Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 kasa dış görünüş fena değil 1.6 dolusu 42bin http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_tekniktablo.aspx yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 fiat (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Linea alınır hem toplu hem de rahat bir araba ama dizellerinin motor performansından aman aman bir şey bekleme hayal kırıklığı yaşarsın. Ama ekonomi açısından cebi korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ya geçen gördüm ford focus tarzında kasası vardı marka model aradım araba üzerinde fiat görünce şaşırdım viral gibi topini açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bullbird said: fiat (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 renodan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bullbird said: fiat (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 çok saçma sapan renkleri var bu arabanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bullbird said: fiat (td) DoruK said: Bullbird said: fiat (td) dieevil said: Bullbird said: fiat (td) dediler sonra da indiler porsche lerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Rerore said: ya geçen gördüm ford focus tarzında kasası vardı marka model aradım araba üzerinde fiat görünce şaşırdım viral gibi topini açtım Hb mi yoksa sedan mıydı? Hayır hb ise ben daha hiç denk gelmedim. Sedanı ise kullanmış biri olarak al derim dizeli gayet hoş, sen yukarıdakilere bakma, onlara bırak Porsche yi Enzo dan aşşağısı kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sedan dı ya alacağımdan değil çok uçtu araba fiyatları bunun nispeten normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sdfsdf ilana bakmadım. Evli isen bu araba işini görür hayli hayli şirkette kullanırken bazı arkadaşlar offroad yaptırmışlardı araca bana mısın demedi, konfor pek fazla sunmaz dediğim gibi ama şekil şemal olarak güzel araba, artı bagaj ve iç hacimde 1,85 boyunda cüsseli biri için bile rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ic malzemesi iyi degil yani tabi ki fiat. ama gayet idare eder bi araba bence. ekonomik olarak üzmez. ve bana misin demiyo her turlu eziyeti cekiyo araba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi 42bin diyorsun fiat diyorsun. kötü diyince porsche diyorsun. yani ne istediğine bağlı etrafta pırpır dolaşan şirket arabaları linea hep onlardan biri hususi aracın olsun istiyorsan al. benim psikolojim bu şekilde yani yanlış da olabilir. 2-3 sene içinde satmayacaksan uzak dur diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Gel sana 40 bin liraya mercedes e200 elegance e2paket alalim,99-2000 model en azindan virajlarda takla atmazsin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 saplashaman said: Gel sana 40 bin liraya mercedes e200 elegance e2paket alalim,99-2000 model en azindan virajlarda takla atmazsin ahahaha Kaporta ya da parçada arıza çıktımı da ondan sonra dünyanın parasını bayılsın di mi o mersoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 42bin liraya fiat biraz fazla olmamış mı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 toyota corolla düşünebilirsin, yakıt açısıdan da baya ekonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 42 bin liraya gidip fiat linea almak için çıldırmış olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Selam, Çok para be! Sonuçta Fiat bu yahu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Linea diğer fiat modellerine nazaran çok daha iyi konfor ve kalite veriyormuş sanırım. Baba tarafından yakın bi akraba taksici, onlarda linea da var doblo da var albea fln da. Hepsini karşına alınca içlerinde linea sanki fiat ürünü değil gibi duruyor diğerlerine göre diyordu ama tabi kıyas yaptığın araçlara bakar yine de. Linea kötü değil ama o paraya alınır mı senin tercihin, ben almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Selam, 2.el daha kaliteli bir otomobil seçmeyi tercih ederdim ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Letsgetthesunshine said: saplashaman said: Gel sana 40 bin liraya mercedes e200 elegance e2paket alalim,99-2000 model en azindan virajlarda takla atmazsin ahahaha Kaporta ya da parçada arıza çıktımı da ondan sonra dünyanın parasını bayılsın di mi o mersoya. senin mercedes parçalarından ne kadar haberin var? türkiyede üretimi olmayıpta parça üretimi en bol olan markadır,yağ filtre değişmi 200 lira tutmuyor 50 binde bir otomatik vitesse eğer 350 lira şanzıman yağı ve filtresi masrafın olur,lpg de şehir içi 30 kuruş şehir dışı 18 kuruş yakar,linea'nın saç kalınlığından 3 kat fazladır mercedesin sac kalınlığı,ön sol çamurluk fiyatı linea 350 tl,mercedes yan sanayii 400 orijinal:600 lira,+güvenlik sence hangisi daha mantıklı? 0 bir fiatmı 12 yaşında bir mercedesmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 +güvenlik kısmı yanlış yalnız, 2010+ herhangi bir fiat 2000 model herhangi bir araçtan her halükarda çok daha güvenlidir. yeni standartlar malzeme kullanımı teknik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 1.3 lerde kayış yerine zincir varmış, bence 1.3 yeter. Kaç kişi bu araçlarla 170 180 km hıza çıkıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar