Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 farklı platformlar beraber oynıyabiliyomuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 df said: multi olarak sadece co-op var zaten. competitive yok. terimlere yabancıyım biraz, competitive derken ? cod gibi diğer insalara karşı mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 öyle cod gibi değil işte. 4 kişiye kadar girip aynı görevleri beraber yapıyorsun. rakip değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 diablonun aynisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fizban said: diablonun aynisi. Aynen katılıyorum. Bu oyunu Diablo nun FP (First Person) tarzında oynan versiyonu diyebiliriz. Tabi bazilion silah cesitliligi de inanılmaz bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 df said: öyle cod gibi değil işte. 4 kişiye kadar girip aynı görevleri beraber yapıyorsun. rakip değilsin. hayır competitive yok demişsin ya. onu diyorum cod gibi mi diye. anladım zaten öbürünü, multi olarak ilerlemeli fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 öle demeyin diabloda duel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 LethE said: öle demeyin diabloda duel yok. artık var onümüzdeki 1.0.7 patch ile Diablo 3'e duel ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 artık var ile önümüzdeki patch ekleniyor aynı şey sanırım artık? artık half life 3 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Gyu said: LethE said: öle demeyin diabloda duel yok. artık var yok diyemeyeceksiniz, önümüzdeki 1.0.7 patch ile Diablo 3'e duel ekleniyor. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 OHA DUEL GELIYORMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Dworgian said: Gyu said: LethE said: öle demeyin diabloda duel yok. artık var yok diyemeyeceksiniz, önümüzdeki 1.0.7 patch ile Diablo 3'e duel ekleniyor. fixed heh bole daha iyi olmus :D Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 15 level civarı var mı yeni başladım ben kooperatife girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ben her daim farklı karakterle oynuyorum eşlik ederim steam id : cemposta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 at invite gaige i levellarım , stack arttıkça bazı hedefler imkansıza dönüyor onlarda rahatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 hyperion submachinegunlar iş yapıyo öle durumlarda, son 10 mermi baya isabetli oluyo herseye rağmen. bide yüksek accuracyli jacobs revolverlar, accuları baya yüksek olduğu ıcın penaltı daha a etkiliyo. ama tabiki sonucta üstüne kosa kosa oynuyosun her zaman her killde shield fullamaca falan daha zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 hacıt kuşlar geldimi buzzerlar geldimi ağlatıyo resmen ya. şu baby makermıydı, havaya atıyosun patpat uçarak ateş eden tediore legendary, o çok iyi at kaç ama diğer türlü vurman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 burda borderlands 2 oynayanlar dlcleri satın aldı mı dlcler ile mi oynuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ben hala dlc co-op için bekliyorum. season pass aldım ama oynamadım. 35 level ilk seviye bitirip hunter'e geçtim orada durdum. gelen olursa co-op a oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 baştan başlarsanız alın beni de, dlc yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ben oynarım co cop sanırım bı 35 mı ne berserker var lvl 50de mechromancer var. ikiside uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 benim en büyük level karakter 30, tvh'a yeni başlarsan cuce oynayabiliriz o karakterle. bir de lvl 10-15 arası karakter olmalı, silph oynamak isterse çağırır, onla girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 3 kişi olmuş oluyoruz aynı levelde. çabuk 3-5 level atla bone =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ocak 11 Shif Code "Golden Key" Twitter @DuvalMagic PC "CTCBJ-CK6KW-SCF33-TJJJT-WB3CB" PS3 "53KBB-SKC53-WWC53-Z353J-CKFRZ" XBOX "CBWBJ-CSC9W-9HXJX-WFB33-WB9SX" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yine teşekkürler, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar