Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 'akp meclis grubu tarafından 20 şubat 2012’de tbmm başkanlığı’na verilen ve 23 şubat 2012’de milli eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu’nda görüşülmeye başlanacak “ilköğretim ve eğitim kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi” türkiye’de eğitim sistemini bulunduğu yerden geriye götürecek ve çocuk hakları ihlallerine zemin hazırlayacak birçok düzenleme içeriyor.' http://erg.sabanciuniv.edu/sites/erg.sabanciuniv.edu/files/ERG_GerekceMetni_SON.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bu ülkede çocuk yetiştirmeme kararım bir kez daha pekişmiş olkdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 spor komisyonuyla bir arada olunca kafalar dönmüş yine 3-5-2 iyi bence milli eğitim bakanlığına da Parreira getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ya neden 12 yıl banko diyip geçmiyorlar da 4-4-2 falan garip garip şeyler üretiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çünkü bu sayede ilkokuldan imam hatip yetiştirmeye başlayabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şu tasarıya muhalefet de adam gibi düzenleme önerileri getirir doğru düzgün çekip çevirirse muhteşem bişey çıkar burdan. Yok ilgilenmezlerse kurultay falan geyiğine cacık olur sistem. Uğraşsınlar güzel bişeyler çıksın burdan, 7 yaşında okula alıp lisede adam çıkarıyosun, ilgi alakaya yönelik bişey yok. Millet eğitimden soğuyor, okumayacak olanı iyice zorlayıp bu sefer serseriliğe itiyosun. Kaynak desen boşa gidiyor bunlar için. En azından onlar da dzügün yönlendirilebilir. Şu anki sistemden bi cacık olmadığını hepimiz biliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 makaleyi okudum, standart akp davranışı sergilenmiş meb şurası öncesi. kadro arttırılmış, karar için gerekli oy sayısı komik rakamlara çekilerek saçma sapan kararlar alınmış. daha sonra hazırlanan genelgede de o aldıkları kararlara bile uymayan kararlar alırken "ama bakın meb şurasında da bu kararlar alınmıştı" diyerek demokratik görünmüşler ağalar. okul öncesi öğretimin zorunluluğundan bahsediyorlar 4+4+4 sisteminde, ama hazırlanan tasarıda okul öncesinin zorunluluğundan bahseden herhangi bir kısım yok. İHL'sini falan yiyeyim, 10 yaşındaki çocukları mesleki eğitime yollayabilecekler eğer bu geçerse. çocuk işçiliğinin önüne geçmeye çalışır herkes, bizimkiler kölelik düzenine meta yetiştirme derdinde. eğitim sistemi zaten kör topal işliyor, iyice anasını belleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 şu Türkiye de sayı ve sistem ile oynayacaklarına adam gibi düşünüp doğru düzgün bir eğitimde karar kıldıklarını görmeye ömrüm yetmez. özetle: eğitim sisteminden bir yol olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 5-3-3 iyiydi abi gayet güzel eğlendik coştuk felan. 4-4-4 ne alaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 futbolcu milletvekilimzde varya o da belki katılır diye taktik üretiyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Eğitimi rölantiye aldık bir önceki sistemin meyvelerini fazlasıyla topladığımız için ülke eğitimli adam kaynıyor, kollektif eğitimde bunun yeri yok arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 3-2-2 olması lazım tekniker yetiştirmiyor bu sistem herkes PRO olmaya kasıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Sparkcaster said: bu ülkede çocuk yetiştirmeme kararım bir kez daha pekişmiş olkdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Metin Eydir (48) - Matematik Öğretmeni: Ben en son kredili sisteme kadar takip edebildim. Bir de ÖYS-ÖSS vardı o ara. Sonra ne oldu bilmiyorum. YGS, KGS, ABS derken ipin ucu kaçtı bi yerde. Sadece sabah 9'da okulda olmaya gayret ediyorum, ne sistemi çıkarsa artık o gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 daha önceki elimizin bulaşığını temizlemeden yine yeniden elimize yüzümüze bulaştırma yolları buluyoruz ne hoş. şimdi burda işin içinde biri olarak çarpıklıkları,ve kadrolaşmanın nasıl gözünüze sokula sokula yapıldığını,dindar bir nesil yetiştirmek isteyenlerin icraatlarını birbir yazsam da birisi çıkıp akepe karşıtı hedehödö diycek. daha öğretmeni olmayan,temeli sallanan sistemde tablet tablet diye göz boya,okullarda küçücük çocuklara kuran meali dağıt,kız çocuklarının küçük yaşta everilmesine zemin hazırla,tek derdi arkadaşının saçını çekmesi olan çocuğa sanki ülkede işsizlik vs gibi sorunlar yokmuş gibi daha o yaşta mesleki seçim dayatması yap,emek zaten az sömürülüyomuş gibi çocuk işçilerin yaşını daha da küçült ve imam hatiplerde dindar bi nesil yetiştir. hepimize iyi dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Yanlız eğitim için bişey yapmak istiyorlarsa formasyon saçmalığını kaldırmaları gerek önce ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 lise niye 4 yıla çıkartılma ihtiyacı duyuldu onu halen merak etmekteyim. öte yandan 5-5-5 olsun, ilkokula 7 yaşında değil 5 yaşında gidilsin, 20 yaşında mezun olunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Lise 4 yıl iyi ya. 3 yıllık sistemde temel derslerle ilgili konuları veremiyorlardı sanırım. Türev integral görmeden liseden mezun olan adamlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 şimdi de veremiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şimdi en azından öss korkusuna gösteriyorlar. Öss de çıkmaz diye pas geçmelerinden iyi. Sayısal mezunu adam mühendisliğe giriyor sonra 3 kez calculus alıyor, adam da çok suçlu değil, öğretmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 lise 4 seneye çıkmadan da yapılabilinir ki o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şuan liseden mezun olan gayet iyi limit-türev-integral bilgisiyle mezun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bone said: lise niye 4 yıla çıkartılma ihtiyacı duyuldu onu halen merak etmekteyim. öte yandan 5-5-5 olsun, ilkokula 7 yaşında değil 5 yaşında gidilsin, 20 yaşında mezun olunsun. beş yaşındaki çocuğa soyut kavramlar öğretilemiyor. çocuğun kapasitesinin kitlenin genelinden daha üstün olması lazım. beş yaşında anca anaokulunda boyayla oynuyorlar, iki tane ingilizce kelime öğreniyorlar. ben 5+4+3 okumuştum. üniversiteye tek sınavla girdim. iyiydi öyle. sistem de güzeldi hem. bir daha çocuk olsam gene öyle okumak isterim. hayatımın en güzel yıllarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 4+2+5 olsun hem atak hem defans oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar