Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 patide iş ilanı vermek (sadece burada değil her yerde) suistimal oluşturabileceği gerekçesiyle... http://www.haber7.com/haber/20101214/ISKUR-facebooktan-eleman-arayana-ceza-yagdirdi.php http://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5763.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 iş ilanı vermek için işkurdan izin alman gerekiyorda patide sorun olmaz ilan verin la kaçmayın patronlar T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 copry bize iş ver. Ben salya emme makinasını kullanırım çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 burdan olmaz yasak hakan bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ahaha aklıma dişçi çırağı geldi elinde süpürge yerdeki tartarları temizliyo ashahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bu İşkur kadar gereksiz bir kurum olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ahaha millet linkedinden facebooktan buluyor hep bizimki tam tersine,yenibiriş falan şikayet etmiştir kesin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Kariyer yenibiriş flndır kesin cidden. Ulan işsizliğin kol gibi olduğu ülkede iş fırsatlarının sunuş yolları engelleniyor sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ee firma kendi sitesinede yazamıyormu acaba bizimle çalışmak istermisiniz tarzı bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 zaten haberde o sitelerin sikayet ettigi yaziyor yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 abi ilan vermez kimse o zaman. şöyle yazar: arkadaşlar yardıma ihtiyacımız var bişe sorucaz -şunu şunu bilen -bunları bilen -şunları da becerebilen kimse var mı tanıdıgınız? kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ben de "odamı paspaslıyacak eleman aranıyor" diye iş ilanı vercektim... gördün mü bak, tüh, kaçırdık fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 küsürat said: İşverenler, elli veya daha fazla işçi çalıştırdıkları özel sektör işyerlerinde yüzde üç özürlü tam 50 kişi ise bi görme özürlü bi de belden aşaası olmayan adam kurtarıyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 sorduk, öğrendik Yalçın (settar) Pembecioğlu (18 Şubat, 2012 00:24 Cumartesi) dasaaa, işkur izni, işe yerleştirme hizmeti verenleri kapsıyor (cv'leri kendisi alanları yani). iş ilanı yayınlamak izne tabi değil. hukuk danışmanımızla konuyu çok önce değerlendirmiştik, merak etme :) http://www.bigumigu.com/haber/2012/01/31/twitter-ik-reklami problem yok, ilanlara devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 iş ilanı verin patronlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bekliyorum ilanlarınızı. iş bulmamış pati kalmayacak! not:ilanlar için 10lira alıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ayrıca "aracılık" diyor haberde, sonra içeriğe bakıyorsun yahu adam patron, kendi facebook profilinden yayınlarsa ne aracısı, kendi şirketi için adam arıyor, yazmış, bunun aracılıkla alakası yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 pati bize iş bul pati bize kız bul şeklinde gelişir olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 dasaaa said: bekliyorum ilanlarınızı. iş bulmamış pati kalmayacak! not:ilanlar için 10lira alıyorum! ben bulduysam herkes bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 haraç istiyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 NolaxThensbane said: iş ilanı vermek için işkurdan izin alman gerekiyorda patide sorun olmaz ilan verin la kaçmayın patronlar T_T işsiz detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar