Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Izleyemiyor mu bir cok insan ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bişi kaçırmıyorsunuz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Nereye baksam dijitürk 32 diyor, bu 32 benim bildiğim 32 değil mi ? Benim bildiğim 32 den başka 32 i mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Arda'yı kaptan yapmışlar Milli Takım'a, Gökhan Gönül gibi hem kişilik hem futbolculuk olarak örnek bir adam varken veya Hamit dururken, şişik egolu Apaçinin hasını kaptan yapıyorlar süper karar cidden, grubunu çetesini yakında kurar mahalleden tanıdık galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 DarKRideR said: Abdullah Avcı'nın şu takımda %100 etki altına alabileceği bir adam varsa da Abdullah Avcı'dır. madness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben online izliyorum, link istemek yasak diye kendim buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 loop said: Nereye baksam dijitürk 32 diyor, bu 32 benim bildiğim 32 değil mi ? Benim bildiğim 32 den başka 32 i mi var ? müşteri hizmetlerini ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Darqainu said: Ben online izliyorum, link istemek yasak diye kendim buldum :D google a haber canlı izle yazdığınamı sevinion haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hayda, şifreli kanalda mı bu maç da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu arada digiturk 332 de de hdsi var a haberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 TD)Pentagram said: Darqainu said: Ben online izliyorum, link istemek yasak diye kendim buldum :D google a haber canlı izle yazdığınamı sevinion haha Yok haci en ufak anlamissin niyetimi :) Ben bunu yapamamis insan varsa bana ozel mesaj atsin demek istemistim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Şu internet yayınlarından hiç haz almadım, sürekli donuyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Caner iyi mi oynuyor sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ahaha gole gel ya 9 kişi calimladi geldi dümdüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yalnız yine Ardaya bağımlıyız sanki... Olcan Enginin bizim takımda oynayışı gibi şimdilik. bal yapmayan arı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Top toplayici cocuk da isyan etti gole zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 stad da full sponsor biletli heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben takımı nedense çok beğendim.1 sene içinde takım oturduğunda güzel işler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ne Daum'muş be kardeşim adam bi taktik getirdi hala o devam ediyor, Avcı da hücumda 4-2-3-1 defansta 4-5-1 oynatıyor. Üstelik orta 2'linin diğer adamı Nuri yeterince defansif ve sert olmadığı için o bölge aksıyor, tek Topal çırpınıyor zavallım. Arda-Olcan-Nuri gibi yeterince yaratıcı oyuncu varken Mehmet Ekici'ye ne gerek var daha, oynat işte çift santraforlu 4-4-2 sok Burak'ı veya Mevlüt'ü veya 4-3-3 yap Şu anki taktikle Emre B.'yi çok ararız, hala alternatifi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 albatros vuruşu yaptı stoch :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Abo iki oldu.. stoch hayatının sutunu attı sandım meğer gökhana carpmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mac komiklesti ya, gole yaklasip donusunde yiyoruz her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bizim taktik ne ? 4-2-3-1 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Tatarın dediği gibi said: hücumda 4-2-3-1 defansta 4-5-1 oynatıyor. bu takıma şu an Burak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar