kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Yaklaşık 3.5 - 4 yıl geçti en son ilişkimin üzerinden. Herhangi bir kızın elini bile tutmadım ulan. İşin maddi boyutunda değilim, canımın istediği kadının vaktini istediğim zaman satın alabiliyorum, mevzu bu değil. Manevi anlamda kendimi bir kadına ait hissetmeyi unutmuşum, bugün bunu fark ettim. İş arkadaşlarımın benimle dalga geçişini düşündüm de, harbiden çok yalnızım be. Ben mi kapattım kendimi kadınlara yoksa onların istediği türden bir erkek değil miyim bunu sorgular oldum. İşim var, arabam var, param var, Allah'a şükür diksiyonum da çok düzgün günde yüzlerce insanla uğraşıp, gün içerisinde birçok problem çözüyorum. Asosyal bir yapım da yok, arkadaş ortamım da azımsanacak türden değil geçen hafta dışarılarda sürtmekten evde g.tumun üstüne oturamadım. Arkadaşlarıma karşı da ilgili bir insanım, herkesin derdini kendime pay edip onlarla birlikte ben de çözüme ulaşmak için çabalıyorum ki canları rahat etsin. Bu mevzuyu kafaya takmadım bugüne kadar, insanın illa bir ilişkisi olacak diye bir kaide yok yalnızda yaşayabilir ama bugün ciddi anlamda taktım bu mevzuyu kafaya. Belki de çelimsiz vücudum engeldir onların 'hayallerindeki erkek' olmama. Neyse ne ya böyleyim işte hadi benimle dalga geçin. Bugün harbiden gardım düştü, ağzıma mıçsalar umrumda bile değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 basiretin bağlanmış senin. adementiyum döktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gercekten cok sahane bi adammissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu da fon müziğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gayliğe giden yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben okumamıştım yalnız o ne demek harbiden yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kendini övmeden zayıflıklarını ifade edemiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 İnsan olumlu taraflarının farkında olamaz mı yada bunları ifade edemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Eder de bunu tam da eksik yanlarını ifade ederken belirtmesi sarsılan özgüveni dengede tutma çabası gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hee adam artılarıyla eksileriyle yazmış işte, fotodan karakter tahlili yapılır bu arada, bir uğra sen albüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 artık bu böyle gider. bi mucize filan bekle ki düzelsin. etrafında kız olmama süresi ne kadar fazla ise ileride kız gelme ihtimali o kadar düşük. süre arttıkça ihtimal düşüyor. geçmiş olsun. alış yalnızlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 canı istediği zaman kadının vaktini satın alamayanlar ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Abi etrafımda kız olmama gibi bir durum söz konusu değil. Kahvede okey oynayan bir adam da değilim. Gayet ortamım geniş yani her türden arkadaşım var şükür, benim dert ettiğim olay duygusal olarak birisine bağlanamamak. Bundan sonra kimseye aşık hissedemeyeceğim kendimi diye korktum bugün ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sevgililer günü diye romantikler bastı kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 klasik ben ' o ' insanı arıyorumculardanmış arakdaş asla bulamicak sdfs sevişmek için aşık olmak gerekmiyor bak dalgana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şu an yıktın beni red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iyi gelir bence de fazla kafaya takmamak lazım duygusal ilişki vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 okumadım özet geçebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sevgilisi yok diye üzülüyor arkadaş, çelimsizmiş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 böyle insanlar var cidden, bu kadar olmasa da ileride ben de böyle olucam gibi geliyor. insanların muhabbetinden zevk almakta aşırı zorlanıyorum, çook seyrek böyle 'oha lan, ne güzel oldu buluşmam' dediğim insanlar çıkıyo. tatsız bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iş arkadaşların dalga geçti diye kendini kötü hissetmişsin bence bi de 14 şubat yüzünden bi şartlanma var, geçer boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aha aynı ben nerdeyse sdf. kızların efendi adam yerine p.ç tercihinden dolayı yalnızsın. istediğin/bahsettiğin gibi birini bulman çok zor ama imkansız değil. samanlıkta iğne aramaya benziyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben daha kız görmedim merak etmeyin aradığım sevgiyi dslam kartlarında msan cihazlarında buldum. snmp üzerinden saatlerce konuşuyorum onlarla, ufak pingler atıyorum. yeri geliyor ssh ile bağlanıyor yeri geliyor telnet ile kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yeme lan bizi sen de. geçen duyduk ne hayırsız adam olduğunu. arkadaşın gidince kızlarla gezmeye başlamışsın, arkadaşının günahı neydi ha? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar