Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlıktan kusacağım !

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 3.5 - 4 yıl geçti en son ilişkimin üzerinden. Herhangi bir kızın elini bile tutmadım ulan. İşin maddi boyutunda değilim, canımın istediği kadının vaktini istediğim zaman satın alabiliyorum, mevzu bu değil. Manevi anlamda kendimi bir kadına ait hissetmeyi unutmuşum, bugün bunu fark ettim. İş arkadaşlarımın benimle dalga geçişini düşündüm de, harbiden çok yalnızım be. Ben mi kapattım kendimi kadınlara yoksa onların istediği türden bir erkek değil miyim bunu sorgular oldum. İşim var, arabam var, param var, Allah'a şükür diksiyonum da çok düzgün günde yüzlerce insanla uğraşıp, gün içerisinde birçok problem çözüyorum. Asosyal bir yapım da yok, arkadaş ortamım da azımsanacak türden değil geçen hafta dışarılarda sürtmekten evde g.tumun üstüne oturamadım. Arkadaşlarıma karşı da ilgili bir insanım, herkesin derdini kendime pay edip onlarla birlikte ben de çözüme ulaşmak için çabalıyorum ki canları rahat etsin. Bu mevzuyu kafaya takmadım bugüne kadar, insanın illa bir ilişkisi olacak diye bir kaide yok yalnızda yaşayabilir ama bugün ciddi anlamda taktım bu mevzuyu kafaya. Belki de çelimsiz vücudum engeldir onların 'hayallerindeki erkek' olmama. Neyse ne ya böyleyim işte hadi benimle dalga geçin. Bugün harbiden gardım düştü, ağzıma mıçsalar umrumda bile değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi etrafımda kız olmama gibi bir durum söz konusu değil. Kahvede okey oynayan bir adam da değilim. Gayet ortamım geniş yani her türden arkadaşım var şükür, benim dert ettiğim olay duygusal olarak birisine bağlanamamak. Bundan sonra kimseye aşık hissedemeyeceğim kendimi diye korktum bugün ciddi ciddi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...