. Bu arada muhtemelen yine Sony cihazları zararına satıyor tüm dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bundle olarak satsın ancak öyle kar edebilir. çıplak cihaz'dan para kazanamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Yok; tum CPU/GPU/RAM AMD'den gelince, icine de x86 islemci atinca maliyet epey duser. PS3'u asiri zararina satiyorlardi ama PS4 ile kar edebilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 valla insanlar heyecanlı. kota konmasın hepsini satarız modu var. görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ilk 10-20m'den sonra kar gelmeye baslayabilir bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ps4 bence 100 milyon felan satar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 darkwingduck said: valla insanlar heyecanlı. kota konmasın hepsini satarız modu var. görücez. paket olarak satılacak mı? satılırsa neler olucak içinde? ps vitalı bir paket bekleyebilir miyiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 100.000.000 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Vitalı paket PS3de de olmadı ki bekleme bence olmaz. Olacak paket yanında ek controller yani DS4 ve belki bu camerası var ya kinect misali o olabilir. Bir de oyun. Yani bu controller kesin olmak üzere diğer ikisini ekler çıkarırlar bundle olması durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Arkadaşlar Eu fiyatı 399 Euro iken TR'de nasıl 1200 - 1299 gibi rakamlar telafuz ediyorsunuz anlamıyorum. Bu alet en düşük 1400 den piyasaya çıkar. Benim tahminim 1499 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 399 Euro Sony'nin Avrupa'da kar ederek sattığı fiyat. Bundan vergiyi düşerseniz sanıyorum 340 Euro filan vergisiz EU fiyatı oluyor. Şimdi TR'ye Sony'nin karı dahil bu fiyata ihraç edildiğini düşünüp üzerine KDV ÖTV ne varsa koysak 500 euroya yakın, o civarda bir fiyat çıkıyor. 1250-1300-1350 anlaşılır ama 1400ü geçerse bundlesız paket orada sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 399 Euro VAT'li fiyat. VAT dusunce 330 Euro oluyor. Onun uzerine %20 OTV ve %18 KDV gelince 1200TL oluyor. Eger Sony dogrudan satiyorsa olmasi gereken fiyat bu. Hadi yol parasi, yerel masraflar, hava parasi filan diyip 1299TL olur diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar