Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

3. Golde neyi tartisiyorsunuzki sen deff olarak o adamlara kafa vurma sansi vrirsen oraya kadar sokarasan ziplamasina izin verirsen gol kacinilmaz olur. Bir kere bjk defansinin cizgide ne isi var adam sifira yakin yerden top kesiyor cik offsayt felan olsun yada o adamlara ziplama sansi bile vermeyeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Almedia'nın geçen seferki golü de faul değilde elmanderin ki de değil.

6 pas içersinde rakip topçu daha hızlı davranıp yükselmişse o pozisyona kolay kolay faul çalınmaz. O zaman ben defans olarak hiç bir topa yükselmem adamın altına girerim kafaya çıkmaya çalışırım zıplayamayınca faul olsun.

Kafaya çıkarken güç almak için zaten refleks olarak dirsekler yukarı çıkar kurşun asker gibi kafaya çıkamaz kimse sidnei de adam olsaydı erken zıplasaydı ya da geriye doğru zıplayıp baskı uygulasaydı.

Maçta tek hata Engin'in 2. sarı kartını vermedi.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

3. Golde neyi tartisiyorsunuzki sen deff olarak o adamlara kafa vurma sansi vrirsen oraya kadar sokarasan ziplamasina izin verirsen gol kacinilmaz olur. Bir kere bjk defansinin cizgide ne isi var adam sifira yakin yerden top kesiyor cik offsayt felan olsun yada o adamlara ziplama sansi bile vermeyeceksin

? ¿ ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
maci izlemedim sadece gs nin gollere baktim ve bir gs li olarak diyorum ki kesin 15 tane ofsaytimizi hakem gormemistir. 2 kirmizi haketmisizdir hakem vermemistir etc etc.

son gol de faul yapmisizdir evet. halbuki bjk kapasitesinin 10 gomlek ustunde oynamistir. ha buna ek olarak fenerbahce de hakemden etkilenmistir. gs-bjk macinda hakemin gs lehine karar verecegini onceden tahmin edip esk macinda konsantre olamamislardir.

B)-
Sosyal ağlarda paylaş

melo portekizce küfür etmiş diye duydum simao soylemis ama hakem sallamamış. kırmızı kart esgeçildi 10. dakikada.

semihin simaoyu düşürdüğü kontrada 2. sarı çıksa kimse ses edemezdi.

2. golü ofsayt gs'nin. necati aktif oyunda.

3. gol net faul. sidneyi yükseltmemek için herşeyi yapmış gs forvetleri.

gördüğüm en kötü hakem performansı olabilir. sonuca direk etki eden hatalar.

bir de almeyda sen ne kabız adamsın hacı kaçar mı o gol kahrolduk orda resmen.
cenk de kaleci değil. halı sahadan adam alın dikin daha iyi. resmen kaleyi boşalttı adam yazık günah bu adam milyon dolarlar kazanıyor bu kadar kolay olmamalı bjk forması giymek.
simao da masallah bütün maç uyudu. yazık yani. çok kötüydü dün. keşke pektemek ile başlasaydı carvalyal o zaman daha iyi olabilirdi. bjk çok rahat alabilirdi yani yok yere 3-2 kaybetti şu maçı. yazık günah yani bu kadar kötü bir gs yakalanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

melo portekizce küfür etmiş diye duydum simao soylemis ama hakem sallamamış. kırmızı kart esgeçildi 10. dakikada.

semihin simaoyu düşürdüğü kontrada 2. sarı çıksa kimse ses edemezdi.

3. gol net faul. sidneyi yükseltmemek için herşeyi yapmış gs forvetleri.

gördüğüm en kötü hakem performansı olabilir. sonuca direk etki eden hatalar.

bir de almeyda sen ne kabız adamsın hacı kaçar mı o gol kahrolduk orda resmen.
cenk de kaleci değil. halı sahadan adam alın dikin daha iyi. resmen kaleyi boşalttı adam yazık günah bu adam milyon dolarlar kazanıyor bu kadar kolay olmamalı bjk forması giymek.
simao da masallah bütün maç uyudu. yazık yani. çok kötüydü dün. keşke pektemek ile başlasaydı carvalyal o zaman daha iyi olabilirdi. bjk çok rahat alabilirdi yani yok yere 3-2 kaybetti şu maçı. yazık günah yani bu kadar kötü bir gs yakalanmaz.
adam haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

Beşiktaşlıyım ben bile buz gibi gol diyorum ama siz kızlarla dalga geçiyorsunuz da onların sadece bir level üstüsünüz. Şu ofsaytın nasıl olduğunu asla öğrenemeyeeceksiniz.

Pozisyonu etkilemeyen adam ofsayt olmaz. 2 oyuncu ofsayttı oradan hakem zaten melo'yu gördü o yüzden vermedi. Zaten necati'de duraksadı ilerlemedi.

Maçta belki Semih atılabilirdi bir de son golde üzerini çıkaran Engin kesin atılmalıydı. Bunun örneğini çok gördük. Bunlar dışında bir şey yoktu. 3. Golde Sidnei'nin götünü kaldıramamsı Cenk'in ise aptallaşmasından kaynaklandı.

Gs iyi oynadı, Beşiktaş çok iyi direndi ben beklemiyordum bu kadarını. Almedia kaçırmasa maç bizimdi resmen elimizden kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

fb gençler braga braga gs trabzon

bu maçları 3 gün arayla oynayan bir takım vardı dün sahada .

ne gs nede fb böyle bir fikstürü kaldırmaz türkiyeyi geçtim barcelona bile bu tempoya zor dayanırdı .

ama dünkü maçta sahaya bakıyorum kafa kafaya mücadele eden bir takım . zaman zaman gs yi kendi yarı sahasına hapseden bir takım sonuna kadar saldıran bir takım vardı ki eğer almedia o golü atsaydı 3 puan biizm olurdu.
hakem hatalarını hiç saymıyorum ...

buna rağmen galibiyete deliler gibi sevinen gs tarafarı ve futbolcusu kimi köpek taklidi yapıyor kimi taklalar açıyor .

sonuç olarak dün gs yi resmen yargıladık tabi anlayana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...