df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 karakterleri kabaca anlatabilecek birisi var mı? tarzıma uzak bi karakter seçmeyeyim şimdi =) edit: zer0'yu baştan eledim. ne stealth ne sniper beceremem hiçbir oyunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi challengelar akıl işi değiş ya inanılmaz zor explorationlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sparkcaster said: challengelar karakter başınaymış ya badass rank saçma artar o zaman çok saçmaymışAslında saçma değil aldığın puanlarla %0.5 (ilk seferde %1) gibi düşük miktarlarda özellik alıyorsun ve bunlar bütün karakterlerine etki ediyor.Her challengedan 5er tane var sonsuz değiller. Bu arada tungledan oynayan varsa bende katılabilirim..Level 27 Commandom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tungle ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dün geceden beri nasıl 27 kastınız ya ben sabahtan beri oynuyorum 11 daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dreagloth said: tungle ne hamachinin gelişmişi. beleşci işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o zaman normaldir 27. 3-4 gün önce düştü korsanı torrente. ben daha 0 levelim ya. işteyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 patideki herkes yalnız oynuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 seneye bu zamanlar oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu oyun single oynanırmı. hiç olmadı random birini bulun onla oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 daha birini doğru düzgün oynamamıştım. kara mizah ögeleri güzelmiş. vakit bulursak oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 birincisini sıkılıp bırakmıştım. ikinciside 7gb indirdiğimle kaldı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 OsManiaC said: gidip noskilled casuallar gibi f2p oyun oynamayı bırakacaksan ben senle oynarım asf sabah baktım inmişti işteyim akşam akacağım. akşam gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aaaaaaaaa açtım sanctuary deki chest i hiç bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 4,4 saat oynamışım daha 9 olmak üzereyim. single oynadım ama şimdilik. biraz alışayım oyuna. anahtar, skill ve statları kullanmadım hiç. neye ihtiyaç olduğunu anlamadan saçma sapan şeylerle harcamayayım diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yarın co-op yapacak adam var mı? 3-4'ten sonra full boşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 valla coop yapacak adam arıyorum da, herkes "ya bişiye bakmak için girmiştim" diyip lvl 15'e kadar ilerliyor. kimse multi çevirmiycek herhalde, tek tabanca bitirecez demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu sefer hikaye fena değil gibi, ortamlar da güzel olmuş derken ulaşmak için 1 saat harcadığım midget questi bossu buglanınca haritayı en baştan almak zorunda kaldım bastım shift+deleti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 harcadığım en aptal 80 tl olabilir şu demek ki neymiş? bir daha kimsenin gazına gelip oyun almamak lazımmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi ilk oyunu biliyorsun, half life mı bekledin bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fps diablo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kollu makineden 12 tane eridium düşrüdüm, bide turuncu silah düşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 tiny tina bayadır gelmiş rpglerdeki en iyi npclerden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Gangren said: harcadığım en aptal 80 tl olabilir şu demek ki neymiş? bir daha kimsenin gazına gelip oyun almamak lazımmış :p mmorpg veya strateji oyunu sanarak aldın herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gangren'in mmo dışı oyun oynadığını ilk kez gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar