Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aket-Atum said: Enhanced Edition'un downloaderında indirmeme sorunu yaşayan başkaları da var mı? İnmiyor meret. çıktı mı ki enhanced edition yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 beamdogda preload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=86NLGVQ6Iaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 must have gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bi zoom feature eklemişler onu gösterip duruyolar indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 videodaki sahnelerin cogunu hatirlamiyorum. demek ki oynayabilirim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Abi şunu alacağınıza gogdan bg serisini alın, üstüne bide tutu kurun bg2 classları ve biraz daha rafine sistemiyle bütün seriyi bitirin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bi bakarım ama şu ana kadar oynamaya değecek bişey söylemediler. bi zindan, 3 npc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kutulu çıkacak mı bu oyun yoksa sadece download mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 android tablet içinde çıkçaktı bugün güya, ama TBA yazıyor hala pöff gerçi 7inç tablette nasıl oynanır bilmiom ama karınca duası gibi olmaz inşllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Android'i her zamanki gibi iplemiyorlar gene pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 iOS'da çıkmadı, OS X'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Apple'dan approval bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 iOS son anda sıkıntı çıkartmış, crash falan oluyormuş. Android içinde en geç krismıs demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 wordiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Kotu cikti diyorlar Windows versiyonu, iOS'da kalite kontrolunu gecememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 10dk baktım ben pc de. geçen yıllar arasında kurup tekrar bi oynıyım demedigim için hiç, pek fark anlamadım. genel olarak hatırladıgım gibi menüler görüntü vs. lakin haritada 1 noktaya 2 kere tıkladıgımda çöktü oyun. yanlız cok yorucuymuş questlog aç oku haritaya bak yeri bul sonra yuriyerek git, tembelleştirmiş yeni oyunlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 windows 8 de açmadı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 İnanılmaz bir yavaşlık var nedense baştaki demo kare kare geldi, adamı yürütmeye çalıştığımda da takıla takıla gidiyor...noluyo lan? edit: Forumlara bakılırsa, yanlış anlamadıysam adamlar oyunu çıkarırken bu sorunun olacağını biliyorlarmış ve "çözüm için Intel'i spamlayın" gibi bir şey yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ohooo bgtutu nun yaptigini parayla yapamadilarsa... inteli spamlayin ne be... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 HD3000 ve HD4000 ile calismiyormus. Tum Macbook Air'cilar ve Macbook Pro'larin yarisi bunlari kullaniyor. Bir de OS X versiyonu diyorlar. BG serisi zaten var bende, iOS ve Android icin adam gibi cikarsa olur demistim ama Apple iOS'u geciktirmemis, calismiyor bu diye tamamen reddetmis. Uzerinde ugrasip tekrar gondereceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oha ya HD4000 ile dota2 oynuyorum ben, neyin kafası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 4850 bg bile çalıştırmayacak yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bu patlayacakmı ne. Bide başlık değişse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar