Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Assassin açtım bende. Go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 invite için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Xaress (chanter olmaya niyetli priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Aather - Assassin bulamıyorum nickelrden kimseyi. Xaress'i buldum ama o da beni eklemedi :/ çok yalnızım pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hildr - warrior (karar vermedim henüz, hiç fikrim yok bakmadan başladım) oyunda görüşürüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bunelan benim charin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Deathblade said: Aather - Assassin bulamıyorum nickelrden kimseyi. Xaress'i buldum ama o da beni eklemedi :/ çok yalnızım pati. o sen miydin ya? abi arkadaş inv gelmedi ki, party inv. ı geldi. ben de bizim guild dan değil deyip salladım :P asdfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 zeawee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 nick Caoimhe. invite plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Şimdi uyuyorum yarın deli gibi kasacam. -Spectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi çok kötüymüş oyun. lvl 6'ya dayandım. çok eski gözüküyor her şey. ilerde atraksion geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben de böle ilk 10 level falna sıkıldmı da şimdi sanki biraz daha güzel oldu gibi bi de birileriyle beraber quest yapınca keyiflenio yoksa çok bayio tek bşaına çok koşturuosn bi yerde quest aliosun eski şehire gönderio o şehirden öbür şehjire uç koş falna paso instance göreyim isitorum pve yapam istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 valla ben çıktım, rift oynadım 2 saat. şimdi yatıorum. guardian açtım rift'de ilk defa. bi şans daha veririm aion'a ama pek tutmadım ne yalan söyliyim. teknik olarak da çok geri bi oyun gibi gözüktü bana. yanılıyorumdur belki bilmiorum. hafif de alkollüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 teknik olayini ac bakem bi ? grafikleride high res cliente al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ne biliyim işte böyle lineage gibi hissettirio 2012 yılında. hagaten kore işiymiş yani. bir de oyunun olayı nedir falan hiçbir bilgim yok benim. baştaki intro hiçbişey söylemedi. rüyadan uyandım, öyle geziyorum dünyada. abyss nedir misal falan. biraz okumam lazım netten. world pvp area gibi bir şey diye tahmin ediyorum ama? bunun dışında animasyonlar vs. tutmadı gözüm abi ilk anda. bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mortis said: instance göreyim isitorum pve yapam istiorm aha bundan. ama 13 en az 10 lvl daha almam lazım sanırım ins. için ve bayık geldi lvl lamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 18de solo instance var, gear alabileceğiniz. Sonra NTC var abyss'te, o da 20lerde sanırım. İlk instance adam akıllı 35 civarı Fire Temple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 instance list http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Instances Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gulte nasil giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 at whisper Soleria Laurelin Scalanova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 fakir oldugum icin atamiyorum whisper, Bunelan diye ekleyin mekleyin bisey yapin, anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Spiritmaster mı kassam ki ya biri iyi süper pvp canavarı diyo biri sorc varken sm kasmak ne saçmalama diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Neyden zevk alıyorsan onu oyna op karakter olsun herkesi tokatlıyayım mantalitesi ile oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ops yanlis bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 nick Calevey inv pls :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar