Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bir girdim baktım bu gün, girdiğim 6-7 sayfanın hepsi baştan sona küfür, Pati'de elitist denilen benim bu ne elistizm be diye yüzünü buruşturduğu yazılar, herşeye saldırı (mesela ilk okuduğum mesaj doktorlara "asosyal piskopat gerizekalı" diyordu, öteki yazanları buraya kopyalayamam), çekememezlik, bakalım bilgi var mı diye baktığım yerler yanlış bilgi dolu... En kötüsü de 20 yaş altı grup gördüğüm kadarıyla hala kutsal kitap gibi okuyor içindekilerin hepsini doğru ya da bilgelik sayarak. Kapansın artık bu site, popülerliğiyle toplumun geneline yarardan çok zararı var, utilitarian damarım attı =) Asıl mesela şu ama: lisedeyken burası hala aynıydı da benim ergen kafa mı çalışmıyordu yoksa eskiden buralar çayırlıktı durumu mu geçerli?
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27603590
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 AHAHAHAH jurnalciler içimizde gençler izleniyoruz haberiniz olsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yok pardon sadece kuyruk acısıymış oyuna devam, oyuna devam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Garbage çünkü; uzun uzun yazıp, analiz edip, çözüm sunmak için uğraşamam yani ekşi sözlük için.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 6. nesil ve sonrası leş. sincerely, 7. nesil adamı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 kaldı ki wikipedia öncesi ekşi sözlük gerçekten bilgi kaynağıydı şimdi bilgi karmaşasına dönmüş durumda, hani eskiden de tam ve net bilgi vermediğini bilirdim de biraz fikrim olsun, nereye bakmam gerektiğini göreyim diye girerdim artık onu da yapmıyorum arka plana kocccaman reklam aldıkları dönem zaten soğumaya başlamıştım. her topluluğun yaşadığı gibi büyüme yanında yozlaşmayı da getirdi, bugün bunu paticik içerisinde de yaşıyoruz ama kontrollü gelişiyor en azından zegna, dyna vs "OMG REKLAM GELİRİ!!" diye kudurup agresif bir büyüme hedeflemesi yapmıyorlar, şimdilik.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ÖYLE Mİ DİYORSUN KAPTAN YÜZBAŞI BARİZ!!
oldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 eskiden reklam almıyordu almaya basladıktan sonra cozuttu
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hala okuyan var mı ki? varsa kapansın tabi.
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 inciden sonra genel bir cozutma akımı başladı zaten. 'ooo olm orda feci sövüyolar hadi biz de burda sövelim röreöröröeörer'
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 tdk nim sozlugune girmeye usenirsem eski kelimeleri ya da mesleki terimleri sozlukten ariyorum fikir olussun diye. Ilk entryler genelde eski oldugu icin bi sorun olmuyor. Ama yeni basliklar hep kufur hakaret yanlis bilgi fln. Sadece eksi degil diger sozlukler de ayni gibi zaten. Bide normal reklam bi derece de sesli reklamlar cikiyor bazen, gecenin bi vakti lak diye bagirmasi cok kotu.
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 belli bir dönem türkiye'de her evde internet yoktu. insanlar saatli olarak cafelerden girebiliyorlardı internete. onların da aklına ekşi gelmiyordu. aslına bakılırsa küçük bir oluşumdu orası. ssg'ye başlığı altında küfür edince banlanmıyordun tanıdığın varsa. =) ben de ekşi'yi kutsal bilgi kaynağı olarak görürdüm. filmlerin yorumlarına, insanların sırtta çanta avrupa seyahatlerine falan bakardım. elitist takılmıyorum yazar değildim okurdum. artık klişe bir laf haline geldi ama cidden çok bozdu. o zirvenin hali neydi öyle? forum trnin bir gömlek üstü bir yer haline geldi şimdi.
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 2009-2010 civarındaki yazar alımı sonrası böyle oldu. sonrasında ssg'nin gerzekçe kararları tüy dikti tabi.
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 küfürü felan bilmemde, fikir edinmekten fazlası içn kullanılmaz ki sözlük. Mesela netten bişi alcaksın, sitenin namına bakarsın. Eğer ekşide normal düzeyde aşşağılıyorlarsa güzeldir. heh
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ekşide millet eskiden de birbirine sataşıyordu da artık tahammül edilmez bir hâl aldı. ADamlar bildigin forum gibi kullanıyor, art arda mesajlar, üstekine cevaplar.
oldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Suark said: Mesela netten bişi alcaksın, sitenin namına bakarsın. Eğer ekşide normal düzeyde aşşağılıyorlarsa güzeldir. heh aynen
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ya öyle şeylere tahammül ediliyo ki artık kafam almıyo yani. Mesela bi herif var ekşibition'da, adam istisnasız her resme yorum yapıyo ve her yorumunun sonunda coo111111111hehhehhehhehe yazıyo. Bu kadar itici bi şey olabilir mi yarabbi. Allahtan adamın yorumlarını gizleyebiliyosun.
oldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sevmiyorum cok da kullanmıyorum ama kapanmasına faln sonuna kadar karsıyım özgürlük dedigin cift taraflı kılıc işine geleni alıp işine gelmeyeni almamazlık yapamazsın
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 BramStoker said: belli bir dönem türkiye'de her evde internet yoktu. insanlar saatli olarak cafelerden girebiliyorlardı internete. onların da aklına ekşi gelmiyordu. aslına bakılırsa küçük bir oluşumdu orası. ssg'ye başlığı altında küfür edince banlanmıyordun tanıdığın varsa. =) ben de ekşi'yi kutsal bilgi kaynağı olarak görürdüm. filmlerin yorumlarına, insanların sırtta çanta avrupa seyahatlerine falan bakardım. elitist takılmıyorum yazar değildim okurdum. artık klişe bir laf haline geldi ama cidden çok bozdu. o zirvenin hali neydi öyle? forum trnin bir gömlek üstü bir yer haline geldi şimdi. bu
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Kojiroh said: Ya öyle şeylere tahammül ediliyo ki artık kafam almıyo yani. Mesela bi herif var ekşibition'da, adam istisnasız her resme yorum yapıyo ve her yorumunun sonunda coo111111111hehhehhehhehe yazıyo. Bu kadar itici bi şey olabilir mi yarabbi. Allahtan adamın yorumlarını gizleyebiliyosun. anti silence abi of ignoreladım rahatım ahaha
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 internet ehliyeti vermeleri lazım bazı insanlara. kalitesizler.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yasaklamak, sansürlemek, kapatmak, engellemek Y A S A K T I R
Öne çıkan mesajlar