Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben imzalamayı düşünmüyorum fakat imza atmak isteyenler olacaktır http://www.thepetitionsite.com/1/death-calls-for-saudi-poet-and-blogger/ Konuyu bilmeyenler : http://forum.paticik.com/read.php?13,6140509 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kesilsin diye mi imza atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 İmzaladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 böyle şeyleri sevmiyorum ve desteklemiyorum.samimi gelmiyor ya oturdugumuz sıcacık evimizde.elimizde kahve hayat kurtarıyoruz muthişiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ne sıcacık evi ne kahvesi şirkette çaliişioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Geçen seferkini idam etmişlerdi onuda imzalamıştım. Bir işe yarıyorsa neden yabmayayım ki sanki çok zor bir şey ^^ ps: Senko bey sende başla imza toplamaya beni dövmesinler nolar die. Yarın aazına burnuna vurcams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben işsizim ondan evdeyim.sporumu yaptım şimdi hayat kurtarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sen şirkette çalışmıyorsun senkocum artık bunu idrak et evde çalışıyorsun. Arada misafirliğe gidiyorsun arkadaşını evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aynen buz gibi kahve var inanılmaz soğuk bir otdamdayım tepede klima arkamda ufo ayak ucunda ısıtıcı var ve palto ile oturuyorum gene üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 arabistan hükümeti obama bizzat ricacı olsa bile geri adım atmayabilir bu işten. gittiğim için biliyorum böyle mevzularda çok sertler malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 adam peygambere sövecek sonra elini kolunu sallaya sallaya dolşacakmı bi de. imzalamadım tabii ki. allahını seven imzalamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Fede selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 selamünaleyküm din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Zamanında benimde başımı kesmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Red said: böyle şeyleri sevmiyorum ve desteklemiyorum.samimi gelmiyor ya oturdugumuz sıcacık evimizde.elimizde kahve hayat kurtarıyoruz muthişiz sdf bu hareketin de cok farki yok adamin orda kafasini kesecekler sen imzanin samimiyetini dusunecek bir luks icersindesin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 kessinler imzalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 e-posta adresi istedi, milletim mail adresini toplayıp reklam göndermesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 e-mailinizden yerinizi tespit edip sizin de başınızı keseceklermiş. sonra spam e-mail yolluycaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 malezyaya neden kacarsin ki, git baska yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 vize mevzusundan olabilir belki. arabistan'a vize istemiyordur orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 arabistana vize istemeyecek tek yerler arabistanın başka verisyonlarıdır anca o açıdan talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 abi çok uzun biri benim için imzalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 email adresi hadi tamam da , ev adresimi neden istiyor? Çekilişle admaın kelleyi mi gönderecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 senin kellen icin gelicekler, suudi hukumeti efektif bi sekilde kellesi alinmasi gerekenleri tespit ediyor iste adsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar