liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sizin takım çok iyi değil, rakip çok rezilmiş. 3400'lük haritada 1000 puan? Harir said: mikrofon kullanma kültürünüz yok mikrofonu olmayan fakirler de damlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Tırt oyun abi, aynı düşünüyorum seninle. @Black-Ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 vay anam ne olmuş burada. böyle bir başlığın yeşerebilmiş olması bile bölümdeki otoritenin nasıl düştüğüne işaret. ck2'de papal authority düşünce heresy başgösteriyor her yandan, aynen öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 o yüzden lath ile silph'i atalım, ben ile daesu'yu mod yapalım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Silphatos said: tf quake moduydu, cs, dod de modcuların işi. portalı yapanlar da üniversitede proje olarak narbucalar drop mu neydi onu yapanlar. hl dışındakiler overrated baya, tamam kötü değiller hatta çok iyi oyunlar ama god tier değiller maalesef. portal 2 belki. quake mod'u da yapan gene aynı adamlar quake fortressdan beri robin walker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 e tamam valve yapılmış şeyi almış işte tfc diye, adam şu an valveda çalışsa bile valveun yarattığı bir şey değil sonuçta Bone said: o yüzden lath ile silph'i atalım, ben ile daesu'yu mod yapalım. 8-) ödüllerimle döverim olm seni, kaç turnuvadan 5'er milyon kazanmıştım be. hee bi tanesinden de kasa fanı vermişlerdi serinlemiştim sdgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 olm senin daha mikrofonun yok. onu kazan öyle gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 emekliyim panpa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Sam said: vay anam ne olmuş burada. böyle bir başlığın yeşerebilmiş olması bile bölümdeki otoritenin nasıl düştüğüne işaret. ck2'de papal authority düşünce heresy başgösteriyor her yandan, aynen öyle olmuş. bu ne abi neler yazıyosunuz, sözlük kullanarak da anlayamadım mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 paradox oyunu oynasaydın anlardın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi adamları bünyesine eklemesi yetmiyo mu epik olmak için. hl, l4d, portal daha ne? qf'den beri de tf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi ben boktan demedimki hatta tüm oyunları çok iyi ama hl1 hariç god tier oyunu yok benim için, gerçi benim için o kademede en fazla 5 oyun var yani normal. valve'un ip üretememesi olayına da nerden girdim ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Silphatos said: e tamam valve yapılmış şeyi almış işte tfc diye, adam şu an valveda çalışsa bile valveun yarattığı bir şey değil sonuçta Bone said: o yüzden lath ile silph'i atalım, ben ile daesu'yu mod yapalım. 8-) ödüllerimle döverim olm seni, kaç turnuvadan 5'er milyon kazanmıştım be. hee bi tanesinden de kasa fanı vermişlerdi serinlemiştim sdgfh Ben accelero x2 im hala duruyor üzerinde tam 2cm toz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahahahahah ben onu biriyle takas etmiştim ya alır almaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ödül dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Silphatos said: valve'un ip üretememesi olayına da nerden girdim ben de bilmiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Arkadaşlarla oynayınca eğlenceli ama bir süre sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 MeSh said: ödül dediler geldim. araba mı almıştın abi sen en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok onda 6. oldum. ama yine de bi 5-6 bin lira falan almışımdır toplamda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben de aldim bosu bosuna. sirf team fortress oynamak icin zorla steam yuklemek zorunda kaldim. sonra sirf steam'de arkadas ekleyebilmek icin oyun almak zorunda kalinca bunu aldim. arkadas cagiriyor girip gul gul oluyorum rezalet bir oyun gercekten. sorun sende degil, oyunu sevenlerde. facebook oyunundan farki yok. cok kotunun de kotusu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aha troll geldi banlayın. hayatında hiç oyunu açmayıp konuşuyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ota boka troll demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya bırak bir kere bile oyunu açtığın yok, rezalet bir oyun, oyunu sevenlerde sorun var, facebook oyunundan farkı yok, çok kötünün de kötüsü bir oyun diyorsun, sonra "ama bana troll demeyin" diye QQ'lüyorsun. less qq more pewpew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar