Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlıktan kusacağım !

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Phyxinsevgilisi said:

Ahah genellemeler.

Çünkü; işi, arabası ve parası olsun yeter, gerizekalı olabilir. Dimi.

Bana genelleme yapma diyorsun kendinde mantık dışına çıkıyorsun, paran araban ve gelirin iyise, kadın için cazibe noktasısın.

Tek kıstas elbette bu değil ama yolu yarıdanda fazlasını kat etmişsindir.

Sana dememiştim ama sen de genelleme yapmışsın evet. Herkes için geçerli olmadıgından bahsetmeye calıstım. ''tek kıstas elbette bu degil'' bu doğru işte. Ayrıca şu konuda kavurma ilişkiden bahsederken, duygusallıktır işte baglanmaktandır falan bahsetmiş zaten, para iş ve arabayla olucak sey degil.

Bi de copry zaten güzel cevaplar yazmıs hep. Mesela;

copry said:
öyle kızlar yok demiyoruz zaten 1.öyle kızlarla işiniz ne? 2.bütün kızlar öyle değil. bütün kızlar öyle abi diyen adamın ya hayatına yeterince kız girmemiştir ya da hayatına hiç kız girmemiştir ve kendini avutuyordur yarın öbürgün işim arabam param olunca olcak evet olcak diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Tek kıstas değil ama ekonomik güç kısmı o kıstaslardan içinde en büyük paya sahiptir. Böyle bir paya sahip oluncada genelleme yapmayın demekde, aslında genelleme yapmak kadar ciddiye alınacak bir husus. Tabi bu daha ileri seviyede evlilik gibi faktörler de işin içine giirince daha da önem kazanır, hani ilişki ciddileşecekse.

Kadınlar çok daha pragmatist erkeklere göre. O aşkından yanıyorum, yada kadının salt güzelliğine aldanma mevzusu erkeklere özgü birşey, istisnası vardır elbet ama genelleme yapmaya engelde değil hani.

Ayrıca elbette yanılıyorda olabilirim bunuda peşinen ekleyeyim hani tartışmaya mahal vermemek adına.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Arayış içinde olmayışım beni çok keyiflendiriyor çünkü biliyorum hayatta birgün bana kendimi değiştirmeden, parama puluma aldanmadan ve olduğu gibi kabullenilmesini isteyerek karşıma çıkacak birisi var bu dünyada.

abi eyvallah var da, bu kişiyi 40 yaşında falan bulduktan sonra kusura bakma ama sokayım ben öyle işe. napim 40 yaşından sonra?

en güzel yıllarını gerçekten istediğin biriyle geçirmedikten sonra neye yarayacak ki? bu arada bence en güzel yıllar gençlik yılları, belki başkası için farklıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

Law said:

Kadınlar çok daha pragmatist erkeklere göre. O aşkından yanıyorum, yada kadının salt güzelliğine aldanma mevzusu erkeklere özgü birşey, istisnası vardır elbet ama genelleme yapmaya engelde değil hani.

http://www.youtube.com/watch?v=kUH34iqK7cI

iyiymiş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...