Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

diablonun aynisi.

Aynen katılıyorum. Bu oyunu Diablo nun FP (First Person) tarzında
oynan versiyonu diyebiliriz. Tabi bazilion silah cesitliligi de inanılmaz bi durum
Mesaj tarihi:
df said:

öyle cod gibi değil işte. 4 kişiye kadar girip aynı görevleri beraber yapıyorsun. rakip değilsin.

hayır competitive yok demişsin ya. onu diyorum cod gibi mi diye. anladım zaten öbürünü, multi olarak ilerlemeli fln var.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Gyu said:

LethE said:

öle demeyin diabloda duel yok.

artık var yok diyemeyeceksiniz, önümüzdeki 1.0.7 patch ile Diablo 3'e duel ekleniyor.

fixed

heh bole daha iyi olmus :D Saolasın
Mesaj tarihi:
hyperion submachinegunlar iş yapıyo öle durumlarda, son 10 mermi baya isabetli oluyo herseye rağmen. bide yüksek accuracyli jacobs revolverlar, accuları baya yüksek olduğu ıcın penaltı daha a etkiliyo.

ama tabiki sonucta üstüne kosa kosa oynuyosun her zaman her killde shield fullamaca falan daha zevkli oluyo
Mesaj tarihi:
hacıt kuşlar geldimi buzzerlar geldimi ağlatıyo resmen ya. şu baby makermıydı, havaya atıyosun patpat uçarak ateş eden tediore legendary, o çok iyi at kaç ama diğer türlü vurman imkansız.
Mesaj tarihi:
ben hala dlc co-op için bekliyorum. season pass aldım ama oynamadım. 35 level ilk seviye bitirip hunter'e geçtim orada durdum. gelen olursa co-op a oynayacağım.
Mesaj tarihi:
benim en büyük level karakter 30, tvh'a yeni başlarsan cuce oynayabiliriz o karakterle.

bir de lvl 10-15 arası karakter olmalı, silph oynamak isterse çağırır, onla girerim.
Mesaj tarihi:
Ocak 11 Shif Code "Golden Key" Twitter @DuvalMagic

PC "CTCBJ-CK6KW-SCF33-TJJJT-WB3CB"
PS3 "53KBB-SKC53-WWC53-Z353J-CKFRZ"
XBOX "CBWBJ-CSC9W-9HXJX-WFB33-WB9SX"
  • Yeni Oluştur...