kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi pardon ya inan kötü niyetle söylemedim :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma said: O konu tamamen kapanmış öyle diyordu en son şu sıralarda keyfi yerinde unutmuş gibi görünüyor. onla akın ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sonuç ne oldu şimdi çelimsiz değil miymişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 benim bir arkadaşım var o da aynı böyle kapatmıştı kendini herkese, halbuki çok da güzel ve iyi biri kız. Hala da kapalı. Kıza ayar vermekten bir hal oldum. Hayır, o sosyal ortamlara da girmeyi sevmiyor. Onun durumu daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 prenses barbi hastalığına yakalanmış arkadaşın. kendini prenses sanıyor. o yüzden. halk arasında oldukça yaygın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Boyle arkadaslarinizin kolunfan tutup zorla sosyal yapicaksiniz. yoksa ne disari cikar ne sosyal olurlar. Biride beni cikarsin bi zahmet. nolax sana diyorum seagle sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ben elimden geleni yapıyorum ama hatun memur kafasına girdi biraz. Anlaması zor, sonra bir de yalnızlıktan şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 0ne said: Biride beni cikarsin bi zahmet. nolax sana diyorum seagle sen anla. kelin merhemi olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Law said: Phyxinsevgilisi said: Ahah genellemeler. Çünkü; işi, arabası ve parası olsun yeter, gerizekalı olabilir. Dimi. Bana genelleme yapma diyorsun kendinde mantık dışına çıkıyorsun, paran araban ve gelirin iyise, kadın için cazibe noktasısın. Tek kıstas elbette bu değil ama yolu yarıdanda fazlasını kat etmişsindir. Sana dememiştim ama sen de genelleme yapmışsın evet. Herkes için geçerli olmadıgından bahsetmeye calıstım. ''tek kıstas elbette bu degil'' bu doğru işte. Ayrıca şu konuda kavurma ilişkiden bahsederken, duygusallıktır işte baglanmaktandır falan bahsetmiş zaten, para iş ve arabayla olucak sey degil. Bi de copry zaten güzel cevaplar yazmıs hep. Mesela; copry said: öyle kızlar yok demiyoruz zaten 1.öyle kızlarla işiniz ne? 2.bütün kızlar öyle değil. bütün kızlar öyle abi diyen adamın ya hayatına yeterince kız girmemiştir ya da hayatına hiç kız girmemiştir ve kendini avutuyordur yarın öbürgün işim arabam param olunca olcak evet olcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Tek kıstas değil ama ekonomik güç kısmı o kıstaslardan içinde en büyük paya sahiptir. Böyle bir paya sahip oluncada genelleme yapmayın demekde, aslında genelleme yapmak kadar ciddiye alınacak bir husus. Tabi bu daha ileri seviyede evlilik gibi faktörler de işin içine giirince daha da önem kazanır, hani ilişki ciddileşecekse. Kadınlar çok daha pragmatist erkeklere göre. O aşkından yanıyorum, yada kadının salt güzelliğine aldanma mevzusu erkeklere özgü birşey, istisnası vardır elbet ama genelleme yapmaya engelde değil hani. Ayrıca elbette yanılıyorda olabilirim bunuda peşinen ekleyeyim hani tartışmaya mahal vermemek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma memem yok ama bir icmeye giderim senle ben ismarliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Memesizlerle pek sık takılmıyorum seele ama hadi kırmayayım seni :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sadece ilk sayfayi okudum. Senin baska bir derdin var arkadas bu anlattiklarin baska bir seyi bilincsiz olarak ortme amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi sen Ispartalı değil miydin? Havasından kesin. Bak yılların çapkını ben Isparta'ya gittim gideli yalnızım. Keza Sna1l de öyle. nickin böyle miydi lan özgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 denizle ilgili bir durum bence. angaradan selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Aynen abi Antalya'ya geldim geleli asjfbasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma said: Arayış içinde olmayışım beni çok keyiflendiriyor çünkü biliyorum hayatta birgün bana kendimi değiştirmeden, parama puluma aldanmadan ve olduğu gibi kabullenilmesini isteyerek karşıma çıkacak birisi var bu dünyada. abi eyvallah var da, bu kişiyi 40 yaşında falan bulduktan sonra kusura bakma ama sokayım ben öyle işe. napim 40 yaşından sonra? en güzel yıllarını gerçekten istediğin biriyle geçirmedikten sonra neye yarayacak ki? bu arada bence en güzel yıllar gençlik yılları, belki başkası için farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 40 yaşında o gelsin, o sırada aradaki çerezleri de aradan çıkaralım, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tamam da arkadaşın istediği bu değil sanki. böyle bişe istiyosa ne ala zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Law said: Kadınlar çok daha pragmatist erkeklere göre. O aşkından yanıyorum, yada kadının salt güzelliğine aldanma mevzusu erkeklere özgü birşey, istisnası vardır elbet ama genelleme yapmaya engelde değil hani. http://www.youtube.com/watch?v=kUH34iqK7cI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma said: Bu da fon müziğim. Erkek adamın fon müziği budur. http://www.youtube.com/watch?v=CjhNWAo6DN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 YESS!!!!!11BİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fenris said: Law said: Kadınlar çok daha pragmatist erkeklere göre. O aşkından yanıyorum, yada kadının salt güzelliğine aldanma mevzusu erkeklere özgü birşey, istisnası vardır elbet ama genelleme yapmaya engelde değil hani. http://www.youtube.com/watch?v=kUH34iqK7cI iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yedigin biseydendir o, yalnizliktan kusulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar