Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
android tablet içinde çıkçaktı bugün güya, ama TBA yazıyor hala pöff gerçi 7inç tablette nasıl oynanır bilmiom ama karınca duası gibi olmaz inşllah
Mesaj tarihi:
10dk baktım ben pc de.

geçen yıllar arasında kurup tekrar bi oynıyım demedigim için hiç, pek fark anlamadım. genel olarak hatırladıgım gibi menüler görüntü vs. lakin haritada 1 noktaya 2 kere tıkladıgımda çöktü oyun.
yanlız cok yorucuymuş questlog aç oku haritaya bak yeri bul sonra yuriyerek git, tembelleştirmiş yeni oyunlar bizi
Mesaj tarihi:
İnanılmaz bir yavaşlık var nedense

baştaki demo kare kare geldi, adamı yürütmeye çalıştığımda da takıla takıla gidiyor...noluyo lan?

edit: Forumlara bakılırsa, yanlış anlamadıysam adamlar oyunu çıkarırken bu sorunun olacağını biliyorlarmış ve "çözüm için Intel'i spamlayın" gibi bir şey yazmışlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
HD3000 ve HD4000 ile calismiyormus. Tum Macbook Air'cilar ve Macbook Pro'larin yarisi bunlari kullaniyor. Bir de OS X versiyonu diyorlar. BG serisi zaten var bende, iOS ve Android icin adam gibi cikarsa olur demistim ama Apple iOS'u geciktirmemis, calismiyor bu diye tamamen reddetmis. Uzerinde ugrasip tekrar gondereceklermis.
  • Yeni Oluştur...