Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2nd edition da en ezik char başlarda mage dir be, masa üstünde de mage i şöyle 3-4 yapana kadar çooook işkence çekerdiniz =P Armor class ı felakettir targetlendimi hemen yatar felan eheuah ne sinir günlerdi be masa üstü mage oynayacağım diye çatlardım =P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Edwin'de Nethrese kanı filan var kesin. Küçükken orklar ailesini kesip Halrua'dan kaçırmışlar, sonra Thaylıların eline düşmüş.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Solo mage'ın güzel yanı oyun sonlarına doğru 35. seviiye filan oluyor, onun tadı ayrı oluyor işte. Teknik olarak Larloch'a dayılanabilecek biri okuyorsun neredeyse onun gibi 10. ve 11. seviye slotların da olsa.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Charm kırık bu arada. Charmalyıp başarılı şekilde konuştuğum karakterler saldırıyorlar hep konuşma biter bitmez.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyle yagmur altinda yururken birden Dorn'a yildirim carpti. Blackguard'u iste, Allah bile carpiyor.

O degilde eski oyunlarda boyle random yildirim carpma yoktu sanirim?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Epey sevdim ben ya, charm da kirik degilmis, oyle denk gelmis bana.

Cok bug diyordunuz ama Mac versiyonu 2 ay sonra geldigi icin boyle guzel gelmis gelebilir bana. Ikinci ne zaman gelir acaba?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Charm'layip konusuyorum, bazen saldiriyorlar ama bir sure sonra, save yapiyorlar sanirim. Familiar var bende ama cantada duruyor cogunlukla. Bazen cikartip oynuyorum, bazen etrafi gezsin diye yolluyorum filan, Duzgun calisiyor, neyi bozuktu?

Familiar'i hileyle aldim ama. Sorcerer oynuyorum, konsoldan bir find familiar scroll'u yarattim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir de tecrube mi bilmiyorum ama yillar once, masaustu deneyimim de 7.-8. seviyelerde zar zor bitirdigim Durlag's Tower'a 3.-4. seviyede girdim, dikkatli dikkatli oynayip bir suru iksir harcayinca guzelce gidiyor. Cok zevkli zindan. Sonraki tekrar oynamalarimda da burayi atlamistim hep, hata etmisim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
axedice said:

AD&D'de d10+ hit dice ı olan sınıflar harici 18con a gerek yok, en fazla 16con'dan +2 hp / level bonus alıyorlar.

Var bence uzun vadeli dusunune. Sonra kitap ve esyalarla arttirip poison save ve regen alirim diye dusundum.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

ha sen hiç thief-kensai olup kensai açıp backstap vurmamışsın

Valla ben baisiyorum summonlari onlar kesiyo. en kolay solo yolu iste. Herşeyi kesmek istiyorsan mage/sorceress olmak lazim. Clericte bol bol summon veriyo, ustune en iyi saveler clericte ad&d de
Mesaj tarihi:
Kensai açayım diye yükledim bir gazla, edwin portresini her gördüğümdeki gibi pure mage gazına geldim gene. Sürekli aynı döngü de her farklı karakter açmayı düşündüğümde pure mage giriyorum resmen.

http://www.onlinefiction.net/Edwin.jpg
  • Yeni Oluştur...