fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 said: Baldurs Gate? WTF? Learn to spell your own game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çalan müzik character creation ekranındaki müzik, kimse dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i38_6oNPE24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Söyle güzel bir imoen modu yapsalar onii-chan diye gelip kurtarsa bizi oyunun basında Zaten yarı kardesler setup da hazır zenzen okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 oniichan no koto hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ToB'un da main theme iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bone said: http://www.youtube.com/watch?v=i38_6oNPE24 bg2 kuruyorum şuan... after all this time? always. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 slow kısımda gözlerden yaşlar süzülür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Dün BG kurmaya niyetlendim ama wind 7 izin vermedi. bir iki bir şey denedim ama nafile... tavsiye verecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Baldur's Gate 2 WBB Edition diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 konuyla alkasız olcak gerçi. wbb nin son durumu nedir öyle. alt forumlar birleştirilmiş falan. gidicimi forum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 şu romance packler, babacan npcler, dungeon be gone falan olduu bi site vardı linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 google a dungeon be gone yazınca çıkan ilk link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hamsilipilav said: şu romance packler, babacan npcler, dungeon be gone falan olduu bi site vardı linki var mı http://modlist.pocketplane.net/ http://www.gibberlings3.net/ (bu site daha yeni daha güncel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Ahah aynen. Kuruyorum ediyorum, gidip widescreen şu bu arıyorum, bi zevkle 100 kere rollayıp ana karakteri yapıyorum, sonra ilk bölüm geliyor veeeeeee .... ALT F4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 2 mod var onu kesin kurun oyunu zorlastırıyor bi de dialog falan ekliyordu sanırım sarevok a falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Gangren said: Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Ahah aynen. Kuruyorum ediyorum, gidip widescreen şu bu arıyorum, bi zevkle 100 kere rollayıp ana karakteri yapıyorum, sonra ilk bölüm geliyor veeeeeee .... ALT F4 Bende sorun var sanmıştım, feci rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bende sorun var sanrım. kurdummu baya oynadım hep :P (ama kafama estikçede kurmuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 widescreen yapma modu nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Gangren said: Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Ahah aynen. Kuruyorum ediyorum, gidip widescreen şu bu arıyorum, bi zevkle 100 kere rollayıp ana karakteri yapıyorum, sonra ilk bölüm geliyor veeeeeee .... ALT F4 bu olayın aynısı BG'de başıma geliyor, ama baya harita geçiyorum 4 5 harita sonra bizim karakterler aralarında hiç konuşmuyor sıkılıyorum snra bırakıyorum 5 ay sonra da oyunu siliyorum. halbuki tekrar oynarım diye tutmuşum o kadar zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hamsilipilav said: widescreen yapma modu nerde http://lmgtfy.com/?q=baldur%27s+gate+widescreen abi ço ktembelsiniz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yükledim kurdum da benim resolutionu girdim falan ama bişi değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hamsilipilav said: yükledim kurdum da benim resolutionu girdim falan ama bişi değişmedi o kurduğun modu açıyorsun dostan birkaç komut yazıyorsun ondan sonra oyunu ona göre ayarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yapmışım ya menüde küçükmüş oyuna girince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar