Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiat linea

Rerore

Öne çıkan mesajlar

Rerore said:

ya geçen gördüm ford focus tarzında kasası vardı
marka model aradım araba üzerinde fiat görünce şaşırdım viral gibi topini açtım

Hb mi yoksa sedan mıydı? Hayır hb ise ben daha hiç denk gelmedim.

Sedanı ise kullanmış biri olarak al derim dizeli gayet hoş, sen yukarıdakilere bakma, onlara bırak Porsche yi Enzo dan aşşağısı kurtarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf ilana bakmadım. Evli isen bu araba işini görür hayli hayli şirkette kullanırken bazı arkadaşlar offroad yaptırmışlardı araca bana mısın demedi, konfor pek fazla sunmaz dediğim gibi ama şekil şemal olarak güzel araba, artı bagaj ve iç hacimde 1,85 boyunda cüsseli biri için bile rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 42bin diyorsun fiat diyorsun. kötü diyince porsche diyorsun. yani ne istediğine bağlı etrafta pırpır dolaşan şirket arabaları linea hep onlardan biri hususi aracın olsun istiyorsan al. benim psikolojim bu şekilde yani yanlış da olabilir. 2-3 sene içinde satmayacaksan uzak dur diyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Linea diğer fiat modellerine nazaran çok daha iyi konfor ve kalite veriyormuş sanırım. Baba tarafından yakın bi akraba taksici, onlarda linea da var doblo da var albea fln da. Hepsini karşına alınca içlerinde linea sanki fiat ürünü değil gibi duruyor diğerlerine göre diyordu ama tabi kıyas yaptığın araçlara bakar yine de.

Linea kötü değil ama o paraya alınır mı senin tercihin, ben almazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

saplashaman said:

Gel sana 40 bin liraya mercedes e200 elegance e2paket alalim,99-2000 model en azindan virajlarda takla atmazsin ahahaha

Kaporta ya da parçada arıza çıktımı da ondan sonra dünyanın parasını bayılsın di mi o mersoya.

senin mercedes parçalarından ne kadar haberin var? türkiyede üretimi olmayıpta parça üretimi en bol olan markadır,yağ filtre değişmi 200 lira tutmuyor 50 binde bir otomatik vitesse eğer 350 lira şanzıman yağı ve filtresi masrafın olur,lpg de şehir içi 30 kuruş şehir dışı 18 kuruş yakar,linea'nın saç kalınlığından 3 kat fazladır mercedesin sac kalınlığı,ön sol çamurluk fiyatı linea 350 tl,mercedes yan sanayii 400 orijinal:600 lira,+güvenlik sence hangisi daha mantıklı? 0 bir fiatmı
12 yaşında bir mercedesmi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...