-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2. senemdeyim. Genel ortalamam 1.794.. gibi bişeyden 1.79'a ortalanıyo. Bu dönem 2. dönemimde aldığım dersleri alabilicem sadece. Onların içindende alması mantıklı, notu düşük bitek Temel Analiz II var.(FD) Bide bu güz dönemi kaldığım diferansiyel denklemler (FF) açılıyo irregular. 2 ders alabilicem gibi gözüküyo. Paylaşıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Benimki de o civarda. 4. senem. lolllllzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2,85 ile bitirdim fuck yeaa (2.4 altında zaten mezun olunamıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 FD >>> DC FF >>> FD olur rahtlarsın cıkarsın 1.8 in ustune hem de dinlenmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 1.10lardaydım ben çoğu zaman eğitim hayatımda. zar zor mezun olduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dünyama hoş geldin, bunu alışkanlık haline getirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Nasi okuyorsunuz siz? Niye okuyorsunuz ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ilk dönem aynı durumdaydım, tek ders alabildim.garip bir hayatım olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 benimde boyle ya 3. senem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Deacon said: Nasi okuyorsunuz siz? Niye okuyorsunuz ya da? mesela ben rts okuyorum bölüm birincisinin ortalaması 2.80 falan, seviyorum da bölümümü ama lanet hocalar sağolsun en sevdiğim derslerden bile kalabiliyorum adam sınıfa küstü diye herkesi bırakma moduna giriyor diğeri sınav sonrası bir anda ben öyle demedim böyle olcaktı diyip bütün sınıfı 30 veriyor falan, şahsen bende durum böle sevdiğim ve başarılı olduğumu düşündüğüm dersten bile kalabiliyorum. Üsd dersi alırsın dağlara çıkarsın bütün derse katılırsın adam bir anda 78 78 verir seninle aynı derse girmiş sınavı daha kötü olan adam AA alır falan oluyor yani. benim de genel ortalamam 1.90 falan http://i.imgur.com/ZQF1K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ben 3 dönemdir 1.8 le dönem geçiyorum.Nasıl bir hesap manyaklığı var bilmiyorum ama dönem başında belirliyorum derslerin notlarını 1.8 e göre.3 tür işliyor.Bi kere 1.8 i yedim artık yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 selam 2.48 le mezun oldum sorunun tamamen olması gerekenden farklı bölümlerde okumamız gerektiğine bağlıyorum misal benim için sanat tarihi iktisat tarihinden daha çok ilgimi çekiyormuş onu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben de ilk senemde 1.81 le ucu ucuna kurtarmıştım sonra gıdım gıdım arttırarak(zorunda olmasam bile alttan ders aldım dcleri ddleri filan) düzelttim şimdi 2.95 le mezun oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: 1.10lardaydım ben çoğu zaman eğitim hayatımda. zar zor mezun olduydum. senko sen adamın kralısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 o ne demek yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Akademik kariyer düşünmüyorsanız koy g... rahvan gitsin. 2.70 le mi ne mezun olmustum. ilk 2 sene sonunda ortalamam 1.07 idi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 master ortalamam 1.78 benim de. geçen sene 1.28 di atıldım. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hic sevmedigim alakam olmadigi istatistik bölümünde 5sene boyunca(2si hazirlik)1 ortalamayi gecemedim biraktim.hep istedigim bölüm olan sinema tv icin sınava hazırlanıyorum bu sene kazanıcamda mutluyum..hayat gecmezdi abi istatistik fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 birak okulu ps3 dukkani ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2.5 yap onu genel de alt sınır çoğu akademik başvuru da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Turk tipi akademisyenler dolayisiyla ortalamasi dusuk olanlara lafim yok. Ama 1.5'un altinda ortalama hangi kosul ve sart altinda olursa olsun, bence, tamamiyle kisinin okulla alakasi olmamasindan kaynaklidir. Mesela insanlar calisiyor part time falan ortalamalari dusuyor, eyvallah. Ulan adama bakiyorum, calistigi falan yok, belli bir hobi tutturmuslugu yok, dersleri kotu... Okuma arkadasim napcan o diplomayi? Anlamak guc. EmenikeNiangSow said: Akademik kariyer düşünmüyorsanız koy g... rahvan gitsin. Bu da cok sacma bir arguman bana gore. Okurken is verenlerin dikkatini cekecek seyler yapip da dusuk ortalama yaptiysan eyvallah. Ama onun haricinde adam neye bakacak? Ben is veren olsam, ortalama icin kimseyi secmem ama en azindan bir alt limit koyup ortalama yuzunden kisi eleme yaparim. Adamin hem one cikan bir ozelligi yok, hem de ortalamasi dusuk... Meh kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tecrübe büyüktür not ortalaması. çok net söylüyorum bunu. ilerde birgün gittiğin zaman diploma notun değil, mezun olduğun okulun adı ve varsa tecrübelerin önemli. göreceksin. hayal kurmayın öyle 4.00 la mezun oldum oley işler beni bekliyor diye. 2.00 la sizden daha tecrübeli, çalışmış etmiş deneyimli adam gelir spotu kapar. apışmayın sonra. demem o ki akademik kariyer düşünmüyorsanız okurken kendinizi geliştirmeye, extra özellikler kazanmaya, mümkünse çalışmaya falan bakın. varsın 3,50 yerine 2,50 ile mezun olun. sudan çıkmış balık gibi oturunca iş görüşmesine ama diploma :/ dedirtmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Nolursa olsun 2.5 altına inmemeli bence. benimki 2,53,, son anda yükselmiştim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2.03 ile erasmus, 1.80 ile almanya'da staj yapmış biri olarak söyleyebilirim ki, ortalama önemlidir arkadaşlar. sdflkjsşlfsdşf. zaten bu iki olaydan sonra iyicene saldım, 6 senede biterse okul iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 benim bile 2.40 filan ya gerçi ben özel üniversitedeyim parayla mezun oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar