liberal Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25324494/ said: Tarihi eserlerle ilgili yönetmeliğin değişmesiyle artık devlet müzeleri eser satabilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı düzenlemenin arkasında duruyor. Ancak bilim insanları tepki gösteriyor. Artık müzeler tarihi eser satabilecek. Korunması gerekli taşınır kültür ve tabiat varlıkları hakkındaki yönetmelik, satışa imkan sağlayacak şekilde değişti. Haber bir haftalık ama gözüme çarptı. İnanılmaz birşey bu. Resmen tarihi para uğruna satıyorlar. Yazacağım çok şey var da ... herşeyi satar özelleştirirsin de bu kadar da kendini bilmezlik yapmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bunlar daha iyi günlerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 peygamberimizin hırkasına talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 WTS Efes Harabeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Red said: peygamberimizin hırkasına talibim şunu diyecektim ben de. şunu satsınlar abi ne güzel. hem para kazanır devlet hem bakımına masraf harcamaz. bi de Kültür ve Turizm bakanlığı bunun arkasında duruyor diyor ya. allahım ahah inanılmaz. bizim bakkal necmettin abi kafasıyla iş yapıyor hükümet, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 said: Buna göre, eser satışı için bir değerlendirme komisyonu kurulacak. Komisyon tarafından, etütlük eser olarak tasnif edilen ve müzeye alınmasına gerek görülmeyen taşınır varlıklar tespit edilecek. Müzeye alınmasına gerek duyulmayan eserler, envanteri çıkarılarak emanette alıkonulacak. Ardından, Kültür Bakanlığı'nın denetiminde özel müze veya koleksiyoncuların envanterlerine kaydedilmek üzere satışına izin verilecek. müzeye alınmasına gerek duyulmayan eser nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 of ne piyasası döner bunun kime göre neye göre müzeye konmicak eser olcak misal.birileri vurgun yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Satılsın tabi. Alsın yabancılar, değerini bilirler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ne var olm tarihte bu kadar sahiplenilecek.Alsınlar nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 lan faydali olsalar zaten kullanilirlardi, bare satilsinlar da parasini kullansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 thrash itemları değerlendirmeye çalışıyolar işte fena mı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 evet inventoryyi boşaltmak lazım artık. yeni item kasalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Lopeth said: Satılsın tabi. Alsın yabancılar, değerini bilirler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Kasikci elmasi kac para eder acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çok etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 abi bunlar zaten 3-5 çanak çömlek değil mi? bi metro yapacaksın, bi tüp geçit yapacaksın başına dert oluyor. Neymiş efendim en eski insanlık kalıntıları bulunmuş, en eski gemi parçaları bulunmuş. Ne gerek var. Biz adeta pazarlamakla yükümlüyüz memleketi lütfen açın artık önümüzü satıcaz hepinizi satıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 liberal said: Red said: peygamberimizin hırkasına talibim şunu diyecektim ben de. şunu satsınlar abi ne güzel. hem para kazanır devlet hem bakımına masraf harcamaz. bi de Kültür ve Turizm bakanlığı bunun arkasında duruyor diyor ya. allahım ahah inanılmaz. bizim bakkal necmettin abi kafasıyla iş yapıyor hükümet, helal. bir ailenin elinde o hırka. devletin müzelerinden birinde değil. en son öyleydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ingiltere falan toptan alsın madem, hem toptan alınca indirim de olur müze açsın londrada ekmeğini yesin. biz de kendimizle oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 eser alıp satmak dünyada bütün müzelerin yaptıkları bir şey. satıştaki amaç müzeye daha nadir ve pahalı eserler kazandıracak parayı finanse etmek. tabi türkiye'de müzecilik diye bir şey olmadığı için pek bilinmiyor. daha yeni yeni geliyor oturuyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 evet bizimkilerinde amacı daha nadir şeyleri eklemek müzeye. tarihi eser masanın üstünde kahvaltı eden insanların yönettiği müzeler bunlar. hangi nadir esermiş istedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 mokoko said: tarihi eser masanın üstünde kahvaltı eden insanların yönettiği müzeler bunlar. evet bu dediğin şey tam olarak türkiye'deki müzeciliği özetliyor. bu işi nasıl yapacaklarını ben de bilmiyorum ellerine yüzlerine bulaştırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 wtb kadeş antlaşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 throine said: eser alıp satmak dünyada bütün müzelerin yaptıkları bir şey. satıştaki amaç müzeye daha nadir ve pahalı eserler kazandıracak parayı finanse etmek. tabi türkiye'de müzecilik diye bir şey olmadığı için pek bilinmiyor. daha yeni yeni geliyor oturuyor her şey. abi allahaşkına eski dünyanın Roma'dan sonra en büyük şehrini sınırlarında barındıran ülkede daha nadir birşeyi satın almaya ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hacı yorma kendini o laf anlamaz direk /ignore çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yok olm bak doktorlu başlıkta hak vermiş bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar