GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 olsun 2-3 ay sonra tekrar oynamaya sebep Chaz ve ben varız şu an, çıkmaz mı 2 kişi daha? 45 dolara alacaz işte mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yıllardır day 1 oyun almadım ben rus bf3'ü saymazsak, girsem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Gir gir akarız altın silahlarımızla diğer fakirler de bakıp abi onu nerden buldun der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 3 kişi olduk bir kişi daha bulursak yararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 GwindonSurion said: olsun 2-3 ay sonra tekrar oynamaya sebep Chaz ve ben varız şu an, çıkmaz mı 2 kişi daha? 45 dolara alacaz işte mis Borderlands sahibi olanlara %10 indirim var , $161,99 gözüküyor bende. Siz 4 lü alırken ,borderlands olan arkadaşınız var ise ona aldırın $18 kar edin :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 4.müz ol sana atalım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bugün öğlen Greenmangamingden aldım , almamış olsaydım katılırdım aynı fiyata geliyor.Direk steame eklemiş olurdum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aldınız mı 4pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-13-why-gearbox-created-a-borderlands-2-boss-so-tough-its-nearly-invincible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 LethE said: aldınız mı 4pack 1 daha bekliyoruz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mechromancer için 2 ay beklemek gerekmeyecekmiş, muhtemelen daha önce çıkıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uHM6oEuuOHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Maliwan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Tediore http://www.youtube.com/watch?v=fp_cLQKWGXo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AgJ1Ho55_hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 region locked mu olucak bo2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Oyunun ilk inceleme puanı: 95% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 dreagloth said: LethE said: aldınız mı 4pack 1 daha bekliyoruz sanırım girerim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 boşuna bekleme ben bi ayı geçti arkadaşlara mesaj attım 4.ünüz olurum diye ses seda yok. hatta kendi 4lümüzü toplıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 GameImformer'da 9.75 vermiş oyuna. GMG'de 36 dolar, alsam mı acep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ilk oyunda aa yoktu oynayamadım resmen. gözüme gözüme sokuyorlar sanki o berbat köşeleri. acaba benim mi rahatsızlığım var yoksa konsol fln oynayanlar hep 3-5 numara gözlük mü kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 konsoldan oynayanlar 3-4 metre öteden baktıkları için göze çarpmıyor o kadar ama pcde en kötü ihtimalle AA forcelamadıysan kabahat sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben borderlandsi baya fullde oynadım hiç öyle rahatsız edici bişi yoktu 800 600 demi oynuonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 LethE said: boşuna bekleme ben bi ayı geçti arkadaşlara mesaj attım 4.ünüz olurum diye ses seda yok. hatta kendi 4lümüzü toplıyalım. Fakirin biri eylul de param olacak dedi ses seda yok, olusturabilriz farkli bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tamamda 2 ay cevap vermeye tenezzül etmemeni haklı göstermiyo bu ya neyse paraın gözü kör olsun. ben varım spompas var draegbogh var. 4. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar