FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 kuzenim netbook bulmuş geçen, ama şifreli oturuma sahip bu alet. ne kadar "FORMAT AT SENİNOLSUN" desem de, adam şifresini bi şekilde bulayım, en azından kayıtlı fbook bilmemnesi falan vardır browserında da bi şekilde elemana ulaşır veririm netbookunu diyo. hatta bi kaç programla da denemiş sanırım bi şeyler de pc hiçbi şekilde açılmıyo blabla işte. önerebileceğiniz bi şeyler var mı? işletim sistemi w7 starter şifrenin ipucu ise "bebek" fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 eğer administrator hesabından ayrı bir hesapla oturum açarak kullanıyorsa admin'den girerek idğer hesabın kullanıcı şifresini vs. kaldırabilirsin. güvenli kipte aç, oturum açma seçeneklerine bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 güvenli kipte de açılmıyo direk elemanın hesap şifresini soruyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ozaman yapcak bisey yok bi format miss gibi netbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 formata gerek yok. programın adını hatırlamıyorum ama ben geçenlerde windows vista şifresini sıfırlamıştım. internetten araştır benzer programlar var. genelde live linux cd'si mantığında çalışıyor, iso dosyasını cd'ye yazdırıyorsun sonra gerekli yönergeleri izleyip şifreyi sıfırlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 şu tarz olaylar var,istersen dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Nasıl başka yol yok, saçmalamayın. En kötü ihtimalle al sök harddiski başka bir bilgisayra tak. Users'tan browser history'sinin saklandığı klasörlerden username bulursun direk. Edit : Ayrıca helal, insanlığa dair son inancımı da kaybettim şu topicte. Adam format at kullan demiş. GJ WP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 format atıp kullanılabilir hale getir. maddi durumu iyi olmayan ama bilgisayara ihtiyacı olan birini bul ve ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 formata hiç gerek yok http://techrena.net/reset-windows-xp-vista-7-password-usb-pen-drive-cd/ bi tanıdığın laptopu bu yöntemle kurtarmıştım geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kolay iş. Isterse domain admini şifresi olsun. 1 dakikalık işi var. Ama benim elimde bir dakika. Herkesle paylaşılacak bir şey değil bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o cd geyiklerini falan biliyoruz aslında da, alet netbook; cd rom yok. flash diskle boot olayını da beceremedik bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Boot olayını çözemedik derken?O işi çözemeden yapabileceğin tek şey hddyi söküp farklı bir pcde müdahele etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 USB'den Linux açamayan HD söküp başka makineye hiç takamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 O zaman gl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ahah abi kendim bi şeyler indirip usb ile boot denemedim. kuzenim denemiş, halledememiş. neyle uğraştı nasıl uğraştı bilmiyorum. usb ile olmuyo olm dedi ben de olmuyo demek ki hmmps oldum(2 yıllık yazılımla alakalı bi şey mezunu). neyse arar söylerim adama, harddiskini sök madem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 123456 denediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar