Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 zeroyla oynuyodum pistolier. lvl20deyken o kadar kolaylaştı ki artık oyun. pistolü çok fazla güçlü yapmışlar sanırım gunzerker açtım bitane lvl 15 falan daha shotgun o kadar keyifli ki bundan devam edicem sanırım 5 bruizerın arasına dalıyorum falan inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 magnum gibisi yok diyodum mor smglerle tanıştım. sanırım ilk oyun gibi en çok dps smg ile yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mor pistol var bende de çok hızlı olduğu için onla takılıyorum. riftle fln çok kötü ya. ya da bana denk gelmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 zerkerin ilk ağacının esprisi ne çok merak ettim bi boka yaramıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben diğer ikisini anlamsız buldum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://images.4chan.org/vg/src/1348945035001.jpg abi 2. direk abanıyosun ateş tuşuna gunzerk bitince birazdan yine açılıyo zaten, sonuncu da tank şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oha o ne biçim item, gerçek mi. me want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 golden key i yanlışlıkla kullandığımda bir shotgun düştü super badass goliath'ı bile tek vuruşta indiriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ilkindede ökkiz gibi vuriyen, bide autoloader aldıktan sorna hiç reload etmedim ben paso ates ettim sadece. bide ölürken gunzerk etmek cok kral oluyo mesel sarjörün son mermisinin %cok bonslu vurması baya sağlam bi talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 autoloader bende çalışmıyor mu ya? aldım ama main silah dışındaki silahları dolduruyor sadece ee ne anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 keske bana da oyle bi bug olsa da 25mil param olsa. hepsini moxxi nin barındaki slot machinelerde harcarım acımam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 autoloaderda bi saçmalık var işte, weapon swap üzerine kurulu ağaç zevksiz oluyo dolayısıyla ben aynı silahla veya 2 silahla oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 gunzerkerlar için: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/09/28/how-to-make-the-gunzerker-a-rapid-firing-maniac.aspx?PostPageIndex=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu arada sentryci soldier için şöyle bişi yapmak iyi midir http://i.imgur.com/7qoZx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 az önce arabayla uçurumdan harita dışına uçtum. öldüğümde 2milden fazla param gitti. o acıyı anlatamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 WinPC: CBC3B-KKSFS-XTTTB-B3J33-RCW6R X360: CBKBB-RSJWF-JXFJR-5XT3T-5RX3J PS3: CBKBB-RSJZB-RZBKJ-9TW3T-5RXR6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi demin de 6 kusur milyon çaldı rat ler. lan parayı harcamadan bitiyor. kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 nası çalıyolar hacı.. kaç para nvar. acık da bağa vir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 29.5 mil e yakındı param. şuan 17mil ya da 14 mil e düştü. öle öle 2mil-1mil kaybettim. o rat ler de çaldı. kıl oldum. harcicam hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ratler inanılmaz ya , w2 de çok daha çirkinleri var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PS3: KT5B3-Z93ZB-FH3KB-STCT3-JWKZX Win PC: KJ5TB-FKZXH-FB3JJ-TBJB3-6H5BH X360: KT5B3-Z93WF-BF6JF-KXBT3-JWKXS bu arada o ratlari öldürünce geri alıyorsun loot olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya alıyorsun geri de. arkadaş karambolde öldürüp lootlamış milyonlarımı. dün ilk kestik son bossu ilk turda. ama oraya gelene kadar öle öle 13mil e düştü param. içler acısı. lvl 45lere sakliyim diyodum paramı. kumar ve itemlar için. resmen gitti yarısından fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 9k param var ya insaf =) 20k görünce 5k'ya inene kadar kumar oynuyorum gerçi ondan çıkmıyor =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fakirken farklı düşünüyorsun normal sdfs. öldüğümde 2 milden fazla para gidiyordu. 9k da çok azmış lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu arada bunker ve son boss zormuş. gayet eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar