Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Sket_Dance_vol_1.jpg Weekly Shounen Jump'da 2007'den beri yayınlanan manga, 2011 Nisan ayında da animesi başladı. Suketto Dan - 助人団 - Helpers Team demek japonca, abimiz onu SKET Dance yapmış , SKET'e de Support, Kindness, Encouragement, and Troubleshoot kelimlerinin başı harfleri diye koyup salmış piyasaya ^^ 3 tane liseli gencin okul klübünde , insanlara yardım etme maceraları. Gintama'nın lise'de geçen versiyonu diyebiliriz. zaten bir ara Gintama ile beraber crossover episode yapmışlardı orda da onun geyiğini yapıyorlardı. Gintoki'yi seslendiren abimiz Switch'i seslendiriyor burda da. Ayrıca mangaka'sı Kenta Shinohara, Gintama'da asistanlık yapmış zamanında. Bazı bölümler, okuldaki öğrencilere, öğretmenlere vs yardım ediyorlar, Bazı bölümler kendileri ile ilgili olaylar oluyor. bazı bölümler diğer klüplerle aksiyona giriyorlar, Bazı bölümler de karakter background hikayeleri ile geçiyor. Çok uzun arclara girmiyorlar maksimum 3-4 bölüm oluyor. O da zaten şu zamana kadar 2-3 kere mi ne oldu. Yeri geldi mi baya komik oluyor, yeri geldi mi damar oluyor, yeri geldi mi de çok sıradan ehe diip geçtiin bi anime oluyor. Ama genel olarak izlenebilir, eğlenceli bi anime. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8039
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gintama bölümünü seyretmiştim, fena değildi ama gintoki'nin eleştirisinde haklılık sezdim. (:P) yine de daha fazla yorum yapmam doğru olmaz heh.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çerezlik izlemelik bişiy. Gintama kadar güldüremedi daha gerçi beni...
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hehe gintama gibi uber absurd değil bi de tahminen bunun hedef kitlesi biraz daha gençtir. o egzersiz dvdsi izledikleri bölümü 50 kere tekrar izledim galiba, felaket yarılmıştım bi de switch'in geçmişini anlatan arc inanılmaz iyidi.
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Son bölüm çok iyiydi valla hiç tahmin etmiyordum. Gintama gibi ne zaman serte geçtiği hiç belli olmuyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 İlk bölüme bakayım hadi. Yarım saat sonra yorumumu yazarım.
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mortis said: bi de switch'in geçmişini anlatan arc inanılmaz iyidi. switch'in geçmişini mangasından okumuştum iyiydi gerçekten. Sket Dance biraz repetitive de kötü değil. Üst üste çok fazla okuyamıyorum ama haftalık okusam bayacağını zannetmiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Animasyon çok iyi değildi, akıcı değildi pek; arka planlarda sıradandı, ne iyi ne kötü. Müzik ama epey iyiydi, animasyonun kötülüğünü göstermeyecek kadar. Konu ilginçti, hep böyle episodik gidecek sanırım, azar azar izlenir. Güzel. Bakarım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 İkinci bölüm süperdi, hala gülüyorum, yüzüm takıldı hatta, kımıldamıyor başka pozisyona. Müzik yine süperdi, animasyon da daha iyiydi. Arka planlarda gelişme yok ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sket dance'ın atlayabileceğim fillerları var mı, hızlaca yakalayım, onları sonra izlerim yavaşça.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi zaten 46 bölüm mü ne yayınlandı şu zamana kadar belli bi hikaye takip etmio o yüzden mangayı okumadığım için hangileri animede var hangileri yok bilmiyorum ama sanmiom şu zamana kadar fillera girdiklerini
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Gintoki reis en guzel tanimi yapti Poor mans gintama... Cok hakli ehuehu
ses Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 GERGE said: sket dance'ın atlayabileceğim fillerları var mı, hızlaca yakalayım, onları sonra izlerim yavaşça. filler yok şu ana kadar, zaten dendiği gibi daha 40 küsürlerde ki böyle skeç usulü animeler için az sayılır (bkz. gintama). işleniş şimdiye kadar ana trio'nun background'ları (ciddi bölümler) kalanlarda genel çoğunlukla her bölüm başka bi yan karakter merkezli skeç şeklinde ilerliyor.
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 benimde gözüme çok battı skeç skeç ama aklıma gelmedi şimdi yerine koyacak bişey :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Breaking the fourth wall? Morrison'un şahane Animal Man'inden ve Deadpool'dan başka hoşuma giden versiyonunu görmedim, pek sevmem yani; ama burada epey iyi yedirilmiş, kotarmışlar. İzledikçe seviyorum. Bir yıldır niye kimse söylemedi bana bunu?
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ben 1 senedir sürekli topiclerde "SKET DANCEIN ŞU BÖLÜMÜ ÇOK İİDİ HEDE HÖDÖ" diodum kimse sallamiodu haha bi de abi shounen jump mangası , sonuçta en çok satan magazin, ve orda yayınlanan bişey genelde belli bi seviyede ii oluo
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Gintama crossoverından sonra izlemeye başlamıştım da öyle ayrı topik açılacak kadar öne çıkan bir anime değil bence. Güzel, ama öyle çok muhteşem değil. Gerçi uzun seri olduğundan(en azından öyle tahmin ediyorum) topik açılması uygun olabilir ama yine de sket dance için ayrı konu açılması hiç aklımdan geçmemişti.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ama Sket dance - 31 "Samurai and clothes" harika bi bölümdü özellikle 2. kısmı herkese tavsiye ederim ^_^ hueuhe
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bu son 47. bölümde gözlerim doldu ya böle geyik gag animedeki karakterlerin damar backgroundlara sahip olması hehe
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 of yine son bölüm damardı resmen gelişme üzerine gelişme huehueu baya fena oldu bu bossunun geçmişi arcı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Daha son bölüme gelmedim ama çok sevdim ben bunu. İzliyorum hergün, yetiştiğimde kalacağım öyle.
Öne çıkan mesajlar