Remus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 En güzeli Cleric/mage solo kensai felan yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Vakti bulup başladım ben de Sorcerer karakterle. Yalnız Dorn nasıl bir hayvandır öyle, daha yeni girdi gruba aldı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 2nd edition da en ezik char başlarda mage dir be, masa üstünde de mage i şöyle 3-4 yapana kadar çooook işkence çekerdiniz =P Armor class ı felakettir targetlendimi hemen yatar felan eheuah ne sinir günlerdi be masa üstü mage oynayacağım diye çatlardım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 solo mage in en kötü yanı hep edwin den kötü bir mage olduğunu bilerek oynaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yoo yok öle bişey, öldürebiliosun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 öldürebilirsin ama spell slotlarda geçemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 solo için blade en rahatlardan biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Edwin'de Nethrese kanı filan var kesin. Küçükken orklar ailesini kesip Halrua'dan kaçırmışlar, sonra Thaylıların eline düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Solo mage'ın güzel yanı oyun sonlarına doğru 35. seviiye filan oluyor, onun tadı ayrı oluyor işte. Teknik olarak Larloch'a dayılanabilecek biri okuyorsun neredeyse onun gibi 10. ve 11. seviye slotların da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 de edwinin ağacı gereği kullanışlı bi ağacı alamıodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Charm kırık bu arada. Charmalyıp başarılı şekilde konuştuğum karakterler saldırıyorlar hep konuşma biter bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Oyle yagmur altinda yururken birden Dorn'a yildirim carpti. Blackguard'u iste, Allah bile carpiyor. O degilde eski oyunlarda boyle random yildirim carpma yoktu sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Epey sevdim ben ya, charm da kirik degilmis, oyle denk gelmis bana. Cok bug diyordunuz ama Mac versiyonu 2 ay sonra geldigi icin boyle guzel gelmis gelebilir bana. Ikinci ne zaman gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 android e ne zaman gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ilk versiyonda charmladiginla konusamiyordun. familiarlari duzeltmisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Charm'layip konusuyorum, bazen saldiriyorlar ama bir sure sonra, save yapiyorlar sanirim. Familiar var bende ama cantada duruyor cogunlukla. Bazen cikartip oynuyorum, bazen etrafi gezsin diye yolluyorum filan, Duzgun calisiyor, neyi bozuktu? Familiar'i hileyle aldim ama. Sorcerer oynuyorum, konsoldan bir find familiar scroll'u yarattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bir de tecrube mi bilmiyorum ama yillar once, masaustu deneyimim de 7.-8. seviyelerde zar zor bitirdigim Durlag's Tower'a 3.-4. seviyede girdim, dikkatli dikkatli oynayip bir suru iksir harcayinca guzelce gidiyor. Cok zevkli zindan. Sonraki tekrar oynamalarimda da burayi atlamistim hep, hata etmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 birinci lvlda hayvan gibi hp veriyordu bg2 ye ayarli oldugu icin. 16-18 hpli mage in oluyordu 1. lvl da. tutu da bile duzeltilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yok, 6 ile basladim, 18 con var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AD&D'de d10+ hit dice ı olan sınıflar harici 18con a gerek yok, en fazla 16con'dan +2 hp / level bonus alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Remus said: En güzeli Cleric/mage solo kensai felan yalan :) ha sen hiç thief-kensai olup kensai açıp backstap vurmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 axedice said: AD&D'de d10+ hit dice ı olan sınıflar harici 18con a gerek yok, en fazla 16con'dan +2 hp / level bonus alıyorlar. Var bence uzun vadeli dusunune. Sonra kitap ve esyalarla arttirip poison save ve regen alirim diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: ha sen hiç thief-kensai olup kensai açıp backstap vurmamışsın Valla ben baisiyorum summonlari onlar kesiyo. en kolay solo yolu iste. Herşeyi kesmek istiyorsan mage/sorceress olmak lazim. Clericte bol bol summon veriyo, ustune en iyi saveler clericte ad&d de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Kensai açayım diye yükledim bir gazla, edwin portresini her gördüğümdeki gibi pure mage gazına geldim gene. Sürekli aynı döngü de her farklı karakter açmayı düşündüğümde pure mage giriyorum resmen. http://www.onlinefiction.net/Edwin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Tırnaklara takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar