Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SKET Dance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Sket_Dance_vol_1.jpg

Weekly Shounen Jump'da 2007'den beri yayınlanan manga,
2011 Nisan ayında da animesi başladı.

Suketto Dan - 助人団 - Helpers Team demek japonca, abimiz onu SKET Dance yapmış , SKET'e de Support, Kindness, Encouragement, and Troubleshoot kelimlerinin başı harfleri diye koyup salmış piyasaya ^^

3 tane liseli gencin okul klübünde , insanlara yardım etme maceraları. Gintama'nın lise'de geçen versiyonu diyebiliriz. zaten bir ara Gintama ile beraber crossover episode yapmışlardı orda da onun geyiğini yapıyorlardı. Gintoki'yi seslendiren abimiz Switch'i seslendiriyor burda da. Ayrıca mangaka'sı Kenta Shinohara, Gintama'da asistanlık yapmış zamanında.

Bazı bölümler, okuldaki öğrencilere, öğretmenlere vs yardım ediyorlar, Bazı bölümler kendileri ile ilgili olaylar oluyor. bazı bölümler diğer klüplerle aksiyona giriyorlar, Bazı bölümler de karakter background hikayeleri ile geçiyor. Çok uzun arclara girmiyorlar maksimum 3-4 bölüm oluyor. O da zaten şu zamana kadar 2-3 kere mi ne oldu.

Yeri geldi mi baya komik oluyor, yeri geldi mi damar oluyor, yeri geldi mi de çok sıradan ehe diip geçtiin bi anime oluyor. Ama genel olarak izlenebilir, eğlenceli bi anime.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8039
Mesaj tarihi:
gintama bölümünü seyretmiştim, fena değildi ama gintoki'nin eleştirisinde haklılık sezdim. (:P) yine de daha fazla yorum yapmam doğru olmaz heh.
Mesaj tarihi:
hehe gintama gibi uber absurd değil
bi de tahminen bunun hedef kitlesi biraz daha gençtir.

o egzersiz dvdsi izledikleri bölümü 50 kere tekrar izledim galiba, felaket yarılmıştım

bi de switch'in geçmişini anlatan arc inanılmaz iyidi.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bi de switch'in geçmişini anlatan arc inanılmaz iyidi.

switch'in geçmişini mangasından okumuştum iyiydi gerçekten.

Sket Dance biraz repetitive de kötü değil. Üst üste çok fazla okuyamıyorum ama haftalık okusam bayacağını zannetmiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Animasyon çok iyi değildi, akıcı değildi pek; arka planlarda sıradandı, ne iyi ne kötü. Müzik ama epey iyiydi, animasyonun kötülüğünü göstermeyecek kadar. Konu ilginçti, hep böyle episodik gidecek sanırım, azar azar izlenir.

Güzel. Bakarım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İkinci bölüm süperdi, hala gülüyorum, yüzüm takıldı hatta, kımıldamıyor başka pozisyona. Müzik yine süperdi, animasyon da daha iyiydi. Arka planlarda gelişme yok ama.
Mesaj tarihi:
abi zaten 46 bölüm mü ne yayınlandı şu zamana kadar
belli bi hikaye takip etmio o yüzden mangayı okumadığım için

hangileri animede var hangileri yok bilmiyorum ama sanmiom şu zamana kadar fillera girdiklerini
Mesaj tarihi:
GERGE said:

sket dance'ın atlayabileceğim fillerları var mı, hızlaca yakalayım, onları sonra izlerim yavaşça.

filler yok şu ana kadar, zaten dendiği gibi daha 40 küsürlerde ki böyle skeç usulü animeler için az sayılır (bkz. gintama). işleniş şimdiye kadar ana trio'nun background'ları (ciddi bölümler) kalanlarda genel çoğunlukla her bölüm başka bi yan karakter merkezli skeç şeklinde ilerliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Breaking the fourth wall? Morrison'un şahane Animal Man'inden ve Deadpool'dan başka hoşuma giden versiyonunu görmedim, pek sevmem yani; ama burada epey iyi yedirilmiş, kotarmışlar.

İzledikçe seviyorum. Bir yıldır niye kimse söylemedi bana bunu?
Mesaj tarihi:
ben 1 senedir sürekli topiclerde

"SKET DANCEIN ŞU BÖLÜMÜ ÇOK İİDİ HEDE HÖDÖ" diodum kimse sallamiodu

haha

bi de abi shounen jump mangası , sonuçta en çok satan magazin, ve orda yayınlanan bişey genelde belli bi seviyede ii oluo
Mesaj tarihi:
Gintama crossoverından sonra izlemeye başlamıştım da öyle ayrı topik açılacak kadar öne çıkan bir anime değil bence. Güzel, ama öyle çok muhteşem değil.

Gerçi uzun seri olduğundan(en azından öyle tahmin ediyorum) topik açılması uygun olabilir ama yine de sket dance için ayrı konu açılması hiç aklımdan geçmemişti.
  • Yeni Oluştur...