ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Annenin bulması ile arkadaşın bulması arasında fark var yalnız. Arkadaşın bulma kriterleri: - Güzel kız - Takılınabilecek kız - Cinsel olarak aktif kız (en kibar hali bu oldu) falan, Annenin bulma kriteri: - Evlenince bana bakacak kız - Oğlumu rahat rahat ziyaret etmeme izin verecek kız daha ileri durumlarda: - Yaşlanınca elimi ayağımı tutacak kız - Yaşlanınca bana yemek yapacak kız - Torunlarımı sürekli getirip götürecek, ev ziyaretlerinden imtina etmeyecek, torunlarıma benim adımın verilmesine izin verecek, torunlarıma iyi bakacak kız Sağlam bir fark var yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ikisinde de gramaj aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Özetle, arkadaşınız size, ananız kendisine kız buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 annenin bulması daha bir güzel bence,ama tabii güzel ve uyuşulacak tarafı olursa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ginaly said: ikisinde de gramaj aynı. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 cinali dünyayı 2 harflik bir kelimenin çerçevesinde görüyor adeta sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 @zaugna aslında anneler cinselliğede bakarlar, onlarda biliolar çünkü evilikte ne kadar önemli olduğunu. yani hatun senin hoşlanmayacağın bişise zaten o evliliğin geleceğpi olmaz ve zaten anne yaşlanınca ona bakmaz. sadece bir bakışta bütün maskeyi indirebilme yetileri var annelerin, tavsiyelere uymak lazım. aynı şey erkeklerdede var, kimin adam kimin olmadığını bi 5dk la anlayabilio ki her erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 copry said: cinali dünyayı 2 harflik bir kelimenin çerçevesinde görüyor adeta sdf. su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 su olmazsa hayat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ZaugnaKhaldun said: - Evlenince bana bakacak kız - Oğlumu rahat rahat ziyaret etmeme izin verecek kız daha ileri durumlarda: - Yaşlanınca elimi ayağımı tutacak kız - Yaşlanınca bana yemek yapacak kız - Torunlarımı sürekli getirip götürecek, ev ziyaretlerinden imtina etmeyecek, torunlarıma benim adımın verilmesine izin verecek, torunlarıma iyi bakacak kız Diğerleri değil ama şu boldlu kısımlar önemli bence. hatta o bold lu kısımlar erkek içinde geçerli filan. He derseniz ki biz çok übermenşhipsterpostmodern bir çiftiz o zaman ne sölesek boş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hı hı su ^________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Suark said: @zaugna aslında anneler cinselliğede bakarlar, onlarda biliolar çünkü evilikte ne kadar önemli olduğunu. yani hatun senin hoşlanmayacağın bişise zaten o evliliğin geleceğpi olmaz ve zaten anne yaşlanınca ona bakmaz. sadece bir bakışta bütün maskeyi indirebilme yetileri var annelerin, tavsiyelere uymak lazım. aynı şey erkeklerdede var, kimin adam kimin olmadığını bi 5dk la anlayabilio ki her erkek en iyi anne bakiyor cinsellige, siz nasil oldunuz saniyorsunuz. su hamanda kiz bakma nedendir diye düsünmek lazim. bir bakista punani verir anne. ayrica kizin facebooku yoksa hemen evlen derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 anneme "bana kız bulma, sizin altın gününe geleyim yeter" dedim. Kûgırs are welcomed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bütün genellemeler yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ginaly said: anneme "bana kız bulma, sizin altın gününe geleyim yeter" dedim. Kûgırs are welcomed. az seçici ol ya. böyle de olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 annenin bulduğu kız güzeldir rahad ol tecrübe ile sabit. :D ama işin sonu evliliğe doğru giderse şaşırma. annen sana gönül eğlendir diye bulmaz o kızı. amaç torun sevmek asdasdasfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 barbu said: ginaly said: anneme "bana kız bulma, sizin altın gününe geleyim yeter" dedim. Kûgırs are welcomed. az seçici ol ya. böyle de olmaz ama orada seçim yapmıcaamı kim söyledi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ortalık da courtney cox kaynıyor zaten. peh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 “courteney cox, i love you. you're so hot on that show.” gerald broflovski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 patatespresi said: ben ciddiye alıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 annemin buldugu ata binicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 update: annem hala bana kız aramaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Tüm dertleri torun valla ya O değilde merak ettim 2012'de bulduğu kız ile tanıştınız mı? Anlatsana biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 fdjkkfgdkfgd anneye köpek al en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 hangisiydi o hatırlamıyorum bile. o kadar çok kızla tanıştırma girişimi oldu ki şimdi farkettim hatta, anamın bulduğu kızların hiçbiriyle yüzyüze konuşacak seviyeye gelemedik biraz zorlama oluyor bu tür tanışmalar. "hadi birleştirdik sizi düğün ne zaman?" şeklinde görüyorlar tanışma olayını. o yüzden de hiç olası gelmiyor zaten. belki de düzgünü denk gelmedi bilemiyorum artık 3 dakika önce, orc_lord dedi ki: Tüm dertleri torun valla ya O değilde merak ettim 2012'de bulduğu kız ile tanıştınız mı? Anlatsana biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar