hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 türkiye'de üni okurken kendinizi üni okuyor gibi hissediyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 üni okurken ne hissetmemz gerekiyordu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 türkiye'de yaşarken kendimi insan gibi hissetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çok değişik şeyler hissetdik üni okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 büyükşehirde okumayanlar lise v2 gibi, büyükşehirde okuyanlar da herkesin deli gibi beğendiği çikolatadan istediği tadı alamadığındaki gibi hissediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yüksek lise gibi sanki ya daha çok okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya böle millet ders seçimi bilmemne saçma sapan müzik sanat dersi vs falan filmlerde görüyoruz bizde ilkokul gibi ders programı var işte gelion gidion abi anlamadım nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dandik ünide okuyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bölümden mi acaba anlamadım da baydım okuldan ya marmaradayım. koça moça gidip senede 40 milyar mı bayılalım iş kurarım o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu şehrin göbeğine apartman gibi dikilen tek binalı universitelerden birinde okuyorsan sıkılırsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Dersine ve hocasına bağlı. Üniversitem kampüsü güzel allahtan. Yani en azından apartman üniversiteleri var bu ülkede sdf. İmkanlar desen, eh işte. Devlet üniversitelerinin ortalamasından biraz daha iyi imkanları. Bilimsel açıdan konuşursak, da işte dediğim gibi hocasına bağlı olarak değişiyor. Bilgi birikimi yüksek ve bu birikimi senin kafanda soru işareti bırakmayacak kadar net sana aktaran hocalarımız var. Eh işte hocalarımız da var. Abv bu hocaysa ben einstein olmalıyım denilecek hoca da var. Zor olur diye bu bahsettiğim 3 grup hocanın 1. çeşidinden ders almaktan kaçınmadığın sürece zevki yüksek bi eğitim görüyorsun. Ben pek kaçınmamaya çalışıyorum, kendimi yönlendirmek istediğim alanı kapsıyorsa zor olmasına bakmadan dersi almaya çalışıyorum. Tersini yapsam not olarak pek birşey değişir miydi bilemem ama keyif almazdım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ren said: büyükşehirde okumayanlar lise v2 gibi, büyükşehirde okuyanlar da herkesin deli gibi beğendiği çikolatadan istediği tadı alamadığındaki gibi hissediyorlar. uzun zamandır pati'de okuduğum en başarılı post :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sizde haklısınız ya apartman ünide değilim en azından buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Master'da da var aynısı. Sen nasıl görüyorsan, o da sana öyle gelir. Ciddiye alırsan, bir şeyler öğrenmeye çalışırsan yardımcı olacak birilerini bulursun. Ha TR'de kıl insanlar var. Profesör kılığına girmişler ama içleri boş. Onları görmezden gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ama ABD'dekiler de çok farklı değil. Avrupa'yı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bizde ya öğren ya defol git vardı. 2 yazılı fail = gg no rmk O bölümden komple Almanya boyunca atılıyorsun ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 O sistem hala var sanırım, yalnız o yüzden millet sınavlara kayıt olmuyor şahit oldum. Economerics I 200 kişi falan derse geliyor, sınavına taş çatlasa 80 kişi girdi, ki sınav basitti nispeten. Yalnız Marmara'da üniversite okuduğunu yalnızca üniversitelere mahsus saçma sapan işlerle uğraşırken anlayabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 türkiyede üni okurken kendimi bulutlarn üzerinde gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cok kiskaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "eşeği bağlasan mezun olur" gibi bi laf bugüne kadar söylenegeldiyse, türk üniversitelerinden mezun olanlardan çok bi şey beklememek gerekir. bakın üniversitelerden beklenmez demiyorum; mezunlarıyla ilgili konuşuyorum. üniversite süper kaliteli olabilir, harika akademisyen yetiştiriyo, mükemmel projelere imza atıyo olabilir. ama mezun profili asla genellenmemeli. hele ki şu son yasayla ünversitelerden atılma tamamen kaldırılınca, zeka kusuru olmadığı sürece okulu bitiremeyen biri olmaz herhalde. öte yandan almanya'da: GEd said: Bizde ya öğren ya defol git vardı. 2 yazılı fail = gg no rmk O bölümden komple Almanya boyunca atılıyorsun ahhahaama almanya'da da istediğin bölüme girmek bizimki kadar zor değil. hadi istediğin okula giremedin; üniversiteler arasındaki fark bizdeki gibi uçurum mertebesinde değil. başka üniversiteye başvuruyosun ve istediğin bölüme kabul alıp okuyosun paşa paşa. iki sistemden hangisi daha iyi? tartışılır. bizdeki gibi 3 saatlik bi sınavla gelecekteki mesleğinin belirlenmesi, ardından kebap bi üniversite hayatı geçirmek mi? yoksa almanya'daki gibi nispeten rahat bi şekilde, kaliteli bi üniversitede istediğin bölüme girmek, ama seneler boyunca sınav geçip atılmamak için kıçını yırtmak mı? ek: almanya'nın biçok konuda tüm avrupa ülkelerinden ileride olmasının en önemli nedeni, bu üniversiteden atma politikası muhtemelen. "olmuyor, sen iyi bir ekonomist/mühendis/doktor/vs. olamazsın" diyo ve sepetliyo seni üniversiteden. böylece gerçekten alanında başarılı insan yetiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bizimki lise gibiydi direkt, istanbul üniversitesinden mezunum. Ama herhalde türkiye'nin en leş üniversitesi. Hocalar bize okuma parçası okutup çevirmemizi istiyordu derste.Devamlı aynı kişiler aynı metinleri okuyor ve çeviriyorlardı, ben o sırada arka saflarda gözlerimi dinlendiriyordum. Sonra bazen tahtaya kaldırıp cümleleri öğelerine ayırıyorlardı. Ben yine oturduğum yerden gülüyordum. Hatta hocanın biri bir gün derste kürsünün arkasından sinsice süt içti.Direkt anaokuluyduk biz, lise bile çok. Son iki sene okula gitmedim ben neredeyse, ama mezunum. Nasıl oldu ben bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ünivesiteye gelmiş adamın zamanını hala türk dili, inkilap tarihi gibi derslerle çalıyorsun 15 senede öğretemedin, 1 dönemde öğreteceksin üniversitede. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 low tier okullarda okumak trde azap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hacettepe diş hekimliği fakültesi mezunuyum ben. bizim dersler falan direk hastane içindeydi, kampüsümüz bile yoktu. tek yeşillik 'geyik' diye bir cafemiz vardı ordaydı. daha sonra onu da kapatıp 'Gloria Jean's ' yapmışlardı. o kadar eylem yaptık ama geri getiremedik geyik cafemizi de. yani sürekli hastaların içinde olduğumuz için pek üniversite ortamı yaşamadım maalesef =( şenlikten şenliğe sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar