Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlendiğinizde

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

sucuk ekmek
olm zaten pamuk gibisin daha ne kadar pamuk olacan :D

ben önceden evde bi bağırırdım stres atmak için ama burda duvarların ses yalıtımı başarısız, millet noluyo lan demesin diye yapmıyorum. hayaller kuruyorum hayallerde dövüyorum laf sokuyorum azına ediyorum vs. o şekilde rahatlatıyorum kendimi. önceden tenis oynardım duvarda ama şimdi o imkan pek yok.
haa dur lan, bisiklete biniyorum bir de. abanıyorum pedallara kıçımdan soluyana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Bi de bazen annemden çıkarıyorum sinirimi. ^^

Bu olmaması gereken birşey.

Anne candır ya.

Dışarı çıkıp dolaşırım sinirim yatışasaya kadar. Sinirim geçtiğinde dönerim. Hiçbirşey olmamış gibi devam ederim ve sinirlendiğim kişiyi en savunmasız ve zor anında itin bitarafına sokup çıkartırım.

Çok kinciyim.
Sosyal ağlarda paylaş

pasif agresyon sergiliyorum hacım, şimdi içime atıyorum ama ileride eline vericem diyorum. ilerisi gelene kadar kuduruyorum tabii. 2 sene öncesinden gelen intikam yeminlerim hala kenarda duruyor ve ilk günküler kadar canlı sdfkjlsdşf. intikam yemini deyince de ciddi oldu. öyle demeyelim, aklımda diyelim bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman şöyle bir anımı paylaşıyım. dikkat wot çıkabilir diyerekten.

bundan 1.5 yıl önce büşra adında bir kıza kanal dolgusu yaptım . bunun babası da benim muayenehanenin karşısında kuyumcu. kanal dolgusu bitti kız rahatladı falan ama bunlar ödemeyi yapmadılar. asistanı yolladım adam pişkin pişkin ' biraz kullansın bakalım memnun kalırsa yollarız parayı' dedi . komşudur bi yere kaçtığı yok dedik gitmedik üstüne. aradan 2 ay geçti kız geldi.
' hocam benim şu dişim de ağrıyor bakar mısınız' dedi. muayenesini yaptım kanal tedavisi gerekiyor dedim.
' başlayalım o zaman ' dedi. ben de
'önceki kanalının ödemesini yapmadı baban henüz gelsin yılmaz abiyle görüşsün başlayalım canım' dedim. (yılmaz abi muayenehanenin malsahibi para işlerine de o bakıyor. )

sonra gitti gelmedi bir 6 ay daha. 6 ay sonra annesi ile geldi. koltukta da hastam var 11 yaşında çocuk. yanında annesi ve 1 yaşında bebek. büşranın annesi birden daldı muayene odasına bana saldırmaya başladı ' vay efendim siz neden benim kızımın dolgusunu yapmıyorsunuz . bütün ağzını tedavi etmekle yükümlüsünüz ' falan filan saydırıyor
' hanımefendi hastam var şu an içeride bekleyin dolgum bitsin ilgilenicem ' dedim. ama dinlemedi. küfürler hakaretler neler neler.

' burda benden başka da diş hekimleri var kimsenin kimseyi zorla tedavi etme zorunluluğu yok , hasta seçme özgürlüğüm var benim , kaldı ki yılmaz abi uyardı beni de size tedavi yapmamam konusunda onunla görüşün isterseniz' dedim.

ama ne çare. kızı tehditler savurmaya başladı ' burdan çıkamayacaksın eve gidemeyeceksin ' bla bla . bu sırada ben de muayene odasından çıktım kapıya doğru geçip kapıyı açtım

'lütfen çıkar mısınız polis çağırıcam artık' dedim . bu sefer kız bana saldırdı.

gerisini hatırlamıyorum apartmandakiler, hastam ve hastamın annesi anlattılar bana . kızı saçından çevirip dizine karnına tekme saydırmışım yere falan düşmüş :( sonra beni apartmandakiler tutmuş içeri sokmuş.

kendime geldiğimde tirtir titriyordum sinirden.

(kuyumcu batmış , adamın abisiyle ortakmışlar abisi geldi özür diledi çingene bunlar kusura bakmayın kuyumcudan da 7kilo altın yediler batırdılar bizi ' falan filan şeklinde. )

özetle cinnet çok kötü birşey kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...