Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 biz sizofrenim ya, yer yok mu bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gelelim patişkom pms atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kanlı bir macera olduğunu söyleyince garipsedim, pms atın dediğinde daha da bi gözlerim açıldı. http://rob.nu/wp-content/uploads/2009/11/unseen9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iarwain said: deü de fringe sınırbilimlerde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 7thBreath said: patişko ne lan, bu site bu zamana kadar böle zulüm görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 panpişko desen daha iyiydi resmen şişko patilere bi gönderme olmuş patişko öte yandan ben kan falan vermem zira isveç kralı eric'in soyundan gelen biri olarak kan vermem geleneklerimize tarzı bir şizofreni esprisi yaptığımı farzedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben giderim. ancak: -arkadaşın kız mı? -kız ise güzel mi? -güzel değil ise güzel arkadaşları var mı? bu sorularıma yanıt almam gerekiyor öncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişko dsfşhfdhdsfjdsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tek bir laf geri dönmemek üzere ayrılma hissi uyandırdı içimde, hatta bir an hoşçakal diye başlayan wot döşesem mi dedim http://galeri.uludagsozluk.com/9/vay-amk_82091.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişko ne abi gay misin başlığı açan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 aynısını yazmaya girmiştim. patişko nedir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişkolarım ya cnms xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 3 sayfa okuyamıcam özet geçin sorun neymiş izmirli patişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 izmirli gardaşlarımıza şööle bööle dediler ağbi gururlarıylan oynadılar ağbii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ee neye faydası var o doktarının genetikse yapcak bişey yok değilse yine yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişko ne be http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/226/504/ban-hammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Peki,buna gerek kalmayacağını düşünüyordum ama siz istediniz; GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA Tezi yapan arkadaşımız bekar,mühendislerden hoşlanıyor ve %50 görme kaybı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 KUWAIT TEYIM ŞUAN, YARIN ÖĞLENE İZMİR DE OLURUM PATİŞKO KARDEŞ. fotodan sonra tabii önce bi duş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 meraba ben şizorfreniyim. izmire uçak biletimi alırsanız bi de gece bi izmir turu attırırsanız seve seve yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 MERHAAB BEN PAZARTESİ GÜNÜ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ADIMI PATİŞKO OLARAK DEĞİŞTİRECEĞİMİ TAAHHÜT EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 patişko matişko resimde geldiğine göre ben giderim arkidaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://cdn.instanttrap.com/trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 benim halen ilgimi çekmedi yalnız. kan verirsem kahve ısmarlatırım arkadaşına. Sevgiler İzmirli patişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Seele said: patisko ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hem doktor korkum var hemde kan tutar beni nasıl yapsakki şimdi nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar